- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #11.581
ne fotosu canımBen transfer önce si foto vermeme olayına taktım ya bizim merkez vermiyo çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne fotosu canımBen transfer önce si foto vermeme olayına taktım ya bizim merkez vermiyo çok üzüldüm
Sağol Allah razı olsun.Günaydınnn kızlarrrr bıgün transferi olan herkesin Allah yardımcısı olsun. Dualarımız sizlerleee
Sağol Allah razı olsun. İnşallah güzel haber verirsin bizlere.Ben de bi saate kan testi veriyorum sonunda dua edin hayırlı haberler alalım.transferi olanlara şimdiden hayırlı olsun bu arada aç karnına vermek zorunda mıyım testi acaba
embriyorunun resmini veriyolarmış ya canım transfer gününe fotosu canım
hayırlı haberler alalım senden arkadaşım çıkmadımıBen de bi saate kan testi veriyorum sonunda dua edin hayırlı haberler alalım.transferi olanlara şimdiden hayırlı olsun bu arada aç karnına vermek zorunda mıyım testi acaba
Ne demek vermiyor ben embriyolarimin fotosunu aldığım gibi transferimi bile videoya aldimBen transfer önce si foto vermeme olayına taktım ya bizim merkez vermiyo çok üzüldüm
canım güzel haberler ver bize hadi baakalım :)Ben de bi saate kan testi veriyorum sonunda dua edin hayırlı haberler alalım.transferi olanlara şimdiden hayırlı olsun bu arada aç karnına vermek zorunda mıyım testi acaba
ya öyle bi uygulamamız yok diyolar bi çok yer veriyoz diyo bizimki neden yok diyo anlamıyorumNe demek vermiyor ben embriyolarimin fotosunu aldığım gibi transferimi bile videoya aldim
Hımm doğru ben onu unuttum.embriyorunun resmini veriyolarmış ya canım transfer günü
Canim tabii ne kadar güvenilir bilinmez ama haberlerde çıktı sonradan isim vermeden tekrar yayinladilerCanm doğrumu bu
Nasıl olur böyle bi ihmal aklım almadı şoktayımCanm doğrumu bu
Bebeğin gerçek sahipleri, anne karnında bebek beklemiş çok zor durum Rabbim yardım etsinNasıl olur böyle bi ihmal aklım almadı şoktayım
Gerçek sahipleri bulunmuş mu pekiBebeğin gerçek sahipleri, anne karnında bebek beklemiş çok zor durum Rabbim yardım etsin
Haberin devand yokGerçek sahipleri bulunmuş mu peki
İki de çıkacak ya aşırı stresliyim doktor 10 gün olmuş yanıltabilir dedi negatif çıkarsa napcam bilmiyorumhayırlı haberler alalım senden arkadaşım çıkmadımı
5. gün embriyosuysa neden yanıltısn canım 10 . gün normal test günü olmuyo mu kiİki de çıkacak ya aşırı stresliyim doktor 10 gün olmuş yanıltabilir dedi negatif çıkarsa napcam bilmiyorum
Bilmiyorum ki kendi doktorum bugün ver demişti devlet teki erken dedi5. gün embriyosuysa neden yanıltısn canım 10 . gün normal test günü olmuyo mu ki
yok canım kendi doktorunu dikkate al sen ne zaman cıkacak güzel sonuç şimdi :)Bilmiyorum ki kendi doktorum bugün ver demişti devlet teki erken dedi
Ne güzel dedin öyle :) Öğleden sonra inşallah :)yok canım kendi doktorunu dikkate al sen ne zaman cıkacak güzel sonuç şimdi :)