• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Oncesinde dusuklerim oldugu icin korkuyorum insallah oyledir bende tutmadi vicit mu atiyo diyorum ama cok da erken de beklemekden baska yol yok
İcerde islem yapildigindan olabikir kahverengi eski bi kan anlamina geliyor cunku. Tutunma kanamaasi icin 5 gun erken aslinda ama korkmayin okdr cok igne ilac kullaniyoruz oyuzden olur akinti bile ole koyulasmis olabilir

Kizlar merhaba bu ayin 8 inde yani 5 gun once transfer oldum ama suan kahve rengi lekelenmelerim var cok korkuyorum yaa basina gelen var mi regli olmak icin daha erken degil mi
Benimde transfer den iki sonra basladb kahverengi leke 5 haftalıkken kontrole gittim vajinal bakti Dr kanama yok dedi ve ogunden sonra biraha olmadi tedavi gördüğüm hastanedeki drm kırmızi renkte gelmedigi sürece korkmayın dedi tutunma kanamasidir o bol bol dinlenin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

Benimde transfer den iki sonra basladb kahverengi leke 5 haftalıkken kontrole gittim vajinal bakti Dr kanama yok dedi ve ogunden sonra biraha olmadi tedavi gördüğüm hastanedeki drm kırmızi renkte gelmedigi sürece korkmayın dedi tutunma kanamasidir o bol bol dinlenin hayırlı haberlerinizi alırız inşallah

Icime su serptin canim benim cok sagol insallahh oyledir 2.gunden sonrada devam ettimi benim cok afedersin sildikce geliyo acik kahve Rabbim hic birimizin emegini bosa cikarmisin

Merhaba arkadaşlar, uzun bekleyiş sonunda inşallah pazartesi günü transfer olacam hayırlısıyla. Var mı benimle aynı zamanlarda transfer olmayı bekleyen? Ocaktan beri bekliyorum ama sanırım en zoru transfer sonrası beklemek olacak. Sonu hayırlı olsun beklerim diyorum tabi de içim kıpır kıpır :p Genel olarak umutluyum ama bazen yıllarca uğraşanlar var hiçbir sorun görülmediği halde diyip ümitsizliğe kapılıyorum.. Hayırlısı diyelim :dua:
Canım merhaba bugün mü transfer oldun? Ben de bugün 12 gibi transfer oldum

Kızlar merhaba ben de bugün 5.gun tek embriyo transferi oldum fakat herkes jel kullandığından bahsetmiş bana transfere kadar olan ilaclarin dışında hiç bişey vermediler bahsettiğiniz jel ne için kullanılıyor acaba

Kızlar merhaba ben de bugün 5.gun tek embriyo transferi oldum fakat herkes jel kullandığından bahsetmiş bana transfere kadar olan ilaclarin dışında hiç bişey vermediler bahsettiğiniz jel ne için kullanılıyor acaba
Progestan ve kan sulandirici veriyorlar igne ve jel olarak tutunmayi kolaylastirmak icin bide hormon hapi filan siz ne kullaniyorsunz

Progestan kullanıyorm opudan beri günde üç kez fitil olarak, bı de kan sulandırıcı iğne ve estrofeme devam. Onun dışında jel falan bişey yok H hatunhatundur
Tamam ilac turleri degisiyor kullanim bicimi farkli ama iceriklerde ayni ilaclar hepsi merak etmeyin:)

Evet 14:30 gibi 5.gün çift embriyo transferi oldum.Desene beraber gün sayacaz :)25 mayıs test günüm, senin ne zaman? Kaç embriyo, kaçıncı gün? Çok sordum di mi ? :p
Benim öğlen 12 gibi 5. Gün tek embriyo iki istedim ama yasal olarak olmaz dediler biraz korkuyorum tek tutmaz diye:KK43: bı de çok fazla yatmamı söylediler iki gün tuvalet yemek dışında hiç kalkma sonrasında da on dakikadan fazla ayakta kalma bı saat oturduysan on dk yürü kan dolaşımı için dediler. 24 u test gunum vall en zor surec buymus. Beklemek..

