• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tebrik ederim canım merakla bekliyordum sonucunu maşallah maşallah
Allah tamamına erdirsin inşallah
Salı veya çarşambaya transfer olacak
Dualarinda beni eksik etmesen sevinirim

sağolasın cnm Allah razı olsun. dua ederim tabi ne demek zaten hep ediyorum bizim gibiler için.
Rabbim emeklerinin karşılığını tatlış bir bebekle versin inş belki 2 :)))

Kanama olunca kan sulandirici ve jeli kesip igneye döndürmüştü beni ama yeterli olmadi. Sen de bol bol dinlen. Dursun kanama. Sen kacinci gun basadin test yapmaya bakim ☺

dinleniyorum cnm sağolasın :KK200: ben 3. günden başladım çünkü çatlatma iğnesi vurmuştum etkisinin geçmesini takip ettim yani ben her gün yaptım :KK48:

Kızlar bakar misiniz bugun 8. Gun sayılır öğleden sonra sekiz oluyor şimdi dayanamadım uyanır uyanmaz test yaptım ikinci çizgi çıktı gerçek mi acaba ya iğne etkisi kalır mı bugüne besinci gün embriyosuydu transfer edilen. Üzerinden de sekiz gün geçti ya umutlanmayi miym

Kızlar bugün transferin 8. Günü olacak oglen itibariyle. Şimdi dayanamayıp test yaptim ikinci çizgi çıktı silik ama görünen bi sekilde. 5 gün embriyosuydu transferim. İğne etkisi kalmamitir dimi umutlanmali miyim

İşte test

Eklentiler

• IMG-20180320-WA0002.jpg
    IMG-20180320-WA0002.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar bakar misiniz bugun 8. Gun sayılır öğleden sonra sekiz oluyor şimdi dayanamadım uyanır uyanmaz test yaptım ikinci çizgi çıktı gerçek mi acaba ya iğne etkisi kalır mı bugüne besinci gün embriyosuydu transfer edilen. Üzerinden de sekiz gün geçti ya umutlanmayi miym
5.gün emriyosuysa 8.günde belli oluyor sonuç. İğne etkisi kalmamıştır. Tebrik ederim :anneadayı:

Bildiğim birşeyse neden olmasın[/QUOTE
biliyorsundur, benim cahilligim :) ilk defa kendime igne vurdugum icin emin olamadim korktum dr.uma ulasamamistm.gonal f 900 vermisti bana dunden baslayarak vurul dedi.kalemin ayarini 150ye getirdim sifirlandi ma icinde ilacindan kaldi.bnde yanlismi yaptk diye hayiflandim durdum.onu sorucaktm cnm geri donusun icin ck tskr edermm

Benim 7. günde çıktı cnm iğne etkisi kalmamıştır bence. Sen yapmaya devam et :KK200:

Kalmaz bence ama 12. Gunu bekle canm. Ne kaldu ki surda

Back