- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #5.201
Fiyatlar neye göre değişiyor acaba çok fark var gibi geldi başka merkezlerle yaantalya memoriala muayane ücreti dahil 5000 ödedim ilaçlarımda 3500 tuttu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyatlar neye göre değişiyor acaba çok fark var gibi geldi başka merkezlerle yaantalya memoriala muayane ücreti dahil 5000 ödedim ilaçlarımda 3500 tuttu
Her ilin rekabet koşuluna göre değiliyor antalyadaki merkezler birbirine yakın fiyatlar veriyor ama ankara İstanbul daha farklı fiyat veriyorFiyatlar neye göre değişiyor acaba çok fark var gibi geldi başka merkezlerle ya
Merhaba evet amh dusuk icin rapor alabiliyorsunuz esinizin veya sizin 5 yillik sigortali olmaniz gerekiyor ayni sekilde esinizin spermi dusuk oldugu zamanda rapor veriliyor bilginiz olsun kizlar 1 aylik evli olsaniz bile rapor boyle durumlarda hemen veriliyorEvet amh da en dusuk baz aliniyor ama 1 in alti risk die rapor verebilirler dediler bende o yuzden gidicem canim. Bu arada dun Prof. Cem Demirel ile gorustum kendisi amh 0 olsa bile cocuk olamaz diye kimse bisey diyemez dedi hatta bana acele etme 1 sene sonra gel dedi acaip sasirdik esimle. Anliycagin tipda kesin kati cizgiler yok hersey kader kismet meselesi. SendeZeynep kamile basvur bence.
Birde acele etme demis ama o doktor kesinlikle yaniliyor amh 0 ne demek biliyormusun yumurta hic yok yani cocuk olmaz demek tabiki rabbimin mucizesi menepo girip hamile kalanda var ama %3 ihtimal o yuzden amh dusuk bayanlar asilamayi hic bwklemesinler direk baslasinlar birfe benim tupler kapali oldugu icinde rapor cikiyorEvet amh da en dusuk baz aliniyor ama 1 in alti risk die rapor verebilirler dediler bende o yuzden gidicem canim. Bu arada dun Prof. Cem Demirel ile gorustum kendisi amh 0 olsa bile cocuk olamaz diye kimse bisey diyemez dedi hatta bana acele etme 1 sene sonra gel dedi acaip sasirdik esimle. Anliycagin tipda kesin kati cizgiler yok hersey kader kismet meselesi. SendeZeynep kamile basvur bence.
Canim cumartesi transferim var benimBal10cukkk seni merak ettigim icin topigini ziyarete geldim nasilsin canim kendini nasil hissediyorsun insallah bu sefer bebisin seninledir
2.Gün gidiliyor canım hadi hayırlı olsunKuzular benim adet geldiiiiiii bugun itibari ile artık bende başlıyorum... ama heycan dan unuttum vallahi ikinci gün mü üçüncü gün mü gitmeliyim ilk kontolle geçen ay gittim ama vallahi unuttum inanın yüreğim pir pir atıyor çok heycanliyim
Bugün test günümdü kan verdim sonuç almaya gittiğimde değerimi aöylemedEn alt sınırda olduğunu söylediler bi daha kanı değerlendirmeye aldık dediler böyle durumda olan var mı
Gözün aydin :)Kizlar bhcg sonucum 188 ciktiiii ❤
Öyle dediler bende ilk Defa böyle bişey duydum eşime sen git al dedim kalbim kaldırmayacak inşallah canım çok teşekkürlerKanın tekrar değerlendirilmesi gibi bir durum söz konusu olamaz canım testten geçen kan özelliğini yitirmiştir. Testin tekrar edilmesi yeni kanla olur.iki gün sonra tekraralatırsın inşallah yükselmiştir ama değerini öğrenmelisn takibini yapman için.
Kaçıncı gün embriyosuydu? Bu şekilde kendi kendine karar verip hareket etmemelisin daha 7. Gündesin 10. Hatta 12. Günü beklemelisin canim kafana göre ilaç bırakma benceTest sonucum 0,03 çıktı bugün 7. Gunum ben ilaçları bırakıyorum nasip değilmiş bu deger yükselmez
3. Gün embriyo değer çok düşük ne kadar yükselebilirkiKaçıncı gün embriyosuydu? Bu şekilde kendi kendine karar verip hareket etmemelisin daha 7. Gündesin 10. Hatta 12. Günü beklemelisin canim kafana göre ilaç bırakma bence
3. Gün embriyosu zaten çıkmaz canim bugün testi erken yaptırmışsın. Yine de sen bilirsin ama tedavi görmek o kadar kolay degil ve onca ilacı nasıl doktora sormadan baslayamiyorsak bırakamayız da iyi düşün bence yazık etme kendine. Olmazsa zaten sana bırak diyecekler ama eğer varsa ve su an senin yanlış kararın yüzünden emeğine yazık olursa? Hangisi daha kolay ?3. Gün embriyo değer çok düşük ne kadar yükselebilirki
Bence sonradan pişman olacağın şeyler yapma sonra ah keşke bırakmasaydım belki sonuç farklı olurdu dememek için bırakma çok erken daha içindeki canlı için bile bunu yapmamalısın belki sana tutunmaya çalışıyordur ve sen ilaçları bırakarak onun yaşama şansını elinden alıyorsun yapma duaya sıgın şeytanın yönlendirmesine izin verme3. Gün embriyo değer çok düşük ne kadar yükselebilirki
Sakın ümitsizliğe kapılma bak doğru demişler 7. günü çıksa zaten süpriz olurdı normali 10 günden sonra zaten..Belli ki çok yıpratmış bu süreç seni kaldı ki çok haklısın ama bi kaç gün daha dayan lütfen.. İlla bırakıcam diyorsan doktorunu ara şimdi onun talimatıyla gerekirse bırakırsın..Eskişehirli hemşerim benim sakin ol tamammıHiç mi salgılanmaz ya kaç gün olmuş 0.03 O zaman hala tutunmamış oluyor :-((( oğlumla bile ilgilenemedim psikolojim bozuldu yakında tatil bitecek bari temizlik yapayım dedim banyo bile yapmadım kaç gündür değer biraz 1-2 olsaydı ümitlenirsin 0.03 şaka gibi
Ne aceleciyiz yaaa benim de 7. Gunum ve sabirsizliktan ben de test yaptim cikmadi az once. Cok erken ama yinde moral 0 a dusuyo..Kizlar erken gebelik testi yaptim 7. Gun ama cikmadi gittim kan verdim olsa azda olsa cikar cikmazsa bir an once toparlanmam lazim okullarin acilmasina az kaldi . Cikmazsa igneyi vurulmayacagim