• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

canım orda nasıl muayene ücreti aşılama tüp bebek falan bilgi verirmisinz
Burdada hersey dahil 9 civari olabilir. Bende güncel fiyatlari bilmiyorum canm. 2014 te bize ilaçlarla 7 civari mal oldu. 900 dondurmaya verdik. 2. Denemede kizim oldu benm. 3. Olmadi 4. Dün tranfer ettiler bitti dondurulmuslarim. Dondurulmus transfer ucretide 3.200 verdim. Bastan baslamadm diye bilmiyorum fiyatlari. Gelip görüşmen lazim. Ilaclari istedigin yerden pazarlikla aliyorsun zaten. Asilama ise hiç yaptirmadim.

canım orda nasıl muayene ücreti aşılama tüp bebek falan bilgi verirmisinz
Hastane cok temiz cok kaliteli. John hopkins in turkiye hastanesi zaten. Laboratuvalarida guzel bence. Yani bi arastr derim. Benim doktorum ebru hanim. Birrde aydin bey var. Ayni hastane birde atasehirde var. Iki arada gidip geliyirlar. Surekli yurtdisina da gidip geliyirlar. Uzattim ama oyle yani. Sen bilirsin artik.

Anladım canım teşekkür ederim merak ettim sadece.
Memorial da 2100 liraydı en son . Merkezine göre değişir tabi ki. Orada tek tek donduruyorlar her tüpte tek embriyo.
Biz 4 sene önce Memorial da dondyrduk 5 yilligina 600 tl odemistik ikiser embriyo döndürmüş karşı ikisini kullandik 2 embriyo kaldi fiyat çok artmis

Sagol canım benim ki 6 haftalıkken duyuldu Dr karindan birini duyabikiriz ama ikinci bebek küçük gozukuyor istersen alttan bakalım dedi vajinal ultrason ile ikisinin kalp atisinida duyduk 8.hafta tekrar dinledik
Benımkını de bıtanesı küçük galiba canım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ınsallah

Merhaba hanımlar allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin benimde toplama işlemi dün oldu çikolata kistim var 6 taneden 4 tanesi toplanabildi bugün verilen bilgi ile 2 tanesinin gelişimi varmış bir tanesi sorunlu gibi 1 tanesinde hiç yok dendi ümitsizim ama hayırlısı 38 yaşında bu kadar oluyor :KK43:

Slm kizlar aranızda histeroskopi yaptıran varmı ben dün yaptırdım negatif sonucu alınca doktorum yapalim dedi ve kanamam oluyor hala ağrı geçmedi dünden beri sizlerden yaptıran ve bu durumu yaşayan oldumu

teşekkürler ben henüz aşılama yada tüp bebek denemesi hiç yaptırmadım. 4 yıllık evliyim 1defa düşük yaptım birdahadaolmadı umut tüp bebek var aklımda ama malum maliyeti baya yüksek orayı denemeden önce fakülteye gitsemmi diye düşündüm açıkçası izzet beye gittim fakültede ama okadar ilgisizdiki her yanına gittiğimde ilk defa görüyor gibi baştan anlattırıyor hatırlamıyor. emek bey içinde öyle internette bakarken gördüm çok kararsızım çokkk
Merhaba cnm ben tüp bebek için umuttepede çalışan tanıdıkların tavsiyesi ve hastalarının yorumları üzerine emek beye gittim ve çok beğendim henüz tedaviye başlamadım ama ona mutlaka gideceğim sanada tavsiye ederim

Slm kizlar aranızda histeroskopi yaptıran varmı ben dün yaptırdım negatif sonucu alınca doktorum yapalim dedi ve kanamam oluyor hala ağrı geçmedi dünden beri sizlerden yaptıran ve bu durumu yaşayan oldumu
Bn yaptirmistim cnm tani amacli sana tedavi amacli yaptilarsa olur agri oluuor ama benim kanamam olmamisti senden polip felan temizlendiyse olur

Canım bende kanama ve sonrasında lekelenme olmuştu

Back