2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ağrılarım çok şiddetlendi kızlar doktora çıktım kendi doktorun İstanbulda ben Eskişehirdeyim test yaptı 2.00 negatif yani. Böyle olan varmı acaba 8. Gün bugün
Msjini yeni gordum canim gununde tekrarla hic belli olmaz yukselebilir degerin

Bilmiyorum canm. Kendi doktorumla görüştüm 8. Gnde çıkmaz çok normal dedi ama hiç umudum kalmadı artık.

Bilmiyorum canm. Kendi doktorumla görüştüm 8. Gnde çıkmaz çok normal dedi ama hiç umudum kalmadı artık.
Lutfen negatif dusunme iyi dusun iyi olsun zamanin geldiyse o deger artar allahin izniyle ve 2 cikmis yani yukselebilir 1'in alti olsaydi derdim yukselmez ama 2 cikmis ve bugun henuz 8.gunun bekle bakalim embriyo kacinci gun embriyosuydu

Lutfen negatif dusunme iyi dusun iyi olsun zamanin geldiyse o deger artar allahin izniyle ve 2 cikmis yani yukselebilir 1'in alti olsaydi derdim yukselmez ama 2 cikmis ve bugun henuz 8.gunun bekle bakalim embriyo kacinci gun embriyosuydu
4. Gün embriyosuydu cnm, en iyi kalite demişti. Dua edin bnm içinde nolur. Doktorum muayene olmamı söyledi 1de randewu aldım bakalm.

4. Gün embriyosuydu cnm, en iyi kalite demişti. Dua edin bnm içinde nolur. Doktorum muayene olmamı söyledi 1de randewu aldım bakalm.
Kuzum tabiki ederiz insallah degerin artar dr ne muayenesi yapacak canim cunku bildigim kadariyla ilk zamanlar alttan muayene yapilmiyor diye biliyorum

Kuzum tabiki ederiz insallah degerin artar dr ne muayenesi yapacak canim cunku bildigim kadariyla ilk zamanlar alttan muayene yapilmiyor diye biliyorum
Ağrım çok var canm. Kendi doktorum istanbulda ağrının sebebini bulmak içn muayene ol dikkatlice güvendiğin yere dedi. Bakalım gidiyorum haberdar edicem

Evet canım istiyorum nasip nasıl olur bilmiyorum. Yok doktorumla henüz konuşmadım bu konuyu.
Sizin eski doktorunuz neden izin vermedi buna?

Muayene oldum canm. Tahim duvarı kalınlığım 9.3 çıktı yumurtalıklarda hiçbi problem yok sadwce 8. Gün erken dedi. Rahim kalınlığı 13 olduğunda hamilelikten söz edebiliriz 13. Güne kadar dilerim artar dedi

Aaaa hadi insallah canim dedim sana henuz erken

Transfer olurken kacti canim soyledimi doktorun

tedavime 5 gün kaldı günler geçmiyor gerçekten ilk iğnemi vurulunca çok huzurlu ve mutlu olacağım negatif ay sonrası beklemek kadar kötü birşey yok. allahım inş su gibi geçer.

maalesef olmadı yıkıldım resmen.. yeniden başa dönüyorum ((((( çok üzgünüm..
kalitesi çok iyi dediler 5.gün dondurulmuş embriyodu bende mi problem herşey bukadar iyiyken neden olmadı anlam veremiyorum..
çok zor gerçekten . kaçıncı denemendi. dondurulmuşun kaldı mı.

Ben inaniyorum sendende guzel haber alacagiz bu agrilar belkide iyiye işarettir canim icini ferah tut kendini yorma bol bol dinlen tabi cokta yatma rahimin kan akısinada ihtiyaci var
Canım transfer esnasında 7.civarıydı. Ama tam net kaçtı hatırlamıyorum. Ağrılarım kasıkta. Yatarken daha çok oluyo. Bakalım beklemetikten dua etmekten başka çare yok. 5 günde dilerim artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…