• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kabuz olmak sorun değil canım ben kendimi bildim bileli öyleyim .. bu şişkinlik maf ediyor su içsem bi lokma yesem şişiyom..
Şimdiden sonra kabız olmaman lazım canım. Yarın transferin var, mümkün olduğunca kayısı, incir ve zeytinyağlı şeyler tüketmen lazım ki wc sorunu çekmeyesin.

Şişlik kalan yumurtalardan oluyor geçer dedi bi gram şişlikte iniş Yok... o del transferde sorun olacak diye korkuyorum

Slm arkadaşlar ben 2017 Aralık'ta transferim oldu sonuç çok şükür pozitif on gün sonra muayene oldum kese göründü bebeği göremedi iki hafta sonra gel dedi doktor bekliyorum çok stresliyim

Slm arkadaşlar ben 2017 Aralık'ta transferim oldu sonuç çok şükür pozitif on gün sonra muayene oldum kese göründü bebeği göremedi iki hafta sonra gel dedi doktor bekliyorum çok stresliyim
Gozun aydin cnm hemen gozukmeyebiliyor insallah iyidir. Ilk denemen mi kac yasindasn

Kzlar bugun adet oldum rahim filmi cektirecegim echomarda sislidekinde yada goztepede olan varms buralarda cektrnler varmi yazarmsnz ha gisi daha iyi

Sikinti yapmayin genelde oyle gorunur. Benimde once kese sonra kalp atimi gorunmustu. Benimki 10 gun arayla cagirmisti. Sizin dr. Garanti olsun diye 2 hafta vermis.

merhaba ben de bu ay tüp bebek yaptıracağım, 8 gündür verilen iğneleri yapıyorum yarın kontrole gideceğim, 2 kez aşılama yaptırdık bu ilk olacak

merhaba ben de bu ay tüp bebek yaptıracağım, 8 gündür verilen iğneleri yapıyorum yarın kontrole gideceğim, 2 kez aşılama yaptırdık bu ilk olacak
İnşallah ta son olur canım hayırlısi olsun hakkında

Nerde tedavi görüyorsun
Yaşınız kaç

Sikinti yapmayin genelde oyle gorunur. Benimde once kese sonra kalp atimi gorunmustu. Benimki 10 gun arayla cagirmisti. Sizin dr. Garanti olsun diye 2 hafta vermis.
sıkıntınız neydi inş ilk ve son tedaviniz olur

Kzlar bugun adet oldum rahim filmi cektirecegim echomarda sislidekinde yada goztepede olan varms buralarda cektrnler varmi yazarmsnz ha gisi daha iyi
Kesinlikle ve kesinlikle echomar ben birde fulya açık emarda çektirdim echomarda çektirdiğimde olup bittiğini anlamadım ve makinası çok iyiydi diğerinde bagıra bagıra çektirdim çok köyüydü ve resmen ilkeldi çok pişman oldum

Back