- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #5.561
Insallah cnm cok korkuyorum yaHayırlı olsun önemli olan iki gün sonra artış olması, düşük ya da yüksek çıkması değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm cok korkuyorum yaHayırlı olsun önemli olan iki gün sonra artış olması, düşük ya da yüksek çıkması değil.
Ayy hamile gibisin çok sevindim. İnşallah güzelce artar değer. Ama 10. Gün için normal sanki. Bu arada hiç belirti yaşadın mıKizlar yardim edin bugun transfer gunuyle 10 gun yarin test gunhmdu ben sabah test yaptim sonuc 31.8 sizce dusukmu sonucum
Çok iyi inşallah en iyi kalite olur12 yumurtamdan 10 nu döllemisler 9 u olmuş simdi 3. Gun ebriyosu olacakmi diye cumartesiyi bekleyeceğiz...Ay simdi daha heyecanlandim acaba kaçı kalacak..
İyi dimi ay bilemedim...Insallah yaaÇok iyi inşallah en iyi kalite olur
Kasikagrisi ve gogus hassasiyetiAyy hamile gibisin çok sevindim. İnşallah güzelce artar değer. Ama 10. Gün için normal sanki. Bu arada hiç belirti yaşadın mı
Korkma canım hayırlısı olsun diye dua et, sağlıklıysa zaten sen ne yaparsan yap devam edecektir..Insallah cnm cok korkuyorum ya
Var ınsallah 5 in üzerindeki değerler gebelik belirtisi ama artış göstermesi lazimKasikagrisi ve gogus hassasiyeti
selam kızlar,
herkesin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.Benim de dün yumurta toplamam vardı.8 adet toplanmış.Merkezden haber bekliyorum şuanlık. Sizlerde ortalama ne kadar toplandı ?
Sağol canım çok yakıyor ve vurdugum yerler morardi üstüne dokununca acıyor
Arkadaşım morluklarına buzdolabında beklemiş soğuk kolonyayı pamuğa döküp koy o şekilde bi süre yat ağrılara iyi geliyo daha ne kadar kullanacağımız belli değil iğneleri kalçalarımıza iyi bakmamız benim ignem haftada 1 sizin hergün mu
Kizlar yardim edin bugun transfer gunuyle 10 gun yarin test gunhmdu ben sabah test yaptim sonuc 31.8 sizce dusukmu sonucum
Benim de dün toplandı 12 tane..bende haber bekliyorum bakalım..kaçı dollenecek
Kişiye göre mi değişiyor acaba
Doktora göre mi ?
Benim hergün iki tane
Ne için o iğneler
akşam üzeri saat 4.30 gibi arıyorlar beni öyle yapmışlardı banaBeni hala embriyolog aramadi ? Dun saat 12 gibi toplandı yumurtalar ne zaman arar sizce?
akşam üzeri saat 4.30 gibi arıyorlar beni öyle yapmışlardı bana