- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Idrar testi yap canim embriyo kacinci gundu 5.gun embriyosuysa yapabilirsin ama bence gununu bekleGünaydınnn Bugün 8.gün kan testi yaptırmalı mıyım kızlar
Msjini yeni gordum canim gununde tekrarla hic belli olmaz yukselebilir degerinAğrılarım çok şiddetlendi kızlar doktora çıktım kendi doktorun İstanbulda ben Eskişehirdeyim test yaptı 2.00 negatif yani. Böyle olan varmı acaba 8. Gün bugün
Lutfen negatif dusunme iyi dusun iyi olsun zamanin geldiyse o deger artar allahin izniyle ve 2 cikmis yani yukselebilir 1'in alti olsaydi derdim yukselmez ama 2 cikmis ve bugun henuz 8.gunun bekle bakalim embriyo kacinci gun embriyosuyduBilmiyorum canm. Kendi doktorumla görüştüm 8. Gnde çıkmaz çok normal dedi ama hiç umudum kalmadı artık.
4. Gün embriyosuydu cnm, en iyi kalite demişti. Dua edin bnm içinde nolur. Doktorum muayene olmamı söyledi 1de randewu aldım bakalm.Lutfen negatif dusunme iyi dusun iyi olsun zamanin geldiyse o deger artar allahin izniyle ve 2 cikmis yani yukselebilir 1'in alti olsaydi derdim yukselmez ama 2 cikmis ve bugun henuz 8.gunun bekle bakalim embriyo kacinci gun embriyosuydu
Kuzum tabiki ederiz insallah degerin artar dr ne muayenesi yapacak canim cunku bildigim kadariyla ilk zamanlar alttan muayene yapilmiyor diye biliyorum4. Gün embriyosuydu cnm, en iyi kalite demişti. Dua edin bnm içinde nolur. Doktorum muayene olmamı söyledi 1de randewu aldım bakalm.
Ağrım çok var canm. Kendi doktorum istanbulda ağrının sebebini bulmak içn muayene ol dikkatlice güvendiğin yere dedi. Bakalım gidiyorum haberdar edicemKuzum tabiki ederiz insallah degerin artar dr ne muayenesi yapacak canim cunku bildigim kadariyla ilk zamanlar alttan muayene yapilmiyor diye biliyorum
İnşalah güzel güzel yumurtaların olurda emriyolarin oluşur canım
Çift emriyo transferi istiyomusun doktorunla konuştun mu
Benim doktorum kabul etmedi mesela çift emriyoyu
2.tedavimde doktorumu değiştirdim bu yüzden
Tmm cnm gecmis olsun haberdar et agrin tam neredeAğrım çok var canm. Kendi doktorum istanbulda ağrının sebebini bulmak içn muayene ol dikkatlice güvendiğin yere dedi. Bakalım gidiyorum haberdar edicem
Aaaa hadi insallah canim dedim sana henuz erkenMuayene oldum canm. Tahim duvarı kalınlığım 9.3 çıktı yumurtalıklarda hiçbi problem yok sadwce 8. Gün erken dedi. Rahim kalınlığı 13 olduğunda hamilelikten söz edebiliriz 13. Güne kadar dilerim artar dedi
Transfer olurken kacti canim soyledimi doktorunMuayene oldum canm. Tahim duvarı kalınlığım 9.3 çıktı yumurtalıklarda hiçbi problem yok sadwce 8. Gün erken dedi. Rahim kalınlığı 13 olduğunda hamilelikten söz edebiliriz 13. Güne kadar dilerim artar dedi
Canım transfer esnasında 7.civarıydı. Ama tam net kaçtı hatırlamıyorum. Ağrılarım kasıkta. Yatarken daha çok oluyo. Bakalım beklemetikten dua etmekten başka çare yok. 5 günde dilerim artar.Transfer olurken kacti canim soyledimi doktorun
haadi inşallah güzel haberler paylaşırsın böyle olanları görmek bile insanın içine su serpiyor.İnşallah canım benim Allah razı olsunn..
çok zor gerçekten . kaçıncı denemendi. dondurulmuşun kaldı mı.maalesef olmadı yıkıldım resmen.. yeniden başa dönüyorum((((( çok üzgünüm..
kalitesi çok iyi dediler 5.gün dondurulmuş embriyodu bende mi problem herşey bukadar iyiyken neden olmadı anlam veremiyorum..
Canım transfer esnasında 7.civarıydı. Ama tam net kaçtı hatırlamıyorum. Ağrılarım kasıkta. Yatarken daha çok oluyo. Bakalım beklemetikten dua etmekten başka çare yok. 5 günde dilerim artar.
tedavime 5 gün kaldı günler geçmiyor gerçekten ilk iğnemi vurulunca çok huzurlu ve mutlu olacağım negatif ay sonrası beklemek kadar kötü birşey yok. allahım inş su gibi geçer.
Ben inaniyorum sendende guzel haber alacagiz bu agrilar belkide iyiye işarettir canim icini ferah tut kendini yorma bol bol dinlen tabi cokta yatma rahimin kan akısinada ihtiyaci var[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?