• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Çok şükür canım dava açacaktım ama bir kılıf bulurlar diye o psikolojiyle uğraşmadım Allaha havale ettim
Aslımda evet dava açılabilir ama sen ztn zor bi dönemden geçiosn maddi manevi kendi toplayıp yeni bi merkezle yola devam et gürgan a gideblrsn tavsiye ederm ama sen her türlü konuyu araştr burda da yapılan işlemleri ilaçları araştr cnm

Aslımda evet dava açılabilir ama sen ztn zor bi dönemden geçiosn maddi manevi kendi toplayıp yeni bi merkezle yola devam et gürgan a gideblrsn tavsiye ederm ama sen her türlü konuyu araştr burda da yapılan işlemleri ilaçları araştr cnm
Gurgani kadın doğumcu tavsiye etmişti senden de tavsiye almam iyi oldu aslında canım teşekkür ederim

Gurgani kadın doğumcu tavsiye etmişti senden de tavsiye almam iyi oldu aslında canım teşekkür ederim
Bn amh düşüklüğünden dolayı yani yumurta rezerv azlığından dolayı devlet destekli raporla tedavi oldm o imkan gürgan da var cnm Ufuk üniversitesi Hastanesi ile anlaşmalı bi klinik maddi olarak da yardımcı oluo rapor işi

Gecmis olsn insallah hakkinizda hayirlusi olur ignenin bozuk oldugunu nerden anladinz yada merkez hatasu oldugunu ?

Bende suan bahceciye gidiyorum doktorunuz kimdi ? Boyle yorumlari yaparken lutfen biraz dusunelim arkadaslar etkileniyor insan ister istemez siz simdi bpyle deyince
Kusura bakmayın ama ben memnun kalmamissam yalan mi söyleyeyim o zaman herkesi kandırmış olurum siz memnunsaniz bana neden bakıyorsunuz ki ben yaşadıklarımı yazdim

Bu kdr
Ayrıca o zaman TV de izlemeyin. Olumsuz etkilenecekseniz skandalı görmeyen kalmadı haberlerde
Bu kdr sert cikmaniza grek yok ben size kotu birsey soylemedim yasadiklarinizi tabi siz daha iyi bilirsinz ilk tedavi surecm ve suan igne asamasndayim guvendik basladik bu surec cok farkli herseyden etkileniyor insan sadece size dmeek istedim ignenin bozuk oldugunu nerden biliyorsnz du yani merkez kndisi veriyor igneyo onu anlayamadm da sordum neyse insallah baska yerde guze seylerler karsilasirsnz hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Bahçeci fulyaya görüşemeye gidecegim yurttdısındam gelecegim aynı zaman da nerdeki bahceci ve suan korktum açıkçası zaten tüp bebek korkutuyo beni baslı basına
Bahcecide hamile kaldim fulya bahceci güvenilir içiniz rahat olsun.tüp bebekten korkacak pek bişe yok sizi zaten yönlendiriyor klinik hakkımıza hayırlısı olsun

Can kızlar dün sormuştum ya gynomax xl yazdı doktor kullansam mı diye sabahtan beri kanama geliyo az fitil kanama yapar mı yaşadınız mı böyle bi olay

canım tedavi sürecindesin hiç kötü ve olumsuz şeyleri düşünme bende sabri hocada tedaviye başladım. içim gayet rahat iyi bir merkeze gittiğime inanıyorum işallah olumlu sonuçlar alırız C Cinar1453

canım tedavi sürecindesin hiç kötü ve olumsuz şeyleri düşünme bende sabri hocada tedaviye başladım. içim gayet rahat iyi bir merkeze gittiğime inanıyorum işallah olumlu sonuçlar alırız C Cinar1453
Kontrolden cikdim 7 yumurtam varmis pazartesi bida kontrol sonra duruma gore toplama az ama insallah sagliklidirlar Allahım mubarekgun hepimizn yuzunu guldursun insallah hepimiz icin dua edicem aksamkardeslerim birbirimizi unutmayalim mubarek gecede. Saol cnm once Allaha sonra doktora inandik Allah yolumuzi hayir etsin insallah

Kizlar orgalutran igne kullananiz varmi vurdum digerine nazaran hala yanmasi gecmedi normalmi lutden kullanan cvp yazssn sizliyor yanio

merhaba kızlar bende dün itibariyle tedaviye yani iğneye başladım..bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..ilk denemem olacak doktorum şahin bey bursa acıbadem..
aranızda var mı doktoru şahin bey olan acaba?

Arkadaşlar merhaba;
Ben yarım kalan 1 aşılama, döllenme olmayan 1 tüp bebek tedavisi gördüm. Amh 0,14 olduğu için tüp bebek dışında şansım yok gibi. Tıp fakültesi 2 aşılama olmadan rapor veremeyiz dediği için Bugün Süleymaniye kadın doğuma gittim, duyduğuma göre kolay şekilde rapor çıkarıyormuş. Liste verdi yap gel dedi. Evrakların çoğu var zaten ama illa hastanemizde yapılması gerekiyor dediler. Ya Sabr. Ona da he dedim. Benim aklımı karıştıran bir kaç soru var .

*Ben tedavime Medipol Mega Hastanesi - Ayşe Karahasanoğlu ile mi devam etmeliyim yoksa Merional Şişli - Semra hanım ile mi?
* Medipol Mega Hastanesi - Ayşe Karahasanoğlu kendisi de rapor verebiliyormuş. İlaç raporu anladığım kadarıyla. Ayşe hanım da tedavi gören var mı ?
* Merional Şişli - Semra hanım ı herkes çok öneriyor. Ama rapor geçmiyormuş sanırım, yani öyle okudum. İlaç raporu filan geçmiyor mu?
Kafamdaki sorular aşağıdaki gibi. Kara vermeme yardımcı olacaktır .
Rapor geçiyor mu ?
-kendilerimi ilgileniyor asistanları mı?
-Yumurta rezervi azlığında havuz sistemi mi yapıyor yoksa oluşan embriyoları transfer mı ediyor?
-Laboratuvar gelişmiş mi bilginiz var mı ?
-İstediğimiz zaman hemşirelere ulaşabiliyormuyuz?
-Takviye ilaç kullandıyor mu?
-Yumurta toplama işlemi sonrası, kaç yumurta toplandı bilgisi aynı gün veriliyor mu ?
-Döllenme bilgileri ne zaman veriliyor?
-Maddi olarak çok maliyetli mi?

Lütfen beni yanlış anlamayın hepimiz aynı yoldayız ama benim için rapor ve maddi tarafı biraz önemli çünkü hem iğnelerim yüksek doz ve maliyette hemde havuz yapılacak. Tüp bebek tedavimde embriyom bile oluşmadı, bu yüzden havuz sisteminin kaç kere yapılacağı belli değil.

Back