• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

siz nerede tedavı oluyorsunuz
Eşim 1 yıldır kaan aydosa tedavi oldu vitamin kullandı bayagı hala kullanıo bende kayaeri acıbademde yaptırcam tüp bebegi erzincanda yaşıoruz burda imkanlar çok kısıtlı rahim filmimi falan çekildim temiz çıktı eşimde hasar vardı %65 den %7 ye düşmüştü kasımda umarım yine yükselmemiştir tüpe geçecegiz çünkü

Eşim 1 yıldır kaan aydosa tedavi oldu vitamin kullandı bayagı hala kullanıo bende kayaeri acıbademde yaptırcam tüp bebegi erzincanda yaşıoruz burda imkanlar çok kısıtlı rahim filmimi falan çekildim temiz çıktı eşimde hasar vardı %65 den %7 ye düşmüştü kasımda umarım yine yükselmemiştir tüpe geçecegiz çünkü
bnde ıstanbulda acıbademdeyım hakkımızda hayırlısı olsun hepımız ıcın bugun bırbırımıze cok dua edelım :KK200:

Benim böcügüm teyzeleri.. kalp atisini da duyduk çok sukur. :KK200::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• IMG-20180322-WA0015.jpeg
    IMG-20180322-WA0015.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 90
evet maalesef bir de tanıdık eczaneydi yani uyguna almış halim. Yumurta rezervim az, amh 0.14 tüp bebekten başka şansım yok yani. Keşke değseydi ama 2 yumurta toplama diye girdim 1 yumurta sıvısı çıkmış. 1 tane yumurta ile döllenmeye gönderildi sonuç hüsran kalitesiz olduğu için döllenme olması :KK42:. Sen nerde başlayacaksınz? sorun nedir. ?
Süreç gerçekten çok ağır , herkes aynı şekilde geçirmiyor ama ben gerçekten çok ağır geçirdim, his olarak. Rabbim sana bu günün yüzü suyu hürmetine sabır versin. İnşallah tez vakitte doldurur kucağını

Canım çok üzüldüm bu kadar para harcamış olmana gerçekten bu nasıl bir fiyat şok oldum. Yumurta geliştirici iğnelerin dışındaki ilaçlar uzman doktora yazdiriliyor sigortalı alınıyor çok üzüldüm gerçekten. Tekrar böyle başlamak yerine rapor çıkarmayı denesen. Herşeyi uyguna yaptırırsın. Ben de öncekinde 11bin kadar masraf yapmıştım olmayınca bide insan çok üzülüyor. Ama bu defa rapor çıkardım hastaneyi doktoru değiştirdim. Hala jeli kan iğnesi hepsini sigortalı alıyorum.

Maşallah canım ne güzel de artıyor. Baktıkça mutluluk veriyor insana :))

Gözün aydın canım maşallahhhhhhhh :halay::halay:
:KK49::KK54:

Benim böcügüm teyzeleri.. kalp atisini da duyduk çok sukur. :KK200::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Masslaah onaa.. ☺ sekillenmismi vucudu ben mi yanlis gördüm canm :KK48:

Maşallah canım ne güzel de artıyor. Baktıkça mutluluk veriyor insana :))
Evet gerckten bu çizgiler insani cok mutlu ediyor. Bebek ben burdayim diyo sanki :KK54:
Kizlaaar test yaptirdim bugün 10. Gundu. 177 ciktiii
Canm masslah. Sordunmu doktoruna degerini normal demiştir zaten de . Artisi da güzel olur insllah

:KK49::KK54:

Masslaah onaa.. ☺ sekillenmismi vucudu ben mi yanlis gördüm canm :KK48:

Evet gerckten bu çizgiler insani cok mutlu ediyor. Bebek ben burdayim diyo sanki :KK54:

Canm masslah. Sordunmu doktoruna degerini normal demiştir zaten de . Artisi da güzel olur insllah
Canım ben henuz doktora gitmedim akşam acilde yaptırdım testi laboratuvar görevlisi sonucumu telefonla siyledi ve pozitif olduğunu güzel bir değer olduğunu yarın bir kadın doğum doktoruna kontrol ettirmemi söyledi. Cumartesi doktora gidecegim yarın caliatigim için. İnsaAllahher şey normaldir sizce gününe gore deger düşük mü iyi mi

Canım ben henuz doktora gitmedim akşam acilde yaptırdım testi laboratuvar görevlisi sonucumu telefonla siyledi ve pozitif olduğunu güzel bir değer olduğunu yarın bir kadın doğum doktoruna kontrol ettirmemi söyledi. Cumartesi doktora gidecegim yarın caliatigim için. İnsaAllahher şey normaldir sizce gününe gore deger düşük mü iyi mi
Gayet Guzel canm. Artmasi onemli o da olur zaten.

Gözünaydın cnm cumartesi sbh yine bunu yaptırdığın yerde testi yenile dr ile görüşmeden umarım herşey yolunda gider kucağına alirsin

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah güzel haberlerini duyariz inşallah ben transfer sonra si yarım saat yatıp giyinip cikmam toplam 45dk sürdü üstüne 2 saat yol sürdü eve gelince cayimi yaptim günlük isimi yaptim ilk iki uc gün ev supurmedim yemegimi neyi hep kendim yaptım 4 yaşında kizim var onun ihtiyaçları için ayaktayım işim olmadı zamanlar yattım ağır kaldirmadim halada kaldirmiyirum transferden 12 gün sonra da misafirim geldi yatılı bı hafta kaldılar onların yemeklerini çay faslını hep kendim yaptım önceki denememde sadece yemeğimi yapmıştım geri kalan herşeyi esim yapmıştı ben yatmistim rabbim isterse nadip ediyor çok yatmayin arada olsun evin içinde yuruyun kan dolaşimi icin zaten drlar yatindemiyor günlük isinize devam edin agir kaldirmayin spor yapmayin diyor
Anlaıdm canım nasippten öte yol yok ya istediğin kadar yat olmıcağı varsa olmuyor olacağı varsada dikkat etmesende oluyor . Hayırlısı hepimiz için inşaallah Allahım isteyen herkeze versin tez zamanda

Back