• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Nasılsınız kızlar benim bugün transferin 9.günü çok heyecanlıyım bi an önce test günü gelse diye.bi yandanda ya sonuç negatif çıkarsa diye hiç istemiyorum.off çok karmaşık duygular.yarın idrar testi yapsammı yapmasammı ondada karar veremedim.

Nasılsınız kızlar benim bugün transferin 9.günü çok heyecanlıyım bi an önce test günü gelse diye.bi yandanda ya sonuç negatif çıkarsa diye hiç istemiyorum.off çok karmaşık duygular.yarın idrar testi yapsammı yapmasammı ondada karar veremedim.
Bence yaptırma az kalmış bende çok istedim yapmak ama sabrettim stres yaparım üzülürüm ister istemez diye yarın kan testi yaptıracağım 10 günü öyle yada böyle bitirdim.

Bence yaptırma az kalmış bende çok istedim yapmak ama sabrettim stres yaparım üzülürüm ister istemez diye yarın kan testi yaptıracağım 10 günü öyle yada böyle bitirdim.
Benim daha var kan testine normalde pazar günü ama hemşire 1 gün önce yada sonra fark etmez dedi bakalım ne kadar dayanabilicem.hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Ahahahaa ben sabredememiitim ama ben erken gebelik testi ile bakmıştım sonuca o kanla eş değer olduğu için 7.gün öğrendim :) şimdi hamileyim kesemi gördüm ama kalp atışları için salı günü
O da aklımdan geçmiyor değil yani.Allah devamını da sağlıkla görmeyi nasip etsin darısı bizlere inşallah.tek mi ikiz mi

Back