- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Hayir canim ilk degil. Ilki 2014 yilinda yaptirdim. Tuttu bir oglum var. O donemden kalan embriyolarim vardi. Somdi onlari transfer edeceklerİlk transferiniz mi olucak sizin
Benimde dondurulmuş larim var
İlk tedavim taze transfer olmuştu negatif le sonuçlandı
Bu ay dondurulmuşlarımla tekrar deniyecem
Bende başlamak için bekliyorum ocak 20 gibi adet olurumEvet canim 2. Gun Basladim.
06 Merve mi?yasminsay
Merhaba Kasım da aynı topikteydik eski kullanıcı adım merveydi
Ocak Ayında tekrardan başlamak istiyordunuz ne yaptınız merak ettim sizi benimde Kasım da negatif olmuştu bu ay ocak reglisiyle dondurulmuş lar ile başlıcam inşallah tekrar.
Anladım canım nekadar güzelHayir canim ilk degil. Ilki 2014 yilinda yaptirdim. Tuttu bir oglum var. O donemden kalan embriyolarim vardi. Somdi onlari transfer edecekler
Evet aynen ismimi değiştirdim06 Merve mi?
Reglime yaklaşık 12 gün var canım, nasipse 15 güne yumurta kontrolü ile belli olacak tedavim.
İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Teşekkürler cevabınız içinCanim adetin 2. Veya 3. Gunu ilk muayenen oluyor. Hersey uygunsa ilac baslaniyor. Gittigin gun tedavinin ilk gunu kabul ediliyor. Tedavinin 11. Gunu tekrar muayene var. Rahim kalinligi iyiyse jel baslanacak 5. Gun sonrada transfer. Yani ortalama 16- 20. Gunler arasi transfer sanirim.
Tatlım 15gün içinde transferin olur 12/13 günde bekleme süresi önümüzdeki ay adet zamanında yaklaşık da hamiş olup olmadığınj öğrenirsinBende başlamak için bekliyorum ocak 20 gibi adet olurum
Ortalama 14,15 gün sonra mı transfer olur acaba biliyomusunuz
Amin canim. Insallah allah hepimizin gonlune gore verir.Anladım canım nekadar güzel
İnşallah bu denemenizdede oğlunuzada kardeş gelir
Allah yardımciniz olsun
Anladım canım teşekkürlerTatlım 15gün içinde transferin olur 12/13 günde bekleme süresi önümüzdeki ay adet zamanında yaklaşık da hamiş olup olmadığınj öğrenirsin
Canim hangi merkezde yaptiriyosunAnladım canım teşekkürler
Beylikdüzü medicanada ilk tedavim negatif olduCanim hangi merkezde yaptiriyosun
Bende ankara anatoBeylikdüzü medicanada ilk tedavim negatif oldu
orda dondurulmuşlarım var
Şimdi ikinci için başka bi hastaneye gotürücem dondurulmuşlarımı
Medicana paragöz ve ilgisiz bi hastane memnun kalmadim
Bide tek emriyo transferi yapıyor
Şimdi Mecidiyeköy çevre hastanesinde transfer ettiricem inşallah
2 emriyo transferi olucak
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Doktor-Merkez cok onemli.Beylikdüzü medicanada ilk tedavim negatif oldu
orda dondurulmuşlarım var
Şimdi ikinci için başka bi hastaneye gotürücem dondurulmuşlarımı
Medicana paragöz ve ilgisiz bi hastane memnun kalmadim
Bide tek emriyo transferi yapıyor
Şimdi Mecidiyeköy çevre hastanesinde transfer ettiricem inşallah
2 emriyo transferi olucak
Evet gerçekten çok önemliBende ankara anato
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Doktor-Merkez cok onemli.
Bizimki sebepsiz infertilite. 7 yillik evliyim. Yasim 33. Sizde problem nedirEvet gerçekten çok önemli
Sizde problem nedir
Kaç yıllık evlisiniz
Yaşınız kaç
24 yasimdayimBizimki sebepsiz infertilite. 7 yillik evliyim. Yasim 33. Sizde problem nedir
Her gün Meryem süresini okumaya çalışıyorum canım ama iki gün okuyamadımben her gün 145 ya evvel 167 ya halik 707 kez de ya varis çekiyorum canım Rabbim çok büyük kabul etsin inşallah
adetimi bekliyorum canim. Ocagin ortalari gibi adetim baslayacak. Sizde durumlar nedir? Ne asamadasin?Beth18 canım Merhaba tedaviye başladın mı ocakta başlıcaktın
Onemli olan bayan. Bayanda sikinti yoksa olmasi daha kolay oluyor. Yasinda cok genc olur insallah bu sefer24 yasimdayim
Eşimde sayı, hız ,morfoloji sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?