- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
İki hün sonra tekrar yap istersen canım. Ama güzel düşünelim güzel olsun kuzum4.gün embriyosu canm. Dün adet günümdü. Dün bugün ağrıdan ölüyorum resmen sürekli idrara çıkıyorum. Testi yapayım dedim kocaman bi negatifi gördüm
İnşallah canım benim Allah razı olsunn..Hadi hayırlısı canım
inşallah yavrucuğun sımsıkı tutunur annesine
Hiç korkma canım bol bol dua et sadeceKızlar bana bildirim gelmemiş baktığımda gördüm yazdıklarınızı hepimize dua ediyorum bu zor zamanlarda Rabbim yardımcımız olsun ben ocakta ilk defa başlayacağım her şeyden çok korkuyorum
Konuşmuştuk canım unuttun mu özelden de yazmıştım ya sana Diyarbakır'da başlayacağımHiç korkma canım bol bol dua et sadece
Allah bi şekilde güç kuvvet veriyor hepimize
Nerde baslicaksin tedaviye
Aaa kusura bakma unutmuşum pardonKonuşmuştuk canım unuttun mu özelden de yazmıştım ya sana Diyarbakır'da başlayacağımbir de kızlar her gün düzenli yaptığım zikirler var hem hep dua etmiş oluyorum hem de güz buluyorum isterseniz burdan da yazarim
Insallah pozitif olur canim yarin haber ver bizlerede duamiz seninle. Bazen bende eşime dönup bakiyorum icimden sen diyorum babaligi hakediyorsun onun yuku daha bi fazla yani o kadar umutluki tabiki bende umutluyum ama o gozumun icine resmen bakiyor cok zor cok hergun allahim diyorum bizlerde bu duyguyu yasayacakmiyiz insallah yasarizKızlar çok saolun moral oluyosunuz. 7 gün geçti ama her saniyesini saydım inanın. Bide ben ilk günden beri doğrulamadım. Sürekli kasıklarda ağrı göğüste 3. Günden itibaren ağrı. Sürekli hastalanacakmşm gibi akıntı. Testim erken gebelik testi ama akşam yaptım olmadı yarın kan vericem hiç olmazsa belli eder kendimide ona göre hazırlarım. İnsanın psikolojisi çok bozuluyo bu evre en zor evre. Sadce eşim biliyo oda göZümün içine bakıyo onun ağırlığıda çok zor. Allah hiçbirimizi kapısından geri çevirmesin inş. İnanın herkesi katıyorum dualarıma inş seviniriz hepimiz.
İlk transferiniz mi olucak sizinArkadaslar bende dondurulmus embriyo icin tedaviye basladim. Gunde 3 kere cyclo progynova ve 1 deda folik asit iciyorum. Ayin 12 sinde muayenem var sonra transfer tarihim belli olacak hayirlisiyla. Allah hepimizin gonlune gore versin
Estağfurullah canımAaa kusura bakma unutmuşum pardon
Adetin ikinci günümü başladın canım tedavine ilaçları kullanmaya felanArkadaslar bende dondurulmus embriyo icin tedaviye basladim. Gunde 3 kere cyclo progynova ve 1 deda folik asit iciyorum. Ayin 12 sinde muayenem var sonra transfer tarihim belli olacak hayirlisiyla. Allah hepimizin gonlune gore versin
Merhaba canim yaz canim bende her gun meryem suresi okuyorum ve bende cekiyorum estagfurullah,ya musavvir,ya barik birde bir dua var onuda okuyacam abbim dualarimizi kabul eylesinKonuşmuştuk canım unuttun mu özelden de yazmıştım ya sana Diyarbakır'da başlayacağımbir de kızlar her gün düzenli yaptığım zikirler var hem hep dua etmiş oluyorum hem de güz buluyorum isterseniz burdan da yazarim
Tabi canım okadar zorki. Demin bende diyorum ki ya tutmadıysa kendimizi kötüye alıştıralım. Ya tuttuysa nabarız çıldırırız dimi diyoBal10cukk
Insallah pozitif olur canim yarin haber ver bizlerede duamiz seninle. Bazen bende eşime dönup bakiyorum icimden sen diyorum babaligi hakediyorsun onun yuku daha bi fazla yani o kadar umutluki tabiki bende umutluyum ama o gozumun icine resmen bakiyor cok zor cok hergun allahim diyorum bizlerde bu duyguyu yasayacakmiyiz insallah yasariz
Tabi canım okadar zorki. Demin bende diyorum ki ya tutmadıysa kendimizi kötüye alıştıralım. Ya tuttuysa nabarız çıldırırız dimi diyone diycen o lafın üstüne. İnş hepimiz güzel dileklerimizi yaşarız bigün bunlara güleriz
Her gün Meryem süresini okumaya çalışıyorum canım ama iki gün okuyamadımMerhaba canim yaz canim bende her gun meryem suresi okuyorum ve bende cekiyorum estagfurullah,ya musavvir,ya barik birde bir dua var onuda okuyacam abbim dualarimizi kabul eylesin
Insallah canim hamileliklerimizide konusuruz bebislerin kiyafetlerini mide bulantilari insallah bunlarida konusuruz[/QUOTE
Evet canim 2. Gun Basladim.Adetin ikinci günümü başladın canım tedavine ilaçları kullanmaya felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?