- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #5.541
Benim progestan ama yetiyor ağrısı
Progestan jel benim yakmıyor
çok konforlu
Birde folik asit verdi mi size ?
Ben estrofem ilaç , crinone jel ve hibor
Dışında birşey kullanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim progestan ama yetiyor ağrısı
İnşallah amin canımSürekli dua ediyorum kendime de herkese de
Rabbim ol derse olur nasibimizde vardır inşallah anne olmak
Progestan jel benim yakmıyor
çok konforlu
Sen baya kullanıyorsunProgestan benim iğne folik asit ben zaten 3 aydır içiyorum devam da ettirdi birde decavit vitamin verdi
Estrofem devam ediyor coraspini burnum kanıyo diye kestik
Sen baya kullanıyorsun
Benim tek ilaç tek jel tek iğne
Ilaç rekortmeni benim herhaldeProgestan jel benim yakmıyor
çok konforlu
Sağol canım çok yakıyor ve vurdugum yerler morardi üstüne dokununca acıyorAllah yardımcınız olsun valla clexane çok yakıyor dimi ?2 kere yaptım göbeğim hep morardi ve acıyor
Bende kullancakmıyım acaba pozitif olursa bukadar uzun süre
Benim de dün toplandı 12 tane..bende haber bekliyorum bakalım..kaçı dollenecekselam kızlar,
herkesin tedavisi hayırlı olsun öncelikle.Benim de dün yumurta toplamam vardı.8 adet toplanmış.Merkezden haber bekliyorum şuanlık. Sizlerde ortalama ne kadar toplandı ?
Ilaç rekortmeni benim herhalde
Estrofem progestan proluton bekunis folbiol coraspirin hibor ve 10. Gun için
Yok cnm sonucumu aldim bugun transfer gunuyle 10 gun sonucum 31.8 cikti biraz dusuk gibi geldi bana hayirlisi ama arabayla gidip geliuorhm bisey olmadi hicEvet internette dr.larin konusmalarini dinledim hicbir belirti olmayabilir dediler. O yuzden rahatim. Ki boyle olmasa ne olacak. Her gelen Allah.tan. sabir...
arabayla sıkınti olmuyor degil mi? Benim bir isim vardi da arabayla gidip gelicem persembe yapayim diyordum ama cumaya karar verdim bir gun daha dinlenmis olurum.
İnşallah canımTek eksik bebek oda içinde biyerlerde tutunmaya çalışıyodur allahın izniyle oda gelince tam olcak
Hayırlı olsun önemli olan iki gün sonra artış olması, düşük ya da yüksek çıkması değil.Yok cnm sonucumu aldim bugun transfer gunuyle 10 gun sonucum 31.8 cikti biraz dusuk gibi geldi bana hayirlisi ama arabayla gidip geliuorhm bisey olmadi hic