• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Üzüldüm. :KK43: Allah yardımcın olsun . Ama böyle kimseye anlatamadığımız diyemediğimiz söylemek isteyipte içimize attığımız bir çok şey var ya Allah onları biliyor. Bol bol değişik kitaplar oku .
evet elimde var simdi iki tane baya surukleyici zaten yap boz canima yetti bir turlu yapamoyorum :D

0,14 adetin 4. günü de yaptırdım 0,34 çıktı ama 0.14 baz alınıyor.
Evet amh da en dusuk baz aliniyor ama 1 in alti risk die rapor verebilirler dediler bende o yuzden gidicem canim. Bu arada dun Prof. Cem Demirel ile gorustum kendisi amh 0 olsa bile cocuk olamaz diye kimse bisey diyemez dedi hatta bana acele etme 1 sene sonra gel dedi acaip sasirdik esimle. Anliycagin tipda kesin kati cizgiler yok hersey kader kismet meselesi. SendeZeynep kamile basvur bence.

Evet amh da en dusuk baz aliniyor ama 1 in alti risk die rapor verebilirler dediler bende o yuzden gidicem canim. Bu arada dun Prof. Cem Demirel ile gorustum kendisi amh 0 olsa bile cocuk olamaz diye kimse bisey diyemez dedi hatta bana acele etme 1 sene sonra gel dedi acaip sasirdik esimle. Anliycagin tipda kesin kati cizgiler yok hersey kader kismet meselesi. SendeZeynep kamile basvur bence.

Öyle tabii kader kısmet ama gittiğim tüm doktorlar bana acil tüp bebek dedi böyle diyen olsa da her halde beklemezdim. Cerrahpaşa tıp fakültesini bıraktım. 2 aşılama yapmadan tüp bebek denemesi yapmıyorlar. Aşılama tedavisinde kistim oluştuğu için bıraktım.

Benim ilk denemem tl olarak 12000 tutmustu ama olmadi ayni dr da devam ettigim icin 2. Denemem de tl ile 3000 dediler fizyo terapi cikti sonrada oda 900 tl tuttu haftaya sonucu bekliyorum.
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim şubat adeti ile başlayalım dedi hayırlısı olsun hakkımızda

Back