• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

İlkinde kaç transfer oldu maşallah en azından ilaç kullanmadan deneme şansın var ilaç süreci çok zor gecti benim rezerv azlıgı var 12 günde 45 iğne vurundum :KK43:
İlki de 1 tane oldu
İkincide 2 transfer olucak inşallah

Allah yardımcınız olsun valla bayagi iğne vurulmuşsunuz

Ayın kaçı gibi regl olursunuz düzenli midir

Ben 20si gibi olurum beraber başlarız tedaviye belki
Maalesef ğek düzenli değil ama 12-15 i arası olurum ne güzel olur inş ikimizde çok mutlu sonuclar alırız regl den kaç gün sonra oluyor transfer bilior musunuz

Maalesef ğek düzenli değil ama 12-15 i arası olurum ne güzel olur inş ikimizde çok mutlu sonuclar alırız regl den kaç gün sonra oluyor transfer bilior musunuz
Siz konuştunuz mu kaç emriyo transferi olucak belli mi

Evet doktorum 2 tane dedi aslında ben tek olsamı dedim ama doktor 2 daha iyi dedi inş güzel olur siz kalitelerini biliomusunuz kalan embrioların
2 tanesi 1 .kalite
3 tanesi 2.kalite
sizinki?

Ben hep 2 emriyo istiyordum da doktor kabul etmedi 1 tane koydu ilk tedavimde şimdi yeni doktorum 2 koyucak

Çok duydum ismini Bülent hocanın inşallah sonunda allah yüzümüzü güldürur
Amin amin inş tedaviler başlayınca haberleşelim belki aynı ana denk gelir transferden sonraki 12 gün nasıl gececek bilmiyorum çalıssam mı çalısmadan evde yatsammı onuda bilemedim

Amin amin inş tedaviler başlayınca haberleşelim belki aynı ana denk gelir transferden sonraki 12 gün nasıl gececek bilmiyorum çalıssam mı çalısmadan evde yatsammı onuda bilemedim
İzin alma ihtimalin varsa yat dinlen evde canım çalışma ama mecbursan dikkat ederek kendini yormadan calisabilirsin

Back