• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar bugun ikinci kan testi sonucum da geldi, bin sukur olmasi gerektigi gibi devam ediyormus. 16 Subat ta usg icin cagirdilar o zamana kadar bende durum; bekleme ve bol bol dua hepimiz icin.

Gecen hafta gebelik testinden bir gun once bir mevlude gitmistim, orada hoca aksamlari yatmadan amenerresuli okumanin faydalarindan bahsetmisti. O geceden beri her gece okuyup yatmaya gayret gosteriyorum, hem benim hem hepimizin bebeleri icin. Saglikla kucagimiza almamiz icin... sizlerin de aklinizda olsun isterim.

Arkadaslar tutundugunu anlamak icin ille de transferin ilk gunlerinde leke mi gelmesi gerekiyo ben de hic oyle bisey olmadi

Bende de olmamisti, cok sukur benimle Bana doktorum hep ayni seyi tekrar etti bu surecte, tip literaturunde tutunmaya iliskin bir bulgu tanimlanmamis. Tutunma ile regli belirtileri nerdeyse birebir ayni net bir sonuca varmak mumkun degil en iyisi kendini dinleme bol bol hayal kur demisti:)

Kizlar bu hamilelik app ini nasil ekliyorsunuz ?
Hamileymişsin dimi bak sana o gün o kadar dedim stres yapma hamilesin diye.Allah tamamına erdirsin seninde benimde.Hamilelik takvimini de profilden kişisel bilgilere gir.Orda bebeğin tahmini doğum tarihi yazıyo oraya aralara tire işareti koyarak tarihi yaz.Alttanda degişiklikleri kydeti tıkla

Evet kuzu cok sukur, darisi herkeslerin basina.
Senin de bugun de kan testi icin gunun degil mi? Allahin izniyle bekliyoruz haberlerini❤️ Ne olursa olsun hakkinda en hayirlisi olacak nasilsa..
Ayın 18 inde transferim olmuştu pazar günü 10 gün oluyormuş :)) yaa erken değil mi herkes 12. Günü mü bekliyor. Pzt Simi yaptırsam acaba ?

Bende de olmamisti, cok sukur benimle Bana doktorum hep ayni seyi tekrar etti bu surecte, tip literaturunde tutunmaya iliskin bir bulgu tanimlanmamis. Tutunma ile regli belirtileri nerdeyse birebir ayni net bir sonuca varmak mumkun degil en iyisi kendini dinleme bol bol hayal kur demisti:)
Sagol cnm birazda olsa icim rahatladi ama cogu kisiden eger tutunmussa mutlaka lekelenme oluyo diyolar

Kizlar bugun ikinci kan testi sonucum da geldi, bin sukur olmasi gerektigi gibi devam ediyormus. 16 Subat ta usg icin cagirdilar o zamana kadar bende durum; bekleme ve bol bol dua hepimiz icin.

Gecen hafta gebelik testinden bir gun once bir mevlude gitmistim, orada hoca aksamlari yatmadan amenerresuli okumanin faydalarindan bahsetmisti. O geceden beri her gece okuyup yatmaya gayret gosteriyorum, hem benim hem hepimizin bebeleri icin. Saglikla kucagimiza almamiz icin... sizlerin de aklinizda olsun isterim.
InsaAllah Rabbim dualarini kabul etsin gonlune gore hayirlisini versin cnm benim..

Canim bugün bende yaptirdim test 287 cikti pazartesi tekrarliycam bende.seninki kac cikti bugun

Kızlar reglin iyice sökülmesi için tavsiyelere ihtiyacım var .. maydanoz suyunu yaptım ikinciyi yapıcam
İçerisinin normale dönmesi gerekiyor tırsmıyor değilim ya kalınlığı istenildiği kadar atamazsam diye çünkü ara ara ağrılı geçiyor

Ayın 18 inde transferim olmuştu pazar günü 10 gün oluyormuş :)) yaa erken değil mi herkes 12. Günü mü bekliyor. Pzt Simi yaptırsam acaba ?
canim benim 19unda oldu ama bugün yani 9. gün test istiyorlar iki gün sonra nasılsa tekrarlatilacak çünkü her dr farkli isteyebiliyor hadi inşallah hayirli haberlrle gel canm

Kızlar bugün kan vereceğim ama dayanamadım test yaptım negatif çıktı :/ transferden sonra 10. Gün idrarda negatif kanda pozitif olma durumu için sizce şansım var mı ?

Kızlar bugün kan vereceğim ama dayanamadım test yaptım negatif çıktı :/ transferden sonra 10. Gün idrarda negatif kanda pozitif olma durumu için sizce şansım var mı ?
Cok
Benim de 2. Denemem 1 hafta sonra test yaptircam ama cevremde gordugum kadariyla eger testin bozuk degilse bebisler tutunmussa cikmis olmasi gerekiyodu cnm 7. Gun bile cikiyo cogunda ama yine de belli olmaz en garantisi zamanin da kan testi uaptirman cnm.

Cok

Benim de 2. Denemem 1 hafta sonra test yaptircam ama cevremde gordugum kadariyla eger testin bozuk degilse bebisler tutunmussa cikmis olmasi gerekiyodu cnm 7. Gun bile cikiyo cogunda ama yine de belli olmaz en garantisi zamanin da kan testi uaptirman cnm.
Bugun gunun mus cnm zaten testi bos ver kan ver sen ona gore belli olur herseyinde hayirlisi cnm uzulme

3. Gün embriyosu konulan arkadaşlar bnle birlikte birşey hissediyormusunuz :)

Back