2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kızlar çok saolun moral oluyosunuz. 7 gün geçti ama her saniyesini saydım inanın. Bide ben ilk günden beri doğrulamadım. Sürekli kasıklarda ağrı göğüste 3. Günden itibaren ağrı. Sürekli hastalanacakmşm gibi akıntı. Testim erken gebelik testi ama akşam yaptım olmadı yarın kan vericem hiç olmazsa belli eder kendimide ona göre hazırlarım. İnsanın psikolojisi çok bozuluyo bu evre en zor evre. Sadce eşim biliyo oda göZümün içine bakıyo onun ağırlığıda çok zor. Allah hiçbirimizi kapısından geri çevirmesin inş. İnanın herkesi katıyorum dualarıma inş seviniriz hepimiz.

Kızlar bana bildirim gelmemiş baktığımda gördüm yazdıklarınızı hepimize dua ediyorum bu zor zamanlarda Rabbim yardımcımız olsun ben ocakta ilk defa başlayacağım her şeyden çok korkuyorum

yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye.
Merhaba Kasım da aynı topikteydik eski kullanıcı adım merveydi

Ocak Ayında tekrardan başlamak istiyordunuz ne yaptınız merak ettim sizi benimde Kasım da negatif olmuştu bu ay ocak reglisiyle dondurulmuş lar ile başlıcam inşallah tekrar.

Kızlar bana bildirim gelmemiş baktığımda gördüm yazdıklarınızı hepimize dua ediyorum bu zor zamanlarda Rabbim yardımcımız olsun ben ocakta ilk defa başlayacağım her şeyden çok korkuyorum
Hiç korkma canım bol bol dua et sadece

Allah bi şekilde güç kuvvet veriyor hepimize

Nerde baslicaksin tedaviye

Hiç korkma canım bol bol dua et sadece

Allah bi şekilde güç kuvvet veriyor hepimize

Nerde baslicaksin tedaviye
Konuşmuştuk canım unuttun mu özelden de yazmıştım ya sana Diyarbakır'da başlayacağım bir de kızlar her gün düzenli yaptığım zikirler var hem hep dua etmiş oluyorum hem de güz buluyorum isterseniz burdan da yazarim

Arkadaslar bende dondurulmus embriyo icin tedaviye basladim. Gunde 3 kere cyclo progynova ve 1 deda folik asit iciyorum. Ayin 12 sinde muayenem var sonra transfer tarihim belli olacak hayirlisiyla. Allah hepimizin gonlune gore versin

Aaa kusura bakma unutmuşum pardon

Bal10cukk
Insallah pozitif olur canim yarin haber ver bizlerede duamiz seninle. Bazen bende eşime dönup bakiyorum icimden sen diyorum babaligi hakediyorsun onun yuku daha bi fazla yani o kadar umutluki tabiki bende umutluyum ama o gozumun icine resmen bakiyor cok zor cok hergun allahim diyorum bizlerde bu duyguyu yasayacakmiyiz insallah yasariz

Arkadaslar bende dondurulmus embriyo icin tedaviye basladim. Gunde 3 kere cyclo progynova ve 1 deda folik asit iciyorum. Ayin 12 sinde muayenem var sonra transfer tarihim belli olacak hayirlisiyla. Allah hepimizin gonlune gore versin
İlk transferiniz mi olucak sizin

Benimde dondurulmuş larim var
İlk tedavim taze transfer olmuştu negatif le sonuçlandı

Bu ay dondurulmuşlarımla tekrar deniyecem

Adetin ikinci günümü başladın canım tedavine ilaçları kullanmaya felan

Merhaba canim yaz canim bende her gun meryem suresi okuyorum ve bende cekiyorum estagfurullah,ya musavvir,ya barik birde bir dua var onuda okuyacam abbim dualarimizi kabul eylesin

Tabi canım okadar zorki. Demin bende diyorum ki ya tutmadıysa kendimizi kötüye alıştıralım. Ya tuttuysa nabarız çıldırırız dimi diyo ne diycen o lafın üstüne. İnş hepimiz güzel dileklerimizi yaşarız bigün bunlara güleriz

Insallah canim hamileliklerimizide konusuruz bebislerin kiyafetlerini mide bulantilari insallah bunlarida konusuruz

Merhaba canim yaz canim bende her gun meryem suresi okuyorum ve bende cekiyorum estagfurullah,ya musavvir,ya barik birde bir dua var onuda okuyacam abbim dualarimizi kabul eylesin
Her gün Meryem süresini okumaya çalışıyorum canım ama iki gün okuyamadım ben her gün 145 ya evvel 167 ya halik 707 kez de ya varis çekiyorum canım Rabbim çok büyük kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…