- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.281
Gecmiş olsun inşallah vesile olur sımsıkı tutunur bebişinPolip yoktu canım rahimde çökme varmış genişletmek amacıyla düzeltme yapılmış hala bel kasik ağrısı çekiyorum zor bir işlem oldu benim için
Hayırlı olsun canımHayırlı olsun kac embriyo transferi oldu bende iki tane transfer olmuştu 11.gun 889 su ikiz
Transfer ne zaman olacak?
Tatlim degerden anlaşılmıyor ikiz mi tek mi. Beklemek gerekiyor ancak ultrasondaSelam kızlarrr 12.gün kan testim 629,63 çıktı
İkiz olabilir mi ?
Yaaa cok sevindimmm hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Iğne vurulmuyormusun? Düşük önleyici. Kac tane tranfer oldu. Kaçıncı günOldu benim transferim ptesi test günüm evde yaptıklarım pozitif çıkıyor ama arada kanama oluyor yerleşme sanırım
Ozaman 2 hafta sonra belli olacak canım cok sağolTatlim degerden anlaşılmıyor ikiz mi tek mi. Beklemek gerekiyor ancak ultrasonda
Benim 12.gün 852ydı ıkızlerım var hamd olsunSelam kızlarrr 12.gün kan testim 629,63 çıktı
İkiz olabilir mi ?
Evet :) insllah gonlune gore olur.. benm de 3. Günüm :)Ozaman 2 hafta sonra belli olacak canım cok sağol
Merhaba bizdede erkek faktoru var. Ben bahceciyi dusunuyordum am aCanim ben ilk denememde basarisiz oldum. Bahceci klinik olarak iyi ama ben doktorumdan memnun kalmadim. Ilgi ve bilgilendirme sifir. Benim esimde problem vardi, doktorun bana soyledigi tek sey embriolarin besinci gune gitmesini bekleyecgiz oldu. Sonuc olarak hicbir embrio gelismedi. Transfer iptal oldu. Olay sperm kaynakli, ben kadin doktoruyum. Benim uzmanlik alanima girmiyor diye bir yorum yapildi. Zaten biz tum sperm testlerimiz ile oraya gitmistik, tup bebek tedavisi oncesinde bizi yonlendirmesi gerekirdi.
Transferin iptal olacagi bilgisini laboratuvar vermisti ve gun icerisinde doktorunuz kesinlikle sizi arayacak demislerdi ama doktor bizi uc gun sonra aradi. O uc gun icinde ben internetten arastirma yapmak zorunda kaldim.
Sonuc olarak bir daha orada denemeyi hic dusunmuyorum cunku doktorum cok yogun ve ilgisizdi.
Klinikte calisanlar ve lab. Bilgilendirmesi iyiydi.
Erkek problemli olduğunuzu okudum bahcecinin hemen bikaç bina yaninda suleyman tosun var onunla emre bey çalışıyor sizin konunuzda en deneyimli dr olur kendileri gidip görüşün benceMerhaba bizdede erkek faktoru var. Ben bahceciyi dusunuyordum am a
Dollenme soruni yasamissiniz sizdeki sorun tam olarak nasil bizim bahcecide yaptirdigimiz teste yikama sonrasi 70 motil sperm bulundu yaziyordu. Bizdeki butun hepsi hareketsiz yikama sonucu %4 +2 seviyesinde oluyor. Kisa kuyruk ve tail stump agirlikli bensimdi 6.denememi yapicam ve merkez arayisina girdim.
Cevabiniz icin tesekkur ederim. açıkçası biz kaan hocaya bile gittik ve sonuç değişmedi artik benim pek umudum yok.Erkek problemli olduğunuzu okudum bahcecinin hemen bikaç bina yaninda suleyman tosun var onunla emre bey çalışıyor sizin konunuzda en deneyimli dr olur kendileri gidip görüşün bence
Çıkmadık candan umut kesilmez ben suleyman hocadan pek haz etmemistim tercih etmedim ama emre bey en azından bi görsün sizi on görüşmeler ucretsizCevabiniz icin tesekkur ederim. açıkçası biz kaan hocaya bile gittik ve sonuç değişmedi artik benim pek umudum yok.
Yaaa cok sevindimmm hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Iğne vurulmuyormusun? Düşük önleyici. Kac tane tranfer oldu. Kaçıncı gün
Benim perşembe transfer mesela bugün iğneye basladim hafta da 2 kez vurulucam. Estrofem ce crinone jel rahimi hazırlıyor olarak biliyorum bende. Birde estrofemmi vajinadan yapiyorum. Bana ışık oldun:) 12.gün mu vereceksin kanCanım 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. günüm estrofem,, crinone jel ve oksapar kullanıyorum. Estrofem ve jel kanamayı önleyici dedi hemşire test gününü bekliyoruz bakalım. Çok teşekkür ederim.
Herkese farkli ilac veriliyor sanirimBenimde cumartesi günü transferim var şimdilik clexna ve estrofem kullanıyorum çarşamba günü crione jele başlıcm
Araya girdim ama ikiside ostrojen ikiside dusuko onleyici ve tutunmayui kolaylastirici. Yeterli olmazsa igne vuruluyor. Benm de hep kanama oluyor hamilelikelrimde. Igme istedim cok keyfi olur ama.istersen vurul dedi vazgectim. Birde hergun dedi .zaten agir igne ☺Benim perşembe transfer mesela bugün iğneye basladim hafta da 2 kez vurulucam. Estrofem ce crinone jel rahimi hazırlıyor olarak biliyorum bende. Birde estrofemmi vajinadan yapiyorum. Bana ışık oldun:) 12.gün mu vereceksin kan
Benim perşembe transfer mesela bugün iğneye basladim hafta da 2 kez vurulucam. Estrofem ce crinone jel rahimi hazırlıyor olarak biliyorum bende. Birde estrofemmi vajinadan yapiyorum. Bana ışık oldun:) 12.gün mu vereceksin kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?