• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Kizlar sizler transferi olanlar hafif isleri yapiyo musunuz? Benim annem kv. Uzaktalar hep esim yapiyor bende yardim ediyorum mecburen. Ama dun transferim oldu. Dun aksam yemegine yardim ettim cok ayakta durmadan. Bugunde sabah kahvaltiya yardim ettim. Hemsirede dr.da normal hayatina donebilirsin demislerdi. Bende gecen sefer hep yattim hep ama tutmamisti. bu sefer yatiyorum genelde oturuyorum yada geziniyorum. Tabi yattigim zamanlarda var.
En iyisini yapiyosun cnm sakin surekli yatma benimde 5. Gune giriyorum ve yatmadim cok yorulmamak sartiyla ev isi yapabilirsin kisa yuruyusler cunku kan dolasimi olmasi gerekiyo ki daha iyi tutunabilsin bocuklerin istatistiklere gore surekli yatan kisilerde tutunma orani cok dusuk yorulma sadece ve bisey kaldirma

Hangi dr a gidiyosun cnm sen ve nerde yasiyosun koymamis olmalari mumkun degil hic bisey hissetmemen tuhaf cunku kullandigin ilaclar hormonlari etkiledigi icin ayni hamileymis gibi bi his veriyo sende de olmasi gerek aslinda transferin kacinci gunu benim 4. Gune girdim sanki adrt sancisi var ve goguslerim sisti cok hassaslasti ama bu lar ilaclardan diyo dr.
yok koyduklarini ekranda gordum canim zaten. Bugun 1.gunum daha cok belirti de aramiyorum aslinda ama ne biliyim onceki transferimde patalayacak bomba gibiydim ama dr. Soylemisti ohss olmusum oncekinde bu sefer cok hafifim hicbir belirtim yok tuy gibiyim.

yok koyduklarini ekranda gordum canim zaten. Bugun 1.gunum daha cok belirti de aramiyorum aslinda ama ne biliyim onceki transferimde patalayacak bomba gibiydim ama dr. Soylemisti ohss olmusum oncekinde bu sefer cok hafifim hicbir belirtim yok tuy gibiyim.
InsaAllah tutunur bocuklerin cnmm ben de sabirsizlikla bekliyorum beni endiselendiren de adet sancisi gibi sancim olmasi

En iyisini yapiyosun cnm sakin surekli yatma benimde 5. Gune giriyorum ve yatmadim cok yorulmamak sartiyla ev isi yapabilirsin kisa yuruyusler cunku kan dolasimi olmasi gerekiyo ki daha iyi tutunabilsin bocuklerin istatistiklere gore surekli yatan kisilerde tutunma orani cok dusuk yorulma sadece ve bisey kaldirma
aynen canim zaten 2-3gun surekli yatilmazki sagolsun esim bugun her isi yapti yemekleri de ben zaten yapmistim cesit cesit. Oncekinde hazirliksizdim simdi biraz daha organizeyim ;)

Merhaba pazartesi yumurta toplama oldu 2 tanesi 1. Gün dollendi. 3. Güne ikiside ulaştı. Bugün 5. Gündü ve aradılar biri gayet iyi durumdaymış bugün dondurdular. Ikincisini yarına kadar bekleteceklermis biraz daha gelişmesi için ona göre onu da donduracaklarmis. 1 ay sonra transfer olacak. Adetimi bekliyorum ve okuyunca ilaçlarla ilgili yorumları gördüm. Adetimle beraber ilaclara baslayacagim. Benim normalde en ufak bişeyde midem bulanır sanırım baya zorlu bir sürece tekrar başlayacagim. Eğer ikiside sağlıklı olursa ikisinide transfer etmelerini isteyeceğim. Çift embriyo transferi olan var mı acaba?

