- 3 Aralık 2013
- 2.203
- 1.995
- 83
- Konu Sahibi Bal10cukkk
Aynı şekilde bende adetimi bekliyorum ocak 20 gibi olucak benimdeadetimi bekliyorum canim. Ocagin ortalari gibi adetim baslayacak. Sizde durumlar nedir? Ne asamadasin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şekilde bende adetimi bekliyorum ocak 20 gibi olucak benimdeadetimi bekliyorum canim. Ocagin ortalari gibi adetim baslayacak. Sizde durumlar nedir? Ne asamadasin?
İnşallahOnemli olan bayan. Bayanda sikinti yoksa olmasi daha kolay oluyor. Yasinda cok genc olur insallah bu sefer
Hayırlı ugurlu olsun tedaviniz inşallah ilk ve son olur allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallahHerkese merhaba;
32 yaşındayım. çikolata kisti sorunum var, ilk denemem. Bugün transferin 4. günü. 10 Ocak'ta sonucum belli olacak.
2 embriyo transfer edildi. Embriyolog 1 adet transfer olursa şansımın %30, iki adet olursa %50 olduğunu söyledi. Hiç aklımda yokken bu sebeple iki embriyo transferi istedim. Geriye hiç dondurulmuşum kalmadı, kalsaydı kafam daha rahat olacaktı.
Progynex iğne vuruluyorum her gün, kalçalarım morardı ama gayret ediyorum. İnşallah buralar bu ay güzel haberlerle dolup taşsın, herkese bol bol şans diliyorum.:)
Onemli olan suanki transferin. Sansi arttirmak lazim diye dusunuyorum.Bence 2 tane transfer iyi olmus. Neticede hem maddi hem manevi yipratiyorHerkese merhaba;
32 yaşındayım. çikolata kisti sorunum var, ilk denemem. Bugün transferin 4. günü. 10 Ocak'ta sonucum belli olacak.
2 embriyo transfer edildi. Embriyolog 1 adet transfer olursa şansımın %30, iki adet olursa %50 olduğunu söyledi. Hiç aklımda yokken bu sebeple iki embriyo transferi istedim. Geriye hiç dondurulmuşum kalmadı, kalsaydı kafam daha rahat olacaktı.
Progynex iğne vuruluyorum her gün, kalçalarım morardı ama gayret ediyorum. İnşallah buralar bu ay güzel haberlerle dolup taşsın, herkese bol bol şans diliyorum.:)
Çok teşekkürler, inşallah hepimizinki öyle olsun. :)Hayırlı ugurlu olsun tedaviniz inşallah ilk ve son olur allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah
Canım devlet yasasına göreKizlar 30 yas altı 2 embriyo transferi yapilmiyor ama bildigim kadariyla. Bana doktor kendine guvenmeyen merkez cift transfer yapar dedi ben bunuda sorucam tekrar siz surekli 2 tane degince
Merkezin kendine güvenip guvenmemesiyle alakası yok aslındaKizlar 30 yas altı 2 embriyo transferi yapilmiyor ama bildigim kadariyla. Bana doktor kendine guvenmeyen merkez cift transfer yapar dedi ben bunuda sorucam tekrar siz surekli 2 tane degince
Ben Almanya da yaşıyorum canım.. bu sabah şükür 10 yumuşum toplandıNerde yaşıyorsunuz
Sabah kaçta hastanede olmanız gerekiyor
Maglesef Ağrı ve şişkinlik yüzünde uyuyamıyorumKızlar benim gibi gece kuşları burda mı ?
Çok güzel canım sayısı gayet iyiBen Almanya da yaşıyorum canım.. bu sabah şükür 10 yumuşum toplandı
Aaaa neden okadar ağrın oldu acaba yaMaglesef Ağrı ve şişkinlik yüzünde uyuyamıyorum
Valla canım sabah 5 de bi Ağrı vurdu merkeze zor gittim toplandı dedim rahatlarım bu seferde şişkinlik ve sancı rahat bırakmıyorÇok güzel canım sayısı gayet iyi
Nasıl geçti
Nasıl hissediyorsun kendini
Ben haplara karşı doğal yönlerden tarafa biriyim .. ama maglesef şişkinlik karnıma basınç yaptı ve öylelikle agrım artıyor canımAaaa neden okadar ağrın oldu acaba ya
Ağrı kesici içince geçmiyor mu
Yumurta toplamından sonra 2 ağrı kesici iğne ve 1 serum verMediler mi canım sana .Ben haplara karşı doğal yönlerden tarafa biriyim .. ama maglesef şişkinlik karnıma basınç yaptı ve öylelikle agrım artıyor canım
Allah güç, kuvvet, sabır versin canım sana allah yardimcin olsunRabbimiz gönlüne hoş gitsin bu tedaviye başladığıma nerdeyse isyan edecek durumdayım