• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kızlar ben 13 nisanda tüp bebek tedavimde negatif sonucumu aldım negatiften sonra regl oldum 17 nisanda... bu ay 21 mayıs oldu halen regl olamadım agrılarım oluyor geçiyor gelen giden yok... tüp bebek tedavisinden sonra adet düzenlerimizde bozulma oluyor mu :110:

Canım bana 1 gün sonra ılık ve ayakta duş alabilirsiniz demişlerdi ben iki gün sonra aldım duşumu namazda ağır çekim yavaş haraketlerle.
Tmm cnm sagol sadece farsizini mi kildin yoksa hepsinimi ayakdami oturarakmi kldn
Canım bana 1 gün sonra ılık ve ayakta duş alabilirsiniz demişlerdi ben iki gün sonra aldım duşumu namazda ağır çekim yavaş haraketlerle.

Kızlar merhaba,
19.05.2018 tarihi itibariyle Erbil Yağmurda tüp bebek tedavisine başladım iğne vuruluyorum sizler neler yaptınız neler önerirsiniz ?

Gunaydn bugün transfer zamani geldi catti dualarinizi beklerim mubarek ayda hamile olanlar gozunuz aydin darisi basima duanizi beklerim degisik duygular icerisindeyim tarifi yok korku endise heyecan hersey karisdi. Rabbim hayirlisiyla bana bagislar insallah..
Hayırlı olsun canim benimde transferimin 3 günü bugün allah yardımcın olsun inşallah saglikla tutunurlar bebişlerimiz bizlere

Kızlar bugün yine beta yaptırdım sonuç 129.90 çıktı.şükür yükselmiş.9.gün 64.30 çıkmıştı 12.gün 129.90 çıktı güzel gibi gözüküyor demiii.

Transferim oldu eve geldim sukur yarim.saat yattm snra vc ye cikdim arabadada baya sallandim birsey olmas demi kZlar birseyn bize emanet olmasi onu korumak ne kdr zor mus Allahim yardim etsin emanetini korsun beklemek basladi hayirlisiyla..
Hayırlı olsun canim inşallah güzel sonuçlar alirsin. sana bir sorum olcak doktorun eğilip kalkmak yerden birşey almak gibi şey leri yapıp yapmayacagin hakkında birşey dedi i benim doktorum yukarıya uzanma ağır kaldırma dedi sadece eğilip kalkınca çok tedirgin oluyorum acaba birşey olurmu diye

Hayırlı olsun canim inşallah güzel sonuçlar alirsin. sana bir sorum olcak doktorun eğilip kalkmak yerden birşey almak gibi şey leri yapıp yapmayacagin hakkında birşey dedi i benim doktorum yukarıya uzanma ağır kaldırma dedi sadece eğilip kalkınca çok tedirgin oluyorum acaba birşey olurmu diye
Ani hareketten kacin dedi hemsire merdiven fln inip cikabilirsn dedi sarsilma dedi biseyi itme cekme yurumek oturmak normal dedi baska bsey soylemefi cnm ama namz klcam o zaman egilip kalkicam mecbur insallah bisey olmaz korusun Allahim mubarek gunde bebeklerimizi

Ani hareketten kacin dedi hemsire merdiven fln inip cikabilirsn dedi sarsilma dedi biseyi itme cekme yurumek oturmak normal dedi baska bsey soylemefi cnm ama namz klcam o zaman egilip kalkicam mecbur insallah bisey olmaz korusun Allahim mubarek gunde bebeklerimizi
Amin canım bende onun için sordum canım namaz kılamadım 3 gündür eğilip kalkınca sorun olurmu diye rabbim esirgersin taktir allahın biz elimizden geleni yapalimda

Kızlar bnm de transfer yarın nasıl bir duygu zor oluyor mu
Cok zor zor olan yani korkuyorsun bisey olurmu yatamadm bile gece Allahim nasil bir mucizedir bu ona zarar gelir diye istedim gibi yatamadm annelik duygusu bu olsa gerek smdiden bunu bana yasatan Allaha hamd olsn. Bebegim annesine sarilir insallah Allahın izniyle

Back