Merhaba pazartesi yumurta toplama oldu 2 tanesi 1. Gün dollendi. 3. Güne ikiside ulaştı. Bugün 5. Gündü ve aradılar biri gayet iyi durumdaymış bugün dondurdular. Ikincisini yarına kadar bekleteceklermis biraz daha gelişmesi için ona göre onu da donduracaklarmis. 1 ay sonra transfer olacak. Adetimi bekliyorum ve okuyunca ilaçlarla ilgili yorumları gördüm. Adetimle beraber ilaclara baslayacagim. Benim normalde en ufak bişeyde midem bulanır sanırım baya zorlu bir sürece tekrar başlayacagim. Eğer ikiside sağlıklı olursa ikisinide transfer etmelerini isteyeceğim. Çift embriyo transferi olan var mı acaba?
Senin ki de tup bebek degil mi nerde yaptiriyosun eger tr deysen 2 den fazla koymazlar kibristaydan 3 tane koyarlar benim de 5. Gun embriyosu 3 unu de transfer etti dr

Bnds geçen dupalak kullanmıştım ama söktürdü bnde :KK43: bilmiyorumki ne yesen acaba. Başka birşey hissediyormusun
Yok tatlim hicbisey hissetmiyorum varsada sadece siskinlige odaklanmis durumdayim
İnşallah güzel haberlerini alırız kayısı hoşafı yap bende İlk günlerde kabız olmuştum bi tencere yaptım gittim geldim yedim ilk gün etkisini göstermez ama yinede etkili oluyor bol bol su tüketin
Insallah canim. annem neler yapiyo yazik ama bi fayda goremedim. yatarken zeytinyagi icicem bi o kaldi
Sende çok yumurta toplandığı içindir canım, belkide ohss oldun doktora yada hemşireye sor canım.
Kontrole gitmistim sordum bakti yok gayet iyi durumdasin demisti. kabiylik arada oluyodu ama bu sefer abarti oldu. ilaclarin etkisiyle sanirim insallah bi cozum bulurum
canim sebze yemeklerine agirlik ver birde arkadaslarin dedigi gibi bol bol su ic insallah biraz olsun hafifletir
o ise sagolsun annem bakiyo su cok icerim zaten

Dondurduklari daha iyi olmuş onun tedavi süreci daha çabuk oluyor ve daha az ilaç kullanılıyor bende dondurulmuş embriyo transferi oldum 4 sene önce dondurulmustu iki embriyo transferi oldu ve tuttu bugün gebelik testimin ikinci günüydü ve değerler çok yüksek çıktı her belirtileride yaşadım kasikda belde karında ara sıra agrilarim oluyor gogusumde dolgunluk olmaya başladı ve transferin ikinci gününden beride kahverengi lekeler geliyor normalmiş kan sulandırıcı iğne coraspirin ve folik asit kullanıyorum

Yok tatlim hicbisey hissetmiyorum varsada sadece siskinlige odaklanmis durumdayim

Insallah canim. annem neler yapiyo yazik ama bi fayda goremedim. yatarken zeytinyagi icicem bi o kaldi

Kontrole gitmistim sordum bakti yok gayet iyi durumdasin demisti. kabiylik arada oluyodu ama bu sefer abarti oldu. ilaclarin etkisiyle sanirim insallah bi cozum bulurum
o ise sagolsun annem bakiyo su cok icerim zaten
Hareketsiz olduğun için de olabilirsin evin içinde yürü ekmek hamuru işinden uzak dur biraz

Dondurduklari daha iyi olmuş onun tedavi süreci daha çabuk oluyor ve daha az ilaç kullanılıyor bende dondurulmuş embriyo transferi oldum 4 sene önce dondurulmustu iki embriyo transferi oldu ve tuttu bugün gebelik testimin ikinci günüydü ve değerler çok yüksek çıktı her belirtileride yaşadım kasikda belde karında ara sıra agrilarim oluyor gogusumde dolgunluk olmaya başladı ve transferin ikinci gününden beride kahverengi lekeler geliyor normalmiş kan sulandırıcı iğne coraspirin ve folik asit kullanıyorum
Hayırlı olsun canım inşallah bende ıyi haberler alırım senin gibi. Peki şimdi iki embriyo da tutmuş mu? Bi yandan çift embriyo transferi olsun istiyorum biryandan da korkuyorum iki çocuk nasıl olacak diye endişelerim var. Sen ne durumdasın acaba

Back