- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #5.401
Amin amin inşallah cumlemize, dua ederken hep hepimize dua ettim..
İnşallah canimm.
İnşallah canım
Transferin 2.günü benim de
Zaman geçmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin inşallah cumlemize, dua ederken hep hepimize dua ettim..
İnşallah canimm.
5 gun oldu dus almıyorum bugün almayı düşünüyorumSürekli yatma gezin yürüyüş yap ağır kaldırma ardınma bana sıcaksbanyo yapma desiler saçını yıkamak için bile kollarını yukarıyaykaldırma zorlama kuru incir kuru kayısı kavrulmamış kabak çekirdeği ye süt iç kabız olma ıkınma canım
amin canım aminngecmis olsun belkide onlarda ondu tabi bilemeyiz yada ccukluktan gelen bisey rabbimin bildigi seyler onlar allahm hepimize nasip etsn artk
İnşallah canım
Transferin 2.günü benim de
Zaman geçmiyor
Transferden sonra beklemek daha zor degil mi? İnşallah bekledigine değecek ama canim
Ay kizlar hep beraber kokacaz bende almadim transferden sonra
Duş alabilirsin demişti banaBen de duş almıyorum 5 gün oldu duş almayalı. Ama yapacak bir şey yok. Ben de yarın almayı düşünüyorum
olur tabi aman ollsun bebislere dgerBenimde fitilden kaybaklı çok az beyaz
Denemelerde hep yattim saga sola donerken korkuyordum.bu ikitanede hep geziyorum calisiyorum .gsrci biri tutmadi bubunda sonucu cuma cikacak ama allahtan hAyirlisini diliyorum herkez icinBen hiç yatamadım nerdeyse. Benim doktor yatalak hastalar gibi yatıp durmasın alışverişe çıksın demiş eşime. Biz de tam taşınma aşımasında olduğumuzdan dolayı ev bakmak zorunda kaldık. Yürüdüm merdiven bile çıktım çok değil ama 1 kat. İnşallah bişey olmamıştır bebişlerime
Kan sulandırıcı iğne veya corasprin kullanıyosan onlar burun kanaması yapabiliyomuş canım
Transferi olan arkadaslarim biseyler hissediyor musunuz? Bende hic bi his yok...
Beklemek çok zor ya hele 6 gün oldu duş almıyorum almam mı gerekiyor onu da bilmiyorumTransferden sonra beklemek daha zor degil mi? İnşallah bekledigine değecek ama canim
Ben ilk tedavimde 10 gün duş almamıştımBeklemek çok zor ya hele 6 gün oldu duş almıyorum almam mı gerekiyor onu da bilmiyorum
bende belirti 0Beklemek çok zor ya hele 6 gün oldu duş almıyorum almam mı gerekiyor onu da bilmiyorum
Ilk tedaviniz olumsuz mu olmuştu Bu ikinci denemeniz miBen ilk tedavimde 10 gün duş almamıştım
bu tedavimdede duş almamayi düşünüyorum