• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İyi akşamlar kızlar yarın yumurta toplama işlemi var cok heyecanlıyım dua edin bana anestezi verecekmiş doktorum
Hiç korkma 20 dk lık bir işlem, hatta ben o minicik uykuya bayılıyorum öyle tatlı ki :) Yani tabi uyandırıldıktan sonra anlıyorsun sen bunu da.. Eşime kızmıştım hatta niye uyandırıyorsun beni diye :) ama napsın, kendine gelmesi lazım arada uyuklayabilir ama uyandırın demişler odaya dönünce. Sadece ufak adet sancısı gibi sancın oluyor ki ben adet olunca hep daha fazlasını çekiyorum. Hadi bakalım olgun yumurtaların olsun inşallah :)

Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar kızlar.2.tane 5.gün embriyo transferim ayın 9 da oldu.bugün 9.günüm test yaptırdım ve sonuç 64.30 çıktı şükürler olsun.pazartesi günü tekrarlıyacağım inşallah güzel güzel yükselir.dualarınızı bekliyorum hepinizden.
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

Hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar kızlar.2.tane 5.gün embriyo transferim ayın 9 da oldu.bugün 9.günüm test yaptırdım ve sonuç 64.30 çıktı şükürler olsun.pazartesi günü tekrarlıyacağım inşallah güzel güzel yükselir.dualarınızı bekliyorum hepinizden.
Hayirli olsun canim

Kızlar dün hafif kanamam oldu doktorumu aradım ilaçlara devam et dedi hiç gel kontrol falan edeyim demedi ben başka bir hastanede acile gittim bebek sağlıklı dedi corasprin kullanıyorum acaba kendim bıraksam bir sıkıntı olur mu pazartesi doktora gideceğim o güne kadar kullanmasam sizin başınıza geldi mi hiç

Kızlar dün hafif kanamam oldu doktorumu aradım ilaçlara devam et dedi hiç gel kontrol falan edeyim demedi ben başka bir hastanede acile gittim bebek sağlıklı dedi corasprin kullanıyorum acaba kendim bıraksam bir sıkıntı olur mu pazartesi doktora gideceğim o güne kadar kullanmasam sizin başınıza geldi mi hiç
Benim de baya bı kanamam olmustu baska bı doktora gttım kese vardı. Kndı doktorma corasprini keseyim mı dedm yok ddi. Ama snra ona kntrole gttiğimde kes demıstı.

Slm kızlar benimde bugün transferim yapıldı 1 tane 5.gün dondurulmuş embriyon transfer edildi sizlerde ilk gün ve ikinci gün hep yatarakmi geçirdiniz doktorum bugün ve yarın kalkmadan yatmami söyledi. diger tüp bebek denememde yatmayıp günlük hayatınıza dönün denilmişti .yatmak hiç bana göre değil sürekli haret halinde olduğum için bir türlü sürekli yatamıyorum

Back