• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Sürekli yatma gezin yürüyüş yap ağır kaldırma ardınma bana sıcaksbanyo yapma desiler saçını yıkamak için bile kollarını yukarıyaykaldırma zorlama kuru incir kuru kayısı kavrulmamış kabak çekirdeği ye süt iç kabız olma ıkınma canım
5 gun oldu dus almıyorum bugün almayı düşünüyorum

Gecmiyor zaman ilaclardan mi bilmiyorim kasikta gerilme mi desem kasilmami desem Agrilar oluyor sag bacagima bile vuruyor siZlerde agri oluyormu progestan vajinadan kouiyorum o mu yapiyor acaba bazen hapsurunca sag kasigim agriyir

Olmaz dunyada icecegi su varsa yasar.ben ilk
Ben hiç yatamadım nerdeyse. Benim doktor yatalak hastalar gibi yatıp durmasın alışverişe çıksın demiş eşime. Biz de tam taşınma aşımasında olduğumuzdan dolayı ev bakmak zorunda kaldık. Yürüdüm merdiven bile çıktım çok değil ama 1 kat. İnşallah bişey olmamıştır bebişlerime
Denemelerde hep yattim saga sola donerken korkuyordum.bu ikitanede hep geziyorum calisiyorum .gsrci biri tutmadi bubunda sonucu cuma cikacak ama allahtan hAyirlisini diliyorum herkez icin

Vallahi benim sadece göğüslerimde ağrı var o da adet olduğum zaman da oluyor yani hamileliğe dair ayrıtın bir belirtim yok Bunları düşünmekle Stres yapıyor

Back