- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #10.301
Herkese farkli ilac veriliyor sanirim
Genellikle estrofem ve kan sulandırıcu ignesi veriliyor herkese aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese farkli ilac veriliyor sanirim
Gecmiş olsun inşallah vesile olur sımsıkı tutunur bebişin
Birsey soracagım çökme nasıl anlaşıldı histeroskopide mi..usg veya hsg de goruluyor mu?
Ben ikinci tedaviyi hazırlanıyrm drum çizik atılmasını önerdi..ben baska bir dr gittim prof..usg de bakıp rahim iyi gorunuyor gerek yok bosuna masraf yapmıs olursun dedi. Tutunmayı artırdıgıda kesinleşmemiş
Prof bunları soyleyince ben vazgeçtim
Tüp druma histeroskopi istemediğimi soyliycem ama acabalarım var yinede
Polip olsaydı gorunurdu dedi..ama çökmeyi ilk defa duydum[/QUOTEinsallah canim ben hepsini yaptırdım ilk denemem negatif çıkınca doktor ne dediyse tamam dedim usg ve hsg çektirdim orada herşey normal cıktı doktorum birde histroskopi yapalim dedi hem başarı oranını artırır hemde gözden kaçırdığımız birşey varmı diye bakalım dedi. Benim rahimde diş gebelikten dolayı biraz çökmeler daralmalar oluşmuş nasıl oluştuğunu bilmiyorum ama öyle denildi lazerle eski haline getirildi dedi doktorum bakalım ise yaritacakmi.evet baya masraf cıktı sonradan pişman olmamak için yaptirttim bende.aslinda herşey bahane rabbimin elinde herşey yeter ki ol desin umarım sende iyi sonuç alirsin
Canim bede ayni durumdayim ilk denememde cok az sigara kullandim transfer gününden sonra icmedim taki sonuc negatif olunca moral bozukluğu oldu ve başladım önümüzdeki ay tekrar transfer yapılacak ama ben halen sigara içiyorum bırakmak için çaba gosteriyorum ama olmuyor bir anda bırakilmiyo malesefMerhaba adetimin 2. Gunuydu bugun hastaneye gittim ve tedaviye basladim karindan ilk ignemi vuruldum bugun ve folik asit antibiyotik kullaniyorum. Aranizda sigara kullanip tup bebek icin bir anda birakan varmi acaba kendimi cok zor tutuyorm tam icecem bebegimin olacagi aklima geliyo ama bende asiri sinir oldu benim gibi son anda birakmaya karar veren varmi acaba
Yumurta gelişimi için icmedimm yumurta toplantikdan sonra ictim benMerhaba adetimin 2. Gunuydu bugun hastaneye gittim ve tedaviye basladim karindan ilk ignemi vuruldum bugun ve folik asit antibiyotik kullaniyorum. Aranizda sigara kullanip tup bebek icin bir anda birakan varmi acaba kendimi cok zor tutuyorm tam icecem bebegimin olacagi aklima geliyo ama bende asiri sinir oldu benim gibi son anda birakmaya karar veren varmi acaba
Allah sabir versin pazartesiye cok var :) Kaçıncı denemen?Bilmiyorum cnm kişiye özel belirleniyor sonuçta ilaçlar iğne önermediler bana bende test gününü bekliyorum işte. Evet canım ptesi 12. günüm oluyor. İlk defa bir transfer de test gününü bekliyorum :))) ama beni tutan hergün pozitif çıkan idrar testlerim :)))
Sende benim gibisin ☺ ilk nezamn göründü testte ogün başlıyayım.Bilmiyorum cnm kişiye özel belirleniyor sonuçta ilaçlar iğne önermediler bana bende test gününü bekliyorum işte. Evet canım ptesi 12. günüm oluyor. İlk defa bir transfer de test gününü bekliyorum :))) ama beni tutan hergün pozitif çıkan idrar testlerim :)))
Allah sabir versin pazartesiye cok var :) Kaçıncı denemen?
Sende benim gibisin ☺ ilk nezamn göründü testte ogün başlıyayım.benim hep 11.gun cikti
Massallh benim de 4 ama açınca 5 ulaştı. 2 embriyo 3. günüm.Sağol canım valla Allah sabır veriyor evdeki testler sayesinde :))) bu üçüncü
Benim ilk 7. Gün göründü 4. Gün embriyosu 2 tane. Sonra hergün biraz daha koyulaştı. Bugün 11. Gün ikiside aynı gibi koyu çıktı![]()
Massallh benim de 4 ama açınca 5 ulaştı. 2 embriyo 3. günüm.
Bol şans canımYarın transferim var bahçeci Fulya Mehmet hoca
2 tane 5. Gün transferim olacak![]()
4-5 gün sonra sende çizgileri çift çift görürsün inşallah :))
Hamile olsam seve seve okurdum.Arkadaşlar merhaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum. Hayırlı sonuçlar alabilmem için 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Benim için okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.
Canın sağolsun arkadaşım, Allah gönlüne göre versin.Hamile olsam seve seve okurdum.
Ben okurum canım 1 tanemı okunacakCanın sağolsun arkadaşım, Allah gönlüne göre versin.
Sonucum bellu degil olsaydı okurdum canmArkadaşlar merhaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum. Hayırlı sonuçlar alabilmem için 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Benim için okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.
Yarın transferim var bahçeci Fulya Mehmet hoca
2 tane 5. Gün transferim olacak![]()
Arkadaşlar merhaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum. Hayırlı sonuçlar alabilmem için 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Benim için okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim.
Evet 1 tane okunacak canım. Allah razı olsun. Özelden yazıyorum ismimiBen okurum canım 1 tanemı okunacak