- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Maalesef ailelerden kimse burda değil ama doktor çok kalkma derse annemi çağırırım heralde siz çalısıyor musunuz ilk süreçte sakinmiydinizEn iyisi izin alın
iki hafta güzelce tatil yapıp dinlenin evde
yanınızda biri olucak mi tek mi olucaksiniz evde
Evet canım testleri yaparsın evde pozitif çıkar sonra allah korusun sonu negatif olur çok büyük hayal kırıklığı yaşarsın en iyi test gününde kan testi yaptırmakAaa ölemi ayy çok kötü yapmıym o zaman
Yok çalışmiyorumMaalesef ailelerden kimse burda değil ama doktor çok kalkma derse annemi çağırırım heralde siz çalısıyor musunuz ilk süreçte sakinmiydiniz
En iyisi çagırmak heralde hemde yalnız sürekli düşünürüm anneyle muhabbetle gecerYok çalışmiyorum
İlk tedavimde kimseye haber vermemistik anneme bile
Eşimle idare etmeye çalıştık evde ama birine ihtiyaç duydum gerçekten
Şimdiki tedavimde kayinvaldemi çagirdim yanıma sag olsun gelicek
Annem çalıştigi için gelemiyor
Aynen sizin için çok iyi olurEn iyisi çagırmak heralde hemde yalnız sürekli düşünürüm anneyle muhabbetle gecer
31 oldum olucam :) sizin ?Aynen sizin için çok iyi olur
Yaşınız kaç?
25 olucam bende31 oldum olucam :) sizin ?
Çok gençsin canım şansın çok yüksek inş gönlüne göre olur sorun ne sizde ?25 olucam bende
6 senelik evliyim hep bebek istedik daha 19 yaşımda gittik 2 kere aşılama denedik olmadı malesefÇok gençsin canım şansın çok yüksek inş gönlüne göre olur sorun ne sizde ?
Hımm çok genç evlenmişsin ben 2 yıllık evliyim ilk günden beri istedik ama işte dış gebelik sonrasında bir sürü sorun yaşadım maalesef şimdi hem rezerv az hem tek tüp yok derken tüp bebeğin içinde buldum kendimi6 senelik evliyim hep bebek istedik daha 19 yaşımda gittik 2 kere aşılama denedik olmadı malesef
eşimde sayı ,hız ,morfoloji sorunu var
İinşallah daha çok arattirmadanHımm çok genç evlenmişsin ben 2 yıllık evliyim ilk günden beri istedik ama işte dış gebelik sonrasında bir sürü sorun yaşadım maalesef şimdi hem rezerv az hem tek tüp yok derken tüp bebeğin içinde buldum kendimi
Aynen çok zor ancak yaşayan biliyor insanı maddi manevi yoruyor ve yalnızlastıruyor inş isteyen herkese çok ugrastırmadan versin Allahİinşallah daha çok arattirmadan
allah isteyen herkese Çifter Çifter verir gerçekten çok zor bi süreç
HayırrrrKızlar uyudunuz mu?
Benim eşim gece çalışıyor o yokken 1 damla uyku girmiyor gözüme sıkıntıdan patlıyordumHayırrrr
İyi gecelerrrrr Nasılsıniz daha iyimisiniz?Hayırlı geceler kızlarrrr
Maglesef canım iğne batıran patlarım okadar şişkinlik var... şükür agrım kalmadı ama şişkinlik maf ediyor beniİyi gecelerrrrr Nasılsıniz daha iyimisiniz?
Çok geçmiş olsun canım ya bir an önce iyleşirsin inşallahMaglesef canım iğne batıran patlarım okadar şişkinlik var... şükür agrım kalmadı ama şişkinlik maf ediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?