- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
İlaç felan verdi miKabuz olmak sorun değil canım ben kendimi bildim bileli öyleyim .. bu şişkinlik maf ediyor su içsem bi lokma yesem şişiyom..
Şimdiden sonra kabız olmaman lazım canım. Yarın transferin var, mümkün olduğunca kayısı, incir ve zeytinyağlı şeyler tüketmen lazım ki wc sorunu çekmeyesin.Kabuz olmak sorun değil canım ben kendimi bildim bileli öyleyim .. bu şişkinlik maf ediyor su içsem bi lokma yesem şişiyom..
Laktoz sorunum oldu için bi meyveli süt içmem yeterli oluyor canım :)Şimdiden sonra kabız olmaman lazım canım. Yarın transferin var, mümkün olduğunca kayısı, incir ve zeytinyağlı şeyler tüketmen lazım ki wc sorunu çekmeyesin.
Bende aynı, fakat meyvelisine gerek yokLaktoz sorunum oldu için bi meyveli süt içmem yeterli oluyor canım :)
Hadi ya bende uyumuşsundurCanımmmm
bende çok sıkılmiştim ki sen geldin
Gozun aydin cnm hemen gozukmeyebiliyor insallah iyidir. Ilk denemen mi kac yasindasnSlm arkadaşlar ben 2017 Aralık'ta transferim oldu sonuç çok şükür pozitif on gün sonra muayene oldum kese göründü bebeği göremedi iki hafta sonra gel dedi doktor bekliyorum çok stresliyim
Sikinti yapmayin genelde oyle gorunur. Benimde once kese sonra kalp atimi gorunmustu. Benimki 10 gun arayla cagirmisti. Sizin dr. Garanti olsun diye 2 hafta vermis.Slm arkadaşlar ben 2017 Aralık'ta transferim oldu sonuç çok şükür pozitif on gün sonra muayene oldum kese göründü bebeği göremedi iki hafta sonra gel dedi doktor bekliyorum çok stresliyim
İnşallah ta son olur canım hayırlısi olsun hakkındamerhaba ben de bu ay tüp bebek yaptıracağım, 8 gündür verilen iğneleri yapıyorum yarın kontrole gideceğim, 2 kez aşılama yaptırdık bu ilk olacak
Sikinti yapmayin genelde oyle gorunur. Benimde once kese sonra kalp atimi gorunmustu. Benimki 10 gun arayla cagirmisti. Sizin dr. Garanti olsun diye 2 hafta vermis.
sıkıntınız neydi inş ilk ve son tedaviniz olurmerhaba ben de bu ay tüp bebek yaptıracağım, 8 gündür verilen iğneleri yapıyorum yarın kontrole gideceğim, 2 kez aşılama yaptırdık bu ilk olacak
Kesinlikle ve kesinlikle echomar ben birde fulya açık emarda çektirdim echomarda çektirdiğimde olup bittiğini anlamadım ve makinası çok iyiydi diğerinde bagıra bagıra çektirdim çok köyüydü ve resmen ilkeldi çok pişman oldumKzlar bugun adet oldum rahim filmi cektirecegim echomarda sislidekinde yada goztepede olan varms buralarda cektrnler varmi yazarmsnz ha gisi daha iyi
Sizin dondurulmuşları niz varmıydı sıfırdan mi başlıcaksiniztedaviye son 3 günüm haftaya Pazartesi olsun hemen bence. :)
sıfırdan başlayacağım 4. günden sonra 5 e çıkamadıkları için donduramadık.Sizin dondurulmuşları niz varmıydı sıfırdan mi başlıcaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?