• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı bebeklerden biri kesin erkek dedi doktor ama diğeri göstermedi yapı olarak kıza benziyor ama göstermiyor dedi
Çift yumurta ikizi mi tek yumurta mı genelde çift yumurta olan bi kiz bi erkek oluyormuş bende iki embriyo transferi olmusto ikidide tuttu çift yumurta ikizleri bi kız bir erkek . Erkek olanı dr hemen söyledi kizda iyice baktı öyle dedi

Çift yumurta ikizi mi tek yumurta mı genelde çift yumurta olan bi kiz bi erkek oluyormuş bende iki embriyo transferi olmusto ikidide tuttu çift yumurta ikizleri bi kız bir erkek . Erkek olanı dr hemen söyledi kizda iyice baktı öyle dedi
Çift yumurta canım benimde 2 embriyo transferi olmuştu. Herşeyden önce sağlık tabi ama gönlüm hep bir kız bir erkekten yana :)

Masallah canim.Hayirli evlat olsunlar baska dr a gittim bu kez oda bidaki kontrole bakiyim dedi 22sinde gidecem tekrar bakalim
Bana da bugun dedi 14+1 deyim ama kesin deyil tam göremedim ama kiza benziyor dedi .. rabbim hepsini saglikla kucaklarimiza almayi nasip eylesin

Merhaba arkadaşlar, uzun bekleyiş sonunda inşallah pazartesi günü transfer olacam hayırlısıyla. Var mı benimle aynı zamanlarda transfer olmayı bekleyen? Ocaktan beri bekliyorum ama sanırım en zoru transfer sonrası beklemek olacak. Sonu hayırlı olsun beklerim diyorum tabi de içim kıpır kıpır :p Genel olarak umutluyum ama bazen yıllarca uğraşanlar var hiçbir sorun görülmediği halde diyip ümitsizliğe kapılıyorum.. Hayırlısı diyelim :dua:

herkese merhaba inşallah sağlıcakla alırsınız bebeklerimizi kucağınıza. Benim eşimde azopermi vardı. Tedaviyle sperm çıkışı sağlandı. Sperm problemiyle tüp bebek yaptıran varmı? Nerede yaptırdınız? İlk denemede oldumu?

Back