• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

En kolay kısmi canım asıl ondan sonrası zor beklemek.hic kendini kasma çok basit bir işlem ve çok heycan verici işlemi yaparken doktor ultrason dan sende izliyorsun çok güzel bir duygu allah yardımcın olsun
Cnm snn 3 gunundu dimi nasil durumu agri fln varmi bende var arada agri ya yeni die heralde

Ilk
Bugün benim 4.günüm canım ilk iki gün kasik agrım bel agrım oldu dünden beridir pek bir agrım yok arada kasılmalar oluyor sadece bir kaç güne ağrıların geçer insallah
Ilk denememi seninde insallah mubarek ayda ikimizide nasip plur guzel haberler duymak. Sen dus aldnmi peki

Ilk

Ilk denememi seninde insallah mubarek ayda ikimizide nasip plur guzel haberler duymak. Sen dus aldnmi peki
Canim benim bu ikinci denemem ilki negatif le sonuçlandı malesef. Ben bugün duş aldım canım beklemek istedim doktorum sorun olmaz dedi ama yinede yapmadim. Aminin inşallah canım rabbim yüzümüzü güldürsün

Cok zor zor olan yani korkuyorsun bisey olurmu yatamadm bile gece Allahim nasil bir mucizedir bu ona zarar gelir diye istedim gibi yatamadm annelik duygusu bu olsa gerek smdiden bunu bana yasatan Allaha hamd olsn. Bebegim annesine sarilir insallah Allahın izniyle
Evet Cinar1453 mucizelerımı koydurduk geldım gercekten annelik farklı ok sukur işallah bnm le olur bebıslerım

Kizlar 3 gunum bugun midem bullaniyor ilaclardanmiki bide hep sol kasigimda agri var daha cok bi geliyor bi gidiyor. 10 gun kan vermeyi dusunuyorum cikar dimi sonuc cok heyecanliym hemde korkyyrm hayirli sonuc alalim insallah

Kizlar 3 gunum bugun midem bullaniyor ilaclardanmiki bide hep sol kasigimda agri var daha cok bi geliyor bi gidiyor. 10 gun kan vermeyi dusunuyorum cikar dimi sonuc cok heyecanliym hemde korkyyrm hayirli sonuc alalim insallah
merhabalar..benimde transferimin 2.ci günü bugün...öyle bariz bir ağrım yok henüz...ama ağrılara takılmayın çünki hem pozitif hemde negatif sonuçlanan transferlerde ağrı olabiliyo...herkesin kendi bünyesinin verdiği yanıt farklı oluyor..bu arada transferininz hayırlı olsun..pozitif sonuçlar almanız dileğiyle...

8 günü idrar testinde bnm arkadaşın çıkmıştı cnm 5.gün embriyosu konulmuştu . Ama cikmayabilirde boş yere üzüntü yapArsin. Bencede 10.gün kanda kesin çıkar sabırla bekle inş güzelHaberi alırsın :dua:

Kizlar 3 gunum bugun mid
em bullaniyor ilaclardanmiki bide hep sol kasigimda agri var daha cok bi geliyor bi gidiyor. 10 gun kan vermeyi dusunuyorum cikar dimi sonuc cok heyecanliym hemde korkyyrm hayirli sonuc alalim insallah
Cok fazla kendinde belirti arama çünkü onunla alakası yok diyorlar. Gerçi ptesi bnmde transferim var hayirlisiyla bakalım ben basarabilcekmiyim dusunmemek de çok zor Allah yardımcımız olsun gobuslerimiz dolsun inş :KK200::dua:

Varmi agriniz siziniz kzlar benim sol kasigim hergh cok agriyor insallah hayirdir. Sizin durumlar nasil
benim dün gece biraz ağrım ve saydam su gibi akıntım oldu...gerçi progesteron jel kullanıyorum şuan..aynen seninki gibi sol kasığımda ara ara batmalar oluyor ama benim transfer öncesinde de vardı...hatta solda folikül geliştiğini düşünmüştüm ben ama tam tersi solda hiç gelişmedi...yani bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler...

Son düzenleme:
Back