Benim öğlen 12 gibi 5. Gün tek embriyo iki istedim ama yasal olarak olmaz dediler biraz korkuyorum tek tutmaz diye:KK43: bı de çok fazla yatmamı söylediler iki gün tuvalet yemek dışında hiç kalkma sonrasında da on dakikadan fazla ayakta kalma bı saat oturduysan on dk yürü kan dolaşımı için dediler. 24 u test gunum vall en zor surec buymus. Beklemek..
Hiç korkma, kısmetten ötesi yok. 2 ya da 1,o bebek gelecekse gelecek zaten.. Beklemek çok zor katılıyorum. Benim doktor da nerdeyse tam tersini söyledi. Yatmanın hiçbir faydası yok, zorlamadan günlük hayatına dönebilirsin dedi. İstersen işe de git dedi mesela ama ben rapor aldım 10 gün. Sadece uzun ve tempolu yürüyüş, 5 kattan fazla merdiven çıkma, ani hareketlerden kaçın protein ağırlıklı beslen dedi. Ben de yatmıyorum, evdeyim ama oturuyorum dolanıyorum evin içinde..

Hiç korkma, kısmetten ötesi yok. 2 ya da 1,o bebek gelecekse gelecek zaten.. Beklemek çok zor katılıyorum. Benim doktor da nerdeyse tam tersini söyledi. Yatmanın hiçbir faydası yok, zorlamadan günlük hayatına dönebilirsin dedi. İstersen işe de git dedi mesela ama ben rapor aldım 10 gün. Sadece uzun ve tempolu yürüyüş, 5 kattan fazla merdiven çıkma, ani hareketlerden kaçın protein ağırlıklı beslen dedi. Ben de yatmıyorum, evdeyim ama oturuyorum dolanıyorum evin içinde..
Hepsi farkli soyluyo ben de dün baktım bayağı internetten falan yatmanin kanıtlanmış faydası yok deniyor.
Benim embriyologum da anlattı bana neler yapmam gerektiğini internetten okuduklarinu ya da başkalarının soylediklerini değil bizim söylediğimizi yap, biz başarı oranına göre tavsiyede bulunuyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım valla yattığım yerden kabak çekirdegi çıtliyorim :)

Ben 4 senedir burada çooook tüp bebek yaptıran kadının hikayesini okudum inanın yatmanın ya da yatmamanın hiç farkı yok. Transferden 2 gün sonra çalışmaya bile başlamış bayanların sonucu pozitif oldu, hep yatanlarandan da sonucu pozitif olanlar oldu... Bu tamamen kafanızın rahat olması ile alakalı. Yatınca mı daha rahat hissedeceksiniz yoksa günlük yaşantınızda dönünce mi? Bu işte en önemli faktör stres, sizi strese sokmayacak olanı yapın derim.

Hepsi farkli soyluyo ben de dün baktım bayağı internetten falan yatmanin kanıtlanmış faydası yok deniyor.
Benim embriyologum da anlattı bana neler yapmam gerektiğini internetten okuduklarinu ya da başkalarının soylediklerini değil bizim söylediğimizi yap, biz başarı oranına göre tavsiyede bulunuyoruz dedi ne yapacağımı şaşırdım valla yattığım yerden kabak çekirdegi çıtliyorim :)
Tedavi kişiye özeldir zaten, kesinlikle kendi doktorun ne dediyse onu yapmak lazım. Bi nevi doktora teslim oluyoruz tedaviye başlarken artık o ne dediyse o ;) sen de bu arada dinlen işte evmiş işmiş yemekmiş amaaaan :)

Ben 4 senedir burada çooook tüp bebek yaptıran kadının hikayesini okudum inanın yatmanın ya da yatmamanın hiç farkı yok. Transferden 2 gün sonra çalışmaya bile başlamış bayanların sonucu pozitif oldu, hep yatanlarandan da sonucu pozitif olanlar oldu... Bu tamamen kafanızın rahat olması ile alakalı. Yatınca mı daha rahat hissedeceksiniz yoksa günlük yaşantınızda dönünce mi? Bu işte en önemli faktör stres, sizi strese sokmayacak olanı yapın derim.
Katılıyorum kesinlikle, tabi ki dikkatli olmak tedbiri elden bırakmamak lazım ama iş kafada bitiyor :)

Back