- 26 Aralık 2017
- 112
- 83
- 18
- 36
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
7. Günüm canmAllah razı olsun balım... Bekleme sürecindesin sanırım. Senin kaçıncı günün bugün?
İnşallah canım Allah razı olsun.. 5.gün embriyosu.. Bakalım test günümde de güzel haberler verebilirim inşallah..inş tutunur. Kaçıncı gün embriyosu transfer oluyor. en güzel aşama gerçekten.
Balım kaçıncı gün embriyosuydu? Üzme canını. Bazılarında idrar 8. 9.günde çıkıyor.. Demekki kişiden kişiye de fatklılık gösteriyot..Benimde bugün 7. Gnüm idrr testi yaptm negatif çıktı. Hamile olanların hepsini okudum 7. 8. Günde çıkmış sanırım benimde tutmadı.
Ayy canımsın kuzumTopragim bende seninle birlikte cok heyecanliyim
4.gün embriyosu canm. Dün adet günümdü. Dün bugün ağrıdan ölüyorum resmen sürekli idrara çıkıyorum. Testi yapayım dedim kocaman bi negatifi gördümBalım kaçıncı gün embriyosuydu? Üzme canını. Bazılarında idrar 8. 9.günde çıkıyor.. Demekki kişiden kişiye de fatklılık gösteriyot..
Kişiden kişiye değişiyor canım üzme kendini boşuna inşallah test gününde pozitifleri görürsün4.gün embriyosu canm. Dün adet günümdü. Dün bugün ağrıdan ölüyorum resmen sürekli idrara çıkıyorum. Testi yapayım dedim kocaman bi negatifi gördüm
Bağcılar yeni iklim hastanesinde yaptırdım benKzlar rahim filminizi nerde cekdrdniz pekiii ?
Hadi hayırlısı canımMerhabalar kuzular :) yarın saat 10.30 da transferim var. Çok heycanlıyımmm
İnşallah 2side hiç bırakmaz canım seni2 tane canım
Cnm hangisinden daha cok memnun kaldn hangisi daha az acisuz bnde ikisinden berine dusunuyrm doktor onerdiBen 2 kere çektirdim 1ini fulya açık emarda diğerini echomarda canım
Canim çok üzüldüm gercektenmaalesef olmadı yıkıldım resmen.. yeniden başa dönüyorum((((( çok üzgünüm..
kalitesi çok iyi dediler 5.gün dondurulmuş embriyodu bende mi problem herşey bukadar iyiyken neden olmadı anlam veremiyorum..
Ayy lutfen sacmalamayin herkeste farkli oluyor bi tanidigiminda idrarda cikmiyor ilaclari bile birakiyor test gunu geldiginde aglayarak kan vermeye gidiyor bi bakiyor hamile lutfen yapmayin test erken gebelik testi mi ?ki bazen onda bile cikmiyor test gunune kadar hamilesin unutmaBenimde bugün 7. Gnüm idrr testi yaptm negatif çıktı. Hamile olanların hepsini okudum 7. 8. Günde çıkmış sanırım benimde tutmadı.
Canım inan ikisinde de hiç acı çekmedim. Fulya açık emarda çekildiğim zaman 2 tüpümde kapalı çıkmıştı ama ona rağmen acı falan olmadıCnm hangisinden daha cok memnun kaldn hangisi daha az acisuz bnde ikisinden berine dusunuyrm doktor onerdi
Kızlar iyi akşamlar benimde transfer sonrası 6. Günüm bugün kasik agrilarim var çok korkuyorum
Eger canim testi sabah ilk idrarinda yapmadiysan cikmaz arkadasimda 7.gun yapmisti aksam yapmis cikmamisti sabah tekrarladi silikte olsa cikmisti yarin tekrar yap sabah yap olurmu uzme canini4.gün embriyosu canm. Dün adet günümdü. Dün bugün ağrıdan ölüyorum resmen sürekli idrara çıkıyorum. Testi yapayım dedim kocaman bi negatifi gördüm
Amin cnm inşallah Perşembe günü test zamanimHic korkma canim insallah bebisinin tutunma belirtileridirtest gunun ne zaman?
Amin cnm inşallah Perşembe günü test zamanim
Çok sağol cnm umudun tesellin için inşallah öyle olurAaaa cok az kalmis icimden pozitif geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?