2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Polip yoktu canım rahimde çökme varmış genişletmek amacıyla düzeltme yapılmış hala bel kasik ağrısı çekiyorum zor bir işlem oldu benim için
Gecmiş olsun inşallah vesile olur sımsıkı tutunur bebişin
Birsey soracagım çökme nasıl anlaşıldı histeroskopide mi..usg veya hsg de goruluyor mu?
Ben ikinci tedaviyi hazırlanıyrm drum çizik atılmasını önerdi..ben baska bir dr gittim prof..usg de bakıp rahim iyi gorunuyor gerek yok bosuna masraf yapmıs olursun dedi. Tutunmayı artırdıgıda kesinleşmemiş
Prof bunları soyleyince ben vazgeçtim
Tüp druma histeroskopi istemediğimi soyliycem ama acabalarım var yinede
Polip olsaydı gorunurdu dedi..ama çökmeyi ilk defa duydum

Merhaba bizdede erkek faktoru var. Ben bahceciyi dusunuyordum am a
Dollenme soruni yasamissiniz sizdeki sorun tam olarak nasil bizim bahcecide yaptirdigimiz teste yikama sonrasi 70 motil sperm bulundu yaziyordu. Bizdeki butun hepsi hareketsiz yikama sonucu %4 +2 seviyesinde oluyor. Kisa kuyruk ve tail stump agirlikli bensimdi 6.denememi yapicam ve merkez arayisina girdim.

Erkek problemli olduğunuzu okudum bahcecinin hemen bikaç bina yaninda suleyman tosun var onunla emre bey çalışıyor sizin konunuzda en deneyimli dr olur kendileri gidip görüşün bence

Erkek problemli olduğunuzu okudum bahcecinin hemen bikaç bina yaninda suleyman tosun var onunla emre bey çalışıyor sizin konunuzda en deneyimli dr olur kendileri gidip görüşün bence
Cevabiniz icin tesekkur ederim. açıkçası biz kaan hocaya bile gittik ve sonuç değişmedi artik benim pek umudum yok.

Cevabiniz icin tesekkur ederim. açıkçası biz kaan hocaya bile gittik ve sonuç değişmedi artik benim pek umudum yok.
Çıkmadık candan umut kesilmez ben suleyman hocadan pek haz etmemistim tercih etmedim ama emre bey en azından bi görsün sizi on görüşmeler ucretsiz

Yaaa cok sevindimmm hakkinda hayırlısı olsun inşallah. Iğne vurulmuyormusun? Düşük önleyici. Kac tane tranfer oldu. Kaçıncı gün

Canım 2 tane 4. gün embriyosu transfer edildi. Bugün 10. günüm estrofem,, crinone jel ve oksapar kullanıyorum. Estrofem ve jel kanamayı önleyici dedi hemşire test gününü bekliyoruz bakalım. Çok teşekkür ederim.

Benim perşembe transfer mesela bugün iğneye basladim hafta da 2 kez vurulucam. Estrofem ce crinone jel rahimi hazırlıyor olarak biliyorum bende. Birde estrofemmi vajinadan yapiyorum. Bana ışık oldun:) 12.gün mu vereceksin kan

Benimde cumartesi günü transferim var şimdilik clexna ve estrofem kullanıyorum çarşamba günü crione jele başlıcm

Merhaba adetimin 2. Gunuydu bugun hastaneye gittim ve tedaviye basladim karindan ilk ignemi vuruldum bugun ve folik asit antibiyotik kullaniyorum. Aranizda sigara kullanip tup bebek icin bir anda birakan varmi acaba kendimi cok zor tutuyorm tam icecem bebegimin olacagi aklima geliyo ama bende asiri sinir oldu benim gibi son anda birakmaya karar veren varmi acaba

Araya girdim ama ikiside ostrojen ikiside dusuko onleyici ve tutunmayui kolaylastirici. Yeterli olmazsa igne vuruluyor. Benm de hep kanama oluyor hamilelikelrimde. Igme istedim cok keyfi olur ama.istersen vurul dedi vazgectim. Birde hergun dedi .zaten agir igne ☺

Birde sunu merak ediyorum. Crinone jeli koyuyoruz sanki zatar vericek bebege gibu geliyor. Hava da sıkıyoruz bazen icinden geliyo . Size de zarar verr gibi geliyor mu​

Bilmiyorum cnm kişiye özel belirleniyor sonuçta ilaçlar iğne önermediler bana bende test gününü bekliyorum işte. Evet canım ptesi 12. günüm oluyor. İlk defa bir transfer de test gününü bekliyorum :))) ama beni tutan hergün pozitif çıkan idrar testlerim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…