2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benimde bugün 7. Gnüm idrr testi yaptm negatif çıktı. Hamile olanların hepsini okudum 7. 8. Günde çıkmış sanırım benimde tutmadı.
Balım kaçıncı gün embriyosuydu? Üzme canını. Bazılarında idrar 8. 9.günde çıkıyor.. Demekki kişiden kişiye de fatklılık gösteriyot..

Balım kaçıncı gün embriyosuydu? Üzme canını. Bazılarında idrar 8. 9.günde çıkıyor.. Demekki kişiden kişiye de fatklılık gösteriyot..
4.gün embriyosu canm. Dün adet günümdü. Dün bugün ağrıdan ölüyorum resmen sürekli idrara çıkıyorum. Testi yapayım dedim kocaman bi negatifi gördüm

4.gün embriyosu canm. Dün adet günümdü. Dün bugün ağrıdan ölüyorum resmen sürekli idrara çıkıyorum. Testi yapayım dedim kocaman bi negatifi gördüm
Kişiden kişiye değişiyor canım üzme kendini boşuna inşallah test gününde pozitifleri görürsün

maalesef olmadı yıkıldım resmen.. yeniden başa dönüyorum ((((( çok üzgünüm..
kalitesi çok iyi dediler 5.gün dondurulmuş embriyodu bende mi problem herşey bukadar iyiyken neden olmadı anlam veremiyorum..
Canim çok üzüldüm gercekten

demekki hayırlısı böyleymiş kaç emriyo transferi olmuştu sana

Başka dondurulmuş emriyolarin var mı. ?

Benimde bugün 7. Gnüm idrr testi yaptm negatif çıktı. Hamile olanların hepsini okudum 7. 8. Günde çıkmış sanırım benimde tutmadı.
Ayy lutfen sacmalamayin herkeste farkli oluyor bi tanidigiminda idrarda cikmiyor ilaclari bile birakiyor test gunu geldiginde aglayarak kan vermeye gidiyor bi bakiyor hamile lutfen yapmayin test erken gebelik testi mi ?ki bazen onda bile cikmiyor test gunune kadar hamilesin unutma

Umudunu yitirme canım Allah oyle bir buyukki son anda bile bir mucize olur verir o deilmiki bizi bununla imtihan eden o deilmi ki herseyin en hayirlisini hayirli zamanini bilen gonlunu ferah tut karamsar olma beyninde bitirme olayi namazini kil Allaha dua et Rabbim den bir mucize dile iste Rabbim son anda icine koyar insallah o kucuk mucizeyi Allahim hepimizin kucaklarini bos birakmasn Rabbim imtihanlarimiza dayanma gucu sabri versn Allah cok buyuk..

Cnm hangisinden daha cok memnun kaldn hangisi daha az acisuz bnde ikisinden berine dusunuyrm doktor onerdi
Canım inan ikisinde de hiç acı çekmedim. Fulya açık emarda çekildiğim zaman 2 tüpümde kapalı çıkmıştı ama ona rağmen acı falan olmadı

Eger canim testi sabah ilk idrarinda yapmadiysan cikmaz arkadasimda 7.gun yapmisti aksam yapmis cikmamisti sabah tekrarladi silikte olsa cikmisti yarin tekrar yap sabah yap olurmu uzme canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…