• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

6 gun var canim 7 subat test tarihim
Ama yapmicam ya sadece bendeki sabirsizlik
Hic bir belirtimde yok. Kismet kotu seyler getirmek istemiyorum aklima ama olanlarin bir sekilfe belirtileri oluyor...
6 gün kala çıkmaz zaten canım boşuna iğne acısı çekmiş olursun zaten ilk testten sonra pozitif çıkınca bol bol kan vereceksin inş :anneadayı:

Kizlaaar dayanamadim aradim ben. 10 yumurtanin 9u olgun cikmis. 7 tanesi dollenmis bugun 1. Gun
Pazartesi yani 5. Gun transfere cagirdilar. Nasil sizce ?
Canım bence gayet iyi :KK54:
beni de şimdi aradılar, 8 yumurtanın 8 i de olgunmuş ,6'sı döllenmiş.cumartesi tekrar arayıp bilgilendircez dediler. ama sanırım dondurulup transfer yapılacak.benim ki bi daha ki aya kalacak gibi.

Canım bence gayet iyi :KK54:
beni de şimdi aradılar, 8 yumurtanın 8 i de olgunmuş ,6'sı döllenmiş.cumartesi tekrar arayıp bilgilendircez dediler. ama sanırım dondurulup transfer yapılacak.benim ki bi daha ki aya kalacak gibi.

Senin icinde cok sevindim. Gozun aydin canim. Peki neden dondurulmus yapıyorlar? Onu anlayamadim.

Senin icinde cok sevindim. Gozun aydin canim. Peki neden dondurulmus yapıyorlar? Onu anlayamadim.
Canım ,benim gittiğim klinik genelde böyle yapıyormuş. Sanırım dondurulup daha sonra transferde şans yükseliyomuş . Birde Bir ay kadar rahimi dinlendiriyorlar ondan sonra tranfer yapmayı tercih ediyorlarmış. Ama tabi istisnalar oluyomuş 3. yada 5. Gün taze transfer yaptıkları. Kısmet canım ya olucağı varsa her şekilde olur.

Kızlar evinde tansiyon aleti olanlar nabızlarına bakabilir mi normalde kalp hastası değilim ama 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum hatta Yen'i hamile arkadaşlar bakabilir mi nabızlarına :-)))

Merhaba arkadaşlar benimde dün yumurta toplamam olmuştu. Bugün 10 da aradım. 15 tane toplanmış, 12 tane olgunmuş, 10 tane döllenmiş. Başlangıç olarak bana güzel geldi ama tabi bundan sonrası da çok önemli. Yarın tekrar arayacağım duruma göre cumartesi veya pazartesi transfer olacak dediler:KK48:
ohhh süper ne güzel inşallah kaliteli ve sağlıklı olurlar..

Back