- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Süleymaniyede rapor çıkartmak icin 23 yaşını doldurmak ve en az 3 sene evli olmak şartı vardı kalktı mıYaşım 22 ben sorun yok ama eşimde sprem düşüklüğü olduğu için tüp bebek diyorlar kararsızım tedaviler e başlamak için
Sizde hangi sorunlar var cnmBir an evvel başlayın derim
Ben boşuna vakit kaybetmişim
Sizde hangi sorunlar var cnm
Amin tedavi görüyon muBende 24 yaşımdayım
Benim esimdede sayı, hız ,morfoloji bozukluğu var
Allah yardımcımız olsun
Sizin ?Sizde hangi sorunlar var cnm
Eşimde sprem düşüklüğü varSizin ?
Eşimde sprem düşüklüğü var
19 yaşımda 2 aşılama yaptırdım olmadı malesEFAmin tedavi görüyon mu
Hadi hayırlısı balım güzel kaliteli yumoşların toplansın ve 5.güne giden en kalitelisinden embriyoların oluşsun inşallahCumartesi son yumo kontrolü
pazartesi toplayalım dedi doktorum
Hadi hayırlısı balım güzel kaliteli yumoşların toplansın ve 5.güne giden en kalitelisinden embriyoların oluşsun inşallah
Benimde dondurulmuş larim var aynı şekilde regl olmayı bekliyorumSelam
Bende aralıkta embriolarımı dondurdum şimdi regl bekliorum sonrasında transfer
Nerde yaptırdın kaç tane dondurdun ilk denemem benim şimdiden heycanlıyımBenimde dondurulmuş larim var aynı şekilde regl olmayı bekliyorum
İnşalah hayırlısı olur kafanıza takmayın en büyük etgen19 yaşımda 2 aşılama yaptırdım olmadı malesEF
2 ay öncede tüp bebek tedavisi gördüm tutmadı
Bu ay 2.tedavime baslicam inşallah
Siz hiç taze transfer ettirmeden direkt dondurttunuz sanırımDondurup benim gibi bu ay transef bekleyenler varmı ? Kaç tane dındurdular kaçıncı gün embriosu hangi kalite ?
Hiç taze transferim olmadı çünkü histereskopi oldum rahimde yapısıklık vardı benim maalesef öncesinde normal yollarla bi dış gebeliğim var son aşamada iç kanamayla farkedildi tek tüpüm alındı histereskopi sonrası iyileşme rahim durumunu öğrenmek için direk dondurdu doktorumSiz hiç taze transfer ettirmeden direkt dondurttunuz sanırım
Benim kasımda olumsuz tedavim oldu
Bu ay ikinciye baslicaz
Beylikdüzü Medicana da yaptım ilk tedavimi o hastaneden memnun kalmadım dondurulmuşlarimi alıp Mecidiyeköy çevre hastanesinde 2.tedavimi yapıcam inşallahNerde yaptırdın kaç tane dondurdun ilk denemem benim şimdiden heycanlıyım
Ben maslak acıbademde yaptırıyorum 3 tane 5. Gün dondurduk sen kaçtane dondurdunBeylikdüzü Medicana da yaptım ilk tedavimi o hastaneden memnun kalmadım dondurulmuşlarimi alıp Mecidiyeköy çevre hastanesinde 2.tedavimi yapıcam inşallah
5 tane 5.gün emriyosu varBen maslak acıbademde yaptırıyorum 3 tane 5. Gün dondurduk sen kaçtane dondurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?