- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Bende echomardan randavu aldim cevat beyden sizdemi ona cektrdnKesinlikle ve kesinlikle echomar ben birde fulya açık emarda çektirdim echomarda çektirdiğimde olup bittiğini anlamadım ve makinası çok iyiydi diğerinde bagıra bagıra çektirdim çok köyüydü ve resmen ilkeldi çok pişman oldum
Mrb transferiniz hayırlı olsun inş pozitif olur :) doktorunuz iğne ve fitil vermiş galiba size ne şekilde ne kadar kullanıyorsunuz?Allah razı olsun canım benim çok saolVerdi progestan iğne canım. Transfer sabahı yaptıracağım ilkini. O gün fitil kullanma iğne yaptır dedi hemşire
Sen şubatı bekliyosun değil mi canımcım?
Evet şişlide cevat beyden doktorda çok güler yüzlü benim rahmimde yapısıklık oldugunu güzelce anlattı ameliyattan sonra fulyada öektirdim doktora sormak istedim ne durumda die resmen yüzüme bakmadan ayak üstü cevap verdi gittiBende echomardan randavu aldim cevat beyden sizdemi ona cektrdn
Cnm bende geldim toppigine.. bende hu ay kist olusmus subata kaldim ama takipteyim sizi .. insallah 21 gun sonra bende ilac lara baslayacagimSizin dondurulmuşları niz varmıydı sıfırdan mi başlıcaksiniz
Kist olusmasın die iğne ilaç vermemişlermiydi? Çünkü bana 21. Günde kist olusmasın die iğne verdilerCnm bende geldim toppigine.. bende hu ay kist olusmus subata kaldim ama takipteyim sizi .. insallah 21 gun sonra bende ilac lara baslayacagim
Hiç üzülme sonu güzel olsunda 1 ay gec olsunCnm ben aralik ayinda belki olur diye klomen arti igne tedavisi oldum son care tup bebek dedim ...dun dr a gittim sonuc yine negatif dedim ki ozman hemen baslayalim tup bebek tedavisine dedi ki suan bi engelimiz var klomen iki yumurtalagimda da kist olusdurmus .. adetin 3 uncu hununden itibaren yani bugun den itibaren kullanmam icin 21 gunluk hap verdi bu ilaci bitir adetin ilk gununde gel dedi.. tup bebege başlayalım dedi... cok uzuldum ama hayirlisi bidaha aya kaldim
Aslında bana hemşire ağrıması iyi bir şey demişti ama bilmiyorum. Dün de yeni bi şey öğrendim, iğne olmadan şişeyi avuç içinde biraz ısıtmak ve ipne sonrası bölgeye biraz sıcak bez tutmak da ağrıyı kesiyormuş. Ağrıya da razıyım sonu güzel olsun ama bugün 7. günüm hiç bi belirti yok. yavaş yavaş depresyona dönmeye başlayacak gbiyim :)Aaa duyduğum iyi oldu balım yürümenin iyi geldiğini teşekkür ederimm. İğne yapılırken ve sonrasında bi acı olmaması ama sonrasında acıması tuhaf geldi bananapalım bebiş yolunda hepsi başüstüne senin kaçıncı günün tatlım??
Insallah olur cnm .. guzel haberlerini bekliyorumHiç üzülme sonu güzel olsunda 1 ay gec olsun
Ben doktora rahimde yapısıklık için ameliyat olayım die gitmiştim doktor iyi güzelde senin rezervin çok düşük dedi bi anda tüp bebeğe basladım :)
İnş hepimiz güzel haberler alalım daha fazla yorulmayalımInsallah olur cnm .. guzel haberlerini bekliyorum
Kaçıncı gün sizinkiBenimde transferin dün oldu ama hiç birşey hissetmiyorum
Kaliteli değil diye düşünme bence hayırlısıyla tutunsun inşallah5. Gün embriyosu iki tane ama çok kaliteli değil sanırım
Ben Diyarbakır’da canım bahçeci tüp bebek bu 4. denememiz üçte aşılama var inancım kalmadı artık bu sebeple sadece üçüncü deneme tuttu oda kimyasal olduKaliteli değil diye düşünme bence hayırlısıyla tutunsun inşallah
Benim bir tane embriyom var . Gün olarak aynıyız seninle :)nerde yaptırmıştın sen ben başkent üniversitesinde yaptırdım
Benim bugün 2.günüm. Kendi kendime neden kasık ağrım göğüs ağrım yok diye soruyorumAslında bana hemşire ağrıması iyi bir şey demişti ama bilmiyorum. Dün de yeni bi şey öğrendim, iğne olmadan şişeyi avuç içinde biraz ısıtmak ve ipne sonrası bölgeye biraz sıcak bez tutmak da ağrıyı kesiyormuş. Ağrıya da razıyım sonu güzel olsun ama bugün 7. günüm hiç bi belirti yok. yavaş yavaş depresyona dönmeye başlayacak gbiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?