- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 35
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Sağol canım rabbim cümlemizin yardımcısı olsun..Allah güç, kuvvet, sabır versin canım sana allah yardimcin olsun
Anladım canım inşallah en kısa sürede geçerBanada 2 serum takıldı canım ama extra ne hap ne iğne yaptılar tek eşime agrısı ola bilir Ağrı kesici içsin demiş... gece merkezin acil doktorunu aradık normal şişlik demiş bol sıvı demiş herşeyi denedim ama şişlik bi gitmedi
Burda dondurma yeni tüp bebek yaptırma kadar pahalı maglesef o yüzden bi sorun olursa maglesef 2. Ay sonra baştan başlamam gereke bilirAnladım canım inşallah en kısa sürede geçer
Bişeyin kalmaz
Eger şişkinligin inmesse
Emriyolarin dondurulup bikaç ay sonra transfer ettirebilir doktorun
Bu halde transfer olursan ve hamile kalırsan sakıncalı olabilir
Anladım inşallah gerek kalmaz bunlara ozamanBurda dondurma yeni tüp bebek yaptırma kadar pahalı maglesef o yüzden bi sorun olursa maglesef 2. Ay sonra baştan başlamam gereke bilir
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıAnladım inşallah gerek kalmaz bunlara ozaman
En kisa zamanda iyleşirsiniz inşallah
Suan en iyi merkezlerde yapiyor gercekten sans artiyor hatta doktor arkadasima biz hep iki koyuyoruz geneldede biri tutuyor demis ve tuttu cok sukurKizlar 30 yas altı 2 embriyo transferi yapilmiyor ama bildigim kadariyla. Bana doktor kendine guvenmeyen merkez cift transfer yapar dedi ben bunuda sorucam tekrar siz surekli 2 tane degince
Günaydınnn Bugün 8.gün kan testi yaptırmalı mıyım kızlarBu arada ilk gunaydinbugun transfer olacak arkadaslara bol şans rabbim karinlarini doldursun insallah
GünaydınBu arada ilk gunaydinbugun transfer olacak arkadaslara bol şans rabbim karinlarini doldursun insallah
Amin canım insallah. Ankara’da yapacam tedavimiHayırlısı olsun canım inşallah ilk ve son tedavin olur
Yaptırma canım benceGünaydınnn Bugün 8.gün kan testi yaptırmalı mıyım kızlar
Ne zman basliyosun inşallah canımAmin canım insallah. Ankara’da yapacam tedavimi
Normalde bugün adet olmam lazım bekliyorum ben de ama hala gelen giden yokNe zman basliyosun inşallah canım
Hava şartları etkiliyor bazen 1.2 gün erken veya geç olabiliyorNormalde bugün adet olmam lazım bekliyorum ben de ama hala gelen giden yok
İnşalah güzel güzel yumurtaların olurda emriyolarin oluşur canımNormalde bugün adet olmam lazım bekliyorum ben de ama hala gelen giden yok
Yaşım 24
eşimde morfoloji, sayı ,hız sorunu var
İlk tedavim Beylikdüzü medicana da negatif oldu
Medicanada 5 tane dondurulmuşum var
2.tedavimde dondurulmuş larimi alıp başka bi hastaneye gidicem
Medicananin ilgisi güzel ama para göz geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?