- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Canımmm ağzın bal yesn
Yok canım sorun çıkarmazlarmerhabalar inşallah pozitifi görürsünüz.
dondurulmuşları alıp başka merkezde yaptırılabildiğini bilmiyordum ilk kez duydum.
sorun çıkarmazlar mı, daha önce böyle yapan var mı bildiğiniz?
Benim doktorum çok karşı çift emriyo ya ikiz olursa hamile kalırsam allah korusun kesin erken doğum olur iki bebegide kaybederim ölür gözüyle bakıyor.Evet canım istiyorum nasip nasıl olur bilmiyorum. Yok doktorumla henüz konuşmadım bu konuyu.
Sizin eski doktorunuz neden izin vermedi buna?
İyiyim cnm tşkler 7.gunum ama hiç bir belirti yok yarın test günüm çok korkuyorum
8.gün mu test gününüz erken değil mi kaçıncı gün emriyosuİyiyim cnm tşkler 7.gunum ama hiç bir belirti yok yarın test günüm çok korkuyorum
Canim cok üzüldüm gerçektenmerhaba kızlar desteğiniz için teşekkür ederim maalesef dondurulmuş embriyomuz yok.. şimdi tekrar tedaviye başlamak için bir ay ara verdikten sonra tekrar başlıyacağız ilk deneme olduğu için fazlasıyla ümitlenmiştim demekki hayırlı değilmiş negatifi görmek hiç kolay olmadı neden diye sorgulamaya başlıyo insan.. sizlerin hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda inşallah..
Teşekkür ederim
Kaç yıllık evlisinizTeşekkür ederim
İnşallah ilk ve son tedaviniz olur35 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ben başkent üniversite hastanesine gidiyorum ve çok memnunum. İnsallah herşey yolunda gider ve tutunur bebeğim... 1 embriyo transfer edildi bana hayırlısı bakalım :)
Benden 3 yumurta toplandı 2 si embriyo işlemine girdi aama 1 tanesi bölündü ve 3. Gün transfer oldu.İnşallah ilk ve son tedaviniz olur
Kalan Dondurulmuş emriyolariniz var mı
Bu arada siz mi tek emriyo transferi istediniz okadar mi emriyo vardı
Sizdemi adana yasiniz uygun neden 2 embriyo koydurmadiniz35 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ben başkent üniversite hastanesine gidiyorum ve çok memnunum. İnsallah herşey yolunda gider ve tutunur bebeğim... 1 embriyo transfer edildi bana hayırlısı bakalım :)
Insallah tutunur o bir melegin canim sanirim sizinde benim gibi amh dusukBenden 3 yumurta toplandı 2 si embriyo işlemine girdi aama 1 tanesi bölündü ve 3. Gün transfer oldu.
AnladımBenden 3 yumurta toplandı 2 si embriyo işlemine girdi aama 1 tanesi bölündü ve 3. Gün transfer oldu.
Ben Ankara'dayım başkent üniversitesi hastanesineü gidiyorum 1 tane bölünen vardı başka yoktu embriyo o yüzdenSizdemi adana yasiniz uygun neden 2 embriyo koydurmadiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?