2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bn yaptirmistim cnm tani amacli sana tedavi amacli yaptilarsa olur agri oluuor ama benim kanamam olmamisti senden polip felan temizlendiyse olur
Polip yoktu canım rahimde çökme varmış genişletmek amacıyla düzeltme yapılmış hala bel kasik ağrısı çekiyorum zor bir işlem oldu benim için

Slm kizlar aranızda histeroskopi yaptıran varmı ben dün yaptırdım negatif sonucu alınca doktorum yapalim dedi ve kanamam oluyor hala ağrı geçmedi dünden beri sizlerden yaptıran ve bu durumu yaşayan oldumu
Tatlım bana da aynısını söyledi doktorum. Çok basit bi işlemmiş korkulacak bişey yokmuş. Bide ayrıca eşimden ve benden kanda detaylı kromozom analizi ve sadece benden kan pıhtılaşma testleri istedi. Onların sonucuna göre olucam histeroskopi. Onlarda 1 ay da çıkıyormuş.

Evet canım rahime işlem yapıldı üç yerde çökme varmış lazerle düzelttim genişlettim dedi doktorum birde rahim içine kanamayı arttırmak için kesik atıldı dedi
Pardon canım ya yaptırmışsın zaten , yaptıracaksın sandım ben.zor bi işlem mi? Merak ettiğim histeroskopi sonrası ne zaman transfer yapılıyor? Bi de ne kadar ödedin özel olmazsa fiyat bilgisi verilmedi henüz bana da , merak ettim?

2. Günüm test yapsam çıkarmı kizlarr. Haaahahha Zaman geçmiyor. Kafayi yicem
2 gun bilmiyorum ama ben yine dayanamadim 6.gun 0 di sonuc 9.gun yine 0 cikti. Saglik ocagina vermistim. Umut kalmadi..uzuldum yine ama esim pazartesi ozel bir hastanede yaptiralim dedi ne degisecek bilmiyorum ama hayirlisi (

Anestezi ilr yapılıyor zor değil ama sonrası biraz ağrı kanama oluyor.ucret olarakta 1500 tl ödedim canım transferi nisan ayında yapacam dedi doktor çok beklemiyorsun adet olduktan sonra yapiliyor

2 gun bilmiyorum ama ben yine dayanamadim 6.gun 0 di sonuc 9.gun yine 0 cikti. Saglik ocagina vermistim. Umut kalmadi..uzuldum yine ama esim pazartesi ozel bir hastanede yaptiralim dedi ne degisecek bilmiyorum ama hayirlisi (
Kuzum yaaa ama bak olumsuz düşünme diyr erken yaptırmiyirlar.. ben sakasina yazmistim onu.. insllah özelde yaptir.mak farkli olur. Inssalh olumlu olur sonucun. Cok üzüldüm inanki

Slm kizlar aranızda histeroskopi yaptıran varmı ben dün yaptırdım negatif sonucu alınca doktorum yapalim dedi ve kanamam oluyor hala ağrı geçmedi dünden beri sizlerden yaptıran ve bu durumu yaşayan oldumu

Ben geçen ay yaptırdım cnm rahime çizite atıldı. 1 hafta kadar lekelenme gibi kanama oldu birazda ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…