2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Herkese merhaba;
32 yaşındayım. çikolata kisti sorunum var, ilk denemem. Bugün transferin 4. günü. 10 Ocak'ta sonucum belli olacak.
2 embriyo transfer edildi. Embriyolog 1 adet transfer olursa şansımın %30, iki adet olursa %50 olduğunu söyledi. Hiç aklımda yokken bu sebeple iki embriyo transferi istedim. Geriye hiç dondurulmuşum kalmadı, kalsaydı kafam daha rahat olacaktı.
Progynex iğne vuruluyorum her gün, kalçalarım morardı ama gayret ediyorum. İnşallah buralar bu ay güzel haberlerle dolup taşsın, herkese bol bol şans diliyorum.:)

Hayırlı ugurlu olsun tedaviniz inşallah ilk ve son olur allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah

Onemli olan suanki transferin. Sansi arttirmak lazim diye dusunuyorum.Bence 2 tane transfer iyi olmus. Neticede hem maddi hem manevi yipratiyor

Kizlar 30 yas altı 2 embriyo transferi yapilmiyor ama bildigim kadariyla. Bana doktor kendine guvenmeyen merkez cift transfer yapar dedi ben bunuda sorucam tekrar siz surekli 2 tane degince

Kizlar 30 yas altı 2 embriyo transferi yapilmiyor ama bildigim kadariyla. Bana doktor kendine guvenmeyen merkez cift transfer yapar dedi ben bunuda sorucam tekrar siz surekli 2 tane degince
Canım devlet yasasına göre
35 yaş altına ilk 2 denemede tek emriyo konuyor
eğer 2 başarısız tedavi olursa 2 tane konulabiliyor

Ama bazı özeller şans fazlalaşsin die 2 emriyo yaş genç olsada koyuyor

Merkezin kendine güvenip guvenmemesiyle alakası yok aslında

tüm merkezlerde
Tek emriyo transferinin tutma oranı %30 dur

Kızlar benim gibi gece kuşları burda mı ?

Ben haplara karşı doğal yönlerden tarafa biriyim .. ama maglesef şişkinlik karnıma basınç yaptı ve öylelikle agrım artıyor canım
Yumurta toplamından sonra 2 ağrı kesici iğne ve 1 serum verMediler mi canım sana .

Ben opudan sonra agrım yok dedim hemşirelere ama serum bağladı yinede bana
2 tanede kalçadan iğne yaptılar

Şişkinlik neden kaynaklaniyormus canım bende olmadıda merak ettim

Banada 2 serum takıldı canım ama extra ne hap ne iğne yaptılar tek eşime agrısı ola bilir Ağrı kesici içsin demiş... gece merkezin acil doktorunu aradık normal şişlik demiş bol sıvı demiş herşeyi denedim ama şişlik bi gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…