- 27 Nisan 2015
- 153
- 105
- 53
- 42
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #10.261
Amin.çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepimize ve tüm evlat isteyenlere sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Evet canım rahime işlem yapıldı üç yerde çökme varmış lazerle düzelttim genişlettim dedi doktorum birde rahim içine kanamayı arttırmak için kesik atıldı dediRahime işlem yapildi mi?
Polip yoktu canım rahimde çökme varmış genişletmek amacıyla düzeltme yapılmış hala bel kasik ağrısı çekiyorum zor bir işlem oldu benim içinBn yaptirmistim cnm tani amacli sana tedavi amacli yaptilarsa olur agri oluuor ama benim kanamam olmamisti senden polip felan temizlendiyse olur
AminnnnnnnnnAmin.çok teşekkür ederim. İnşallah Rabbim hepimize ve tüm evlat isteyenlere sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsınArkadaşlar bende bugün sonucumu aldım.Çok şükür pozitif.İnşallah rabbim tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun içinde de benimkini.
Tatlım bana da aynısını söyledi doktorum. Çok basit bi işlemmiş korkulacak bişey yokmuş. Bide ayrıca eşimden ve benden kanda detaylı kromozom analizi ve sadece benden kan pıhtılaşma testleri istedi. Onların sonucuna göre olucam histeroskopi. Onlarda 1 ay da çıkıyormuş.Slm kizlar aranızda histeroskopi yaptıran varmı ben dün yaptırdım negatif sonucu alınca doktorum yapalim dedi ve kanamam oluyor hala ağrı geçmedi dünden beri sizlerden yaptıran ve bu durumu yaşayan oldumu
Pardon canım ya yaptırmışsın zaten , yaptıracaksın sandım ben.zor bi işlem mi? Merak ettiğim histeroskopi sonrası ne zaman transfer yapılıyor? Bi de ne kadar ödedin özel olmazsa fiyat bilgisi verilmedi henüz bana da , merak ettim?Evet canım rahime işlem yapıldı üç yerde çökme varmış lazerle düzelttim genişlettim dedi doktorum birde rahim içine kanamayı arttırmak için kesik atıldı dedi
Çok normal kanama olmasi. Banada çizik atıldı. Perşembe transferim varEvet canım rahime işlem yapıldı üç yerde çökme varmış lazerle düzelttim genişlettim dedi doktorum birde rahim içine kanamayı arttırmak için kesik atıldı dedi
2 gun bilmiyorum ama ben yine dayanamadim2. Günüm test yapsam çıkarmı kizlarr. Haaahahha Zaman geçmiyor. Kafayi yicem
Anestezi ilr yapılıyor zor değil ama sonrası biraz ağrı kanama oluyor.ucret olarakta 1500 tl ödedim canım transferi nisan ayında yapacam dedi doktor çok beklemiyorsun adet olduktan sonra yapiliyorPardon canım ya yaptırmışsın zaten , yaptıracaksın sandım ben.zor bi işlem mi? Merak ettiğim histeroskopi sonrası ne zaman transfer yapılıyor? Bi de ne kadar ödedin özel olmazsa fiyat bilgisi verilmedi henüz bana da , merak ettim?
Hakında hayırlısı olsun canim kaçıncı denemen histroskopi şansı artırdığını söyledi doktorum inşallah sanada faydası olurÇok normal kanama olmasi. Banada çizik atıldı. Perşembe transferim var
1 aşilama 1 tüp bebek negatifin ardindan 2 tüp bebek tedavisi dondurulmuşlar ile devam edeceğim insallah benim.doktor da %10 artırıyor dedi nasip kismet:)Hakında hayırlısı olsun canim kaçıncı denemen histroskopi şansı artırdığını söyledi doktorum inşallah sanada faydası olur
Amin inşallah çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsın
Massllah Allah tamamina erdirsin canmArkadaşlar bende bugün sonucumu aldım.Çok şükür pozitif.İnşallah rabbim tüm evlat isteyenlerin kucağını doldursun içinde de benimkini.
Kuzum yaaa ama bak olumsuz düşünme diyr erken yaptırmiyirlar.. ben sakasina yazmistim onu.. insllah özelde yaptir.mak farkli olur. Inssalh olumlu olur sonucun. Cok üzüldüm inanki2 gun bilmiyorum ama ben yine dayanamadim6.gun 0 di sonuc 9.gun yine 0 cikti. Saglik ocagina vermistim. Umut kalmadi..uzuldum yine ama esim pazartesi ozel bir hastanede yaptiralim dedi ne degisecek bilmiyorum ama hayirlisi (
Teşekkür ederim.Amin inşallahMassllah Allah tamamina erdirsin canm
Slm kizlar aranızda histeroskopi yaptıran varmı ben dün yaptırdım negatif sonucu alınca doktorum yapalim dedi ve kanamam oluyor hala ağrı geçmedi dünden beri sizlerden yaptıran ve bu durumu yaşayan oldumu
Transfer ne zaman olacak?Ben geçen ay yaptırdım cnm rahime çizite atıldı. 1 hafta kadar lekelenme gibi kanama oldu birazda ağrı
Hayırlı olsun kac embriyo transferi oldu bende iki tane transfer olmuştu 11.gun 889 su ikizSelam kızlarrr 12.gün kan testim 629,63 çıktı
İkiz olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?