• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Tek transfere kadar vurmam için iğne verdiler oda yumurtam çok oldu için koruyup bi sorun olmasın diyeymiş galiba yani içimde kalan minikler zarar vermesin diye sanırım

Banada 2 serum takıldı canım ama extra ne hap ne iğne yaptılar tek eşime agrısı ola bilir Ağrı kesici içsin demiş... gece merkezin acil doktorunu aradık normal şişlik demiş bol sıvı demiş herşeyi denedim ama şişlik bi gitmedi
Anladım canım inşallah en kısa sürede geçer
Bişeyin kalmaz

Eger şişkinligin inmesse
Emriyolarin dondurulup bikaç ay sonra transfer ettirebilir doktorun

Bu halde transfer olursan ve hamile kalırsan sakıncalı olabilir

Anladım canım inşallah en kısa sürede geçer
Bişeyin kalmaz

Eger şişkinligin inmesse
Emriyolarin dondurulup bikaç ay sonra transfer ettirebilir doktorun

Bu halde transfer olursan ve hamile kalırsan sakıncalı olabilir
Burda dondurma yeni tüp bebek yaptırma kadar pahalı maglesef o yüzden bi sorun olursa maglesef 2. Ay sonra baştan başlamam gereke bilir

İmkanım olsa Türkiye’de yaptırmayı çok isterdim açıkçası ... burda adama akıllı ilgilenen bile Yok...

Burda dondurma yeni tüp bebek yaptırma kadar pahalı maglesef o yüzden bi sorun olursa maglesef 2. Ay sonra baştan başlamam gereke bilir
Anladım inşallah gerek kalmaz bunlara ozaman

En kisa zamanda iyleşirsiniz inşallah :dua:

Kizlar 30 yas altı 2 embriyo transferi yapilmiyor ama bildigim kadariyla. Bana doktor kendine guvenmeyen merkez cift transfer yapar dedi ben bunuda sorucam tekrar siz surekli 2 tane degince
Suan en iyi merkezlerde yapiyor gercekten sans artiyor hatta doktor arkadasima biz hep iki koyuyoruz geneldede biri tutuyor demis ve tuttu cok sukur

Bu arada ilk gunaydin :halay::halay: bugun transfer olacak arkadaslara bol şans rabbim karinlarini doldursun insallah

Normalde bugün adet olmam lazım bekliyorum ben de ama hala gelen giden yok
İnşalah güzel güzel yumurtaların olurda emriyolarin oluşur canım
Çift emriyo transferi istiyomusun doktorunla konuştun mu

Benim doktorum kabul etmedi mesela çift emriyoyu
2.tedavimde doktorumu değiştirdim bu yüzden

Ağrılarım çok şiddetlendi kızlar doktora çıktım kendi doktorun İstanbulda ben Eskişehirdeyim test yaptı 2.00 negatif yani. Böyle olan varmı acaba 8. Gün bugün

Yaşım 24
eşimde morfoloji, sayı ,hız sorunu var
İlk tedavim Beylikdüzü medicana da negatif oldu

Medicanada 5 tane dondurulmuşum var
2.tedavimde dondurulmuş larimi alıp başka bi hastaneye gidicem

Medicananin ilgisi güzel ama para göz geldi bana

merhabalar inşallah pozitifi görürsünüz.
dondurulmuşları alıp başka merkezde yaptırılabildiğini bilmiyordum ilk kez duydum.
sorun çıkarmazlar mı, daha önce böyle yapan var mı bildiğiniz?

Back