2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

merhabalar inşallah pozitifi görürsünüz.
dondurulmuşları alıp başka merkezde yaptırılabildiğini bilmiyordum ilk kez duydum.
sorun çıkarmazlar mı, daha önce böyle yapan var mı bildiğiniz?
Yok canım sorun çıkarmazlar
İstediğim zaman alıp başka biryere goturebilirim
Birçok kişi böyle yapıyor

Evet canım istiyorum nasip nasıl olur bilmiyorum. Yok doktorumla henüz konuşmadım bu konuyu.
Sizin eski doktorunuz neden izin vermedi buna?
Benim doktorum çok karşı çift emriyo ya ikiz olursa hamile kalırsam allah korusun kesin erken doğum olur iki bebegide kaybederim ölür gözüyle bakıyor.

Bende ayrıldım ordan başka klinik yok sanki

8.gün mu test gününüz erken değil mi kaçıncı gün emriyosu

merhaba kızlar desteğiniz için teşekkür ederim maalesef dondurulmuş embriyomuz yok.. şimdi tekrar tedaviye başlamak için bir ay ara verdikten sonra tekrar başlıyacağız ilk deneme olduğu için fazlasıyla ümitlenmiştim demekki hayırlı değilmiş negatifi görmek hiç kolay olmadı neden diye sorgulamaya başlıyo insan.. sizlerin hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda inşallah..

Canim cok üzüldüm gerçekten
bende kasımda yaşadım o duyguyu 2 ay ara vermek istedim ben pskolojim anca yerine geldi sürekli hep ağladım

Şimdi bu ay tekrar yapıcam

Allahtan hayırlısı canım bol bol dua et

İnşallah 2.ye gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsın

35 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ben başkent üniversite hastanesine gidiyorum ve çok memnunum. İnsallah herşey yolunda gider ve tutunur bebeğim... 1 embriyo transfer edildi bana hayırlısı bakalım :)

35 yaşındayım ilk tüp bebek denemem ben başkent üniversite hastanesine gidiyorum ve çok memnunum. İnsallah herşey yolunda gider ve tutunur bebeğim... 1 embriyo transfer edildi bana hayırlısı bakalım :)
İnşallah ilk ve son tedaviniz olur
Kalan Dondurulmuş emriyolariniz var mı

Bu arada siz mi tek emriyo transferi istediniz okadar mi emriyo vardı

İnşallah ilk ve son tedaviniz olur
Kalan Dondurulmuş emriyolariniz var mı

Bu arada siz mi tek emriyo transferi istediniz okadar mi emriyo vardı
Benden 3 yumurta toplandı 2 si embriyo işlemine girdi aama 1 tanesi bölündü ve 3. Gün transfer oldu.

Sizdemi adana yasiniz uygun neden 2 embriyo koydurmadiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…