Arkadaşlar merhaba;
Ben yarım kalan 1 aşılama, döllenme olmayan 1
tüp bebek tedavisi gördüm. Amh 0,14 olduğu için tüp bebek dışında şansım yok gibi. Tıp fakültesi 2 aşılama olmadan rapor veremeyiz dediği için Bugün Süleymaniye kadın doğuma gittim, duyduğuma göre kolay şekilde rapor çıkarıyormuş. Liste verdi yap gel dedi. Evrakların çoğu var zaten ama illa hastanemizde yapılması gerekiyor dediler. Ya Sabr. Ona da he dedim. Benim aklımı karıştıran bir kaç soru var .
*Ben tedavime Medipol Mega Hastanesi - Ayşe Karahasanoğlu ile mi devam etmeliyim yoksa Merional Şişli - Semra hanım ile mi?
* Medipol Mega Hastanesi - Ayşe Karahasanoğlu kendisi de rapor verebiliyormuş. İlaç raporu anladığım kadarıyla. Ayşe hanım da tedavi gören var mı ?
* Merional Şişli - Semra hanım ı
herkes çok öneriyor. Ama rapor geçmiyormuş sanırım, yani öyle okudum. İlaç raporu filan geçmiyor mu?
Kafamdaki sorular aşağıdaki gibi. Kara vermeme yardımcı olacaktır .
Rapor geçiyor mu ?
-kendilerimi ilgileniyor asistanları mı?
-Yumurta rezervi azlığında havuz sistemi mi yapıyor yoksa oluşan embriyoları transfer mı ediyor?
-Laboratuvar gelişmiş mi bilginiz var mı ?
-İstediğimiz zaman hemşirelere ulaşabiliyormuyuz?
-Takviye ilaç kullandıyor mu?
-Yumurta toplama işlemi sonrası, kaç yumurta toplandı bilgisi aynı gün veriliyor mu ?
-Döllenme bilgileri ne zaman veriliyor?
-Maddi olarak çok maliyetli mi?
Lütfen beni yanlış anlamayın hepimiz aynı yoldayız ama benim için rapor ve maddi tarafı biraz önemli çünkü hem iğnelerim yüksek doz ve maliyette hemde havuz yapılacak. Tüp bebek tedavimde embriyom bile oluşmadı, bu yüzden havuz sisteminin kaç kere yapılacağı belli değil.