• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bugün son kontrolüm var di kızlar
Cumartesi Saat 2de transferim var inşallah

Bu ilaçlari verdi doktor
Progestan 50 mg günde 2 tane
Cleaner 4000 günde 1 tane
Estrofem günde 3 tane
Prednol günde 1tane
Monodoks günde 2 tane
Folbiol günde 1 tane
Coraspin günde 1 tane

Kızlar çok fazla değilmi
Dondurulmuş transfer için

Günaydın kızlar benim hayallerim umutlarım tükendi sadece bir tane yumurta söylenmiş ilk gün aradılar bur de yarın arayacaklar ne olacak bilmiyorum belki o da bölünmez gerçi hiç bilgim yok kaçıncı güne kalmalı kalitesi ne olmalı ama en baştan yenik başladım anlaşılan:KK43:
Canım senin yaşın kaç bu kadar stres yapma O ol dede mi olur ve hiç yumurtan yokken bile kendiliğinden hamile olursun rabbim ol der ve hamile kalırsın inşaallah arkadaşım.

Kızlar ben ilk denememden negatifi aldım
şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlarımla
İlkindeki gibi o heyecan yok içimde
İlkinde resmen deli gibi gün sayardım, heyecandan uyumazdım falan
Şimdi çok rahatım aklıma bile gelmiyor
Bende seninle aynı durumdayım canım öyle ki dondurulmuslarimla hemen devam etmeye bile cesaretim kalmadı . 6 ay kadar ara vermeyi düşünüyorum.

Kizlar progestan igne kullanan var mi aranizda cok agrili bir igne? Birde gunasiri aile hekimine gidiyorum yaptirmak icin

Ben kullanıyorum canım yağlı bir iğne olduğu için ağrılı ama iğneyi vurandan vurana değişiyo çünkü ben transferden önce evime yakın bi tıp merkezinde yaptırdım kalçalarım morardı dağılmadı ilaç şişlikler oldu çok ağrı çektim
Transferden beri annemdeyim ve burda vuran hemşireler derine vurulması lazım iğne yüzeysel kalırsa çok ağrı çekersiniz dedi gerçekten de öyle 2 gündür iğne yerlerim yok gibi

Bugün son kontrolüm var di kızlar
Cumartesi Saat 2de transferim var inşallah

Bu ilaçlari verdi doktor
Progestan 50 mg günde 2 tane
Cleaner 4000 günde 1 tane
Estrofem günde 3 tane
Prednol günde 1tane
Monodoks günde 2 tane
Folbiol günde 1 tane
Coraspin günde 1 tane

Kızlar çok fazla değilmi
Dondurulmuş transfer için

Canım şimdiden hayırlısı olsun inşallah sende bekleyenler arasında yerini alcaksın inşallah pozitifleri arka arkaya görürüz :dua:

Monodoks ve prednol duymamıştım daha önce ama doktorun vermiş diyecek bişey yok doktorlarımız ne derse uymak durumundayız içini ferah tut
Coraspin, folbiol, estrofem ve progestan 2 tane bende kullanıyorum

Canım ben 3 deneme yaptım bu zaman dek 3 ünden sonra da kan sulandırıcı kullandım 0,6 lık. Sonuçları alana dek. Hamileliği boyunca vuran arkadaşım var.

Bende sanırım kullanacağım
Kansızlık var bende biraz

Back