• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İnşallah hayırlı haberlerini alırız inan pozitif haber ile bitmiyor kese kalp atışı butestler Allah korktugumuzla sınamasn
Evet yaa kalbini duymadan inanamayacağım.

Kızlar beni de embriyoLog aradı 13 embriyodan şuanlik fire yok dedi ama tabi doğal beklenen birşey olarak içinde yavaş hareket edenlerde var dedi .Kaç tane dedim 4 tane dedi yani inşallah çıkarsa 9 u 5.gün embrıYosu olmaya aday iyi mi peki? ? Donduracaklarmis ya çözülünce bozulan da oluyormuş doğru mu yaşayan var mı canlar?
Bozulan naddirenn olabiliyor ama olcak diye bisey yok. Iyi düşün canm

Nifty Genetik test yaptık, yaşım 41 2'li ve 3'lü tarama testlerini yapmadım, amniyosenteze de karşı da önyargılarım olduğu için Ankara Genoks LAb. Nifty test tercih ettim.
Ben devlete gidiyorum Dr ikili testi yaptı ikiz hamilelikte diğerlerine gerek yok dedi haftaya çıkacak sonucu hayırli haberler alırız inşallah

Kızlar beni de embriyoLog aradı 13 embriyodan şuanlik fire yok dedi ama tabi doğal beklenen birşey olarak içinde yavaş hareket edenlerde var dedi .Kaç tane dedim 4 tane dedi yani inşallah çıkarsa 9 u 5.gün embrıYosu olmaya aday iyi mi peki? ? Donduracaklarmis ya çözülünce bozulan da oluyormuş doğru mu yaşayan var mı canlar?
Benim oldu canım 9 tane 3'lü donduruldu. İlk deneme de 3'lü açıldı ve transfere gittiğim de 2 tanesinin gittiğini söylediler. 1 adet transfer oldu.

peki kızlar dondurulmuş embriyo transferimde yumurta toplama işleminden sonra adet oluyormuşsun ya ben daha olmayı bekliyorum şuan olunca 2.gün kontrole gel dedi doktor adet bitince mı transfer oluyor yoksa bu bitecek diğer ay ki adetten sonra mı olacak acabaa dedim adet olunca gittiğimde sorarım ama sizden bilen vardır

peki kızlar dondurulmuş embriyo transferimde yumurta toplama işleminden sonra adet oluyormuşsun ya ben daha olmayı bekliyorum şuan olunca 2.gün kontrole gel dedi doktor adet bitince mı transfer oluyor yoksa bu bitecek diğer ay ki adetten sonra mı olacak acabaa dedim adet olunca gittiğimde sorarım ama sizden bilen vardır
Bana opudan 14 gün sonra adet olursun dediler öyle de oldu canım

benim 2. adetle olmuştu transferim canım

inşallah ikinci adetle olmaz sabırsızlanıyorum :olamaz:
Bana da opudan sonraki adette başlıyacağız demişti adetin ilk günü aradım e2 ve progesteron tahlili istedi sonuç yüksek çıkınca yasmin hapı verdi bu ay ki adetin ilk günü yine aynı tahlilleri istedi sonuç düşük çıkınca başladık Allah'ın izniyle salı günü transfer olucak.ben de ilk doktora gittiğimde hemen başlarız diye umuyordum ama her zaman her şey kişinin istediği ve düşündüğü gibi olmuyor.çok sabır gerektiren bir süreç.Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah.

rabbim sabır versin beslenemenize dikkat edin bence bu da cok önemli bi yerde okumuştum bebek 9 ay kötü bi yerde büyümek istemez diye vitaminler almak da cok önemli .. eminim siz bunları zaten biliyorsunuz nacizane fikrim .. rabbim kucağınızı doldursun bizimde aynı şekilde ..
ya nasıl kuvvetli önseziniz var..evet beslenmeme dikkat etmem. süt yoğurt peynir tüketmem. meyve tüketmem. öğlen yemeği yemem..artık dikkat edicem..

Günaydın hanımlar
Veee hiç geçmez dediğim sürenin 9. Gunundeyim yarından sonra test gunum bu gün sabaha karşı adet sancısına uyandım bir nisan adet günüm vucud sinyal çaktı sanırım
İcimde tuttuğuna veya tutmadigina ilişkin kesin bir his yok nõtr bekliyorum test sonucu her anlamda 1 Nisan şakası olacak benim icin
inşallah pozitif olucak canım

Back