• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Önce bnde vuruldum , tutunsun diyeymiş rahim elverişli olsun die ancak hiç rastlamadım sonrasında vurulan bnde önceki denememde vurulmadım
Bende transferden sonra vurulmadim canim sadece gonapeptyl diye bir igne var onu pazartesi vuracagim.
İlk hamileliğimde yattım herşeyi eşim yaptı bu transfer den sonra yarım saat yattım 1 saat içinde hastaneden ayrıldık İstanbul'dan kocaeline geldik üstüne yemek yemeye gittik eve gelince yatmadım oturdum normalde yaptığım şeyleri yaptım ağır kaldirmadim yukarıya iyice uzsnmadim yemeğimi neyi kendim hazırladım eşim tahlil gününe kadar ev süpürdü bende arkasından kendimi yormadan incitmeden sildim arada süpürge bile yaptım sonucum pozitif bugün ikinci testide yaptım yükselmiş Dr normal hayatına devam et demişti (mecbur ayaktayım 4 yaşında kızım var sürekli yatamıyorum suyu cisi isteği bitmiyor )
aynen gecen seferde hep gorjmcemle esim yapmisti isleri hic kalkmamistim ama sonuc dusuk oldu. Zagen yatip durdukca insan kuruyor. Internettende okudum surekli yatmak iyi degilmis

Bugun ben sordum doktora hamileliğin nasıl gececeğinide gösteriyormus bende aşırı baş ağrısı mide bılantısı yaptı acillik oldum hamileliğimde muhtemelen zor gececek bazılarını hiç etkilemiyomus
Sagol canim cevap icin.bakalim herseye katlaniyoruz sonu guzel olur insallah

Sagol canim cevap icin.bakalim herseye katlaniyoruz sonu guzel olur insallah
estrofemi sen sormustun di mi canim? Bende de hafif mide bulantisi yapiyordu. Dr.jn soylediklerine hak veriyorum. Benim bir onceki denemem dusukle sonuclanmisti ama hamilelik olusmustu ve yine betahcg cok yukseldigi zamanlarda hafif mide bulantim oluyordu. Yani ilk zamanlar estrofem ne etki yapiyorsa hamileligimde de oyle seyler yasamistim

Bende transferden sonra vurulmadim canim sadece gonapeptyl diye bir igne var onu pazartesi vuracagim.
aynen gecen seferde hep gorjmcemle esim yapmisti isleri hic kalkmamistim ama sonuc dusuk oldu. Zagen yatip durdukca insan kuruyor. Internettende okudum surekli yatmak iyi degilmis
Yine yat dinlen yemeğini yap evi süpürme bırak evin kirlensin yatağa kendini hapsetme İnan yatmak daha zor zaman geçmiyor geceler bile Sabah olmak bilmiyor

Kaç yaşındasin nerde tedavi görüyorsun
Canim ilk tedavin mi?
33 yaşındayım Liv hospital deniz hanım tedavimizi sürdürüyor ilk denemede bir kızım oldu 2.denemede 7 haftalıkken kalbi durdu buda 3.deneme polip var dedi rahimde ama çok kucukmus transfer konusunda kararsız kaldı doktorum ya bu çarşamba transfer yapicak yada histeroskopi sonrası 2 .ay

Yine yat dinlen yemeğini yap evi süpürme bırak evin kirlensin yatağa kendini hapsetme İnan yatmak daha zor zaman geçmiyor geceler bile Sabah olmak bilmiyor
yok sagolsun esim yaptirmiyor zaten.bide ev batsin umrumda degil. Dua ediyorum kitap okuyorum yap-boz aldim onu yapiyorum arada vakit gecirmeye bakiyorum. Seninde bebisin hayirli olsun. Allah uzun omur versin. Ikiz mi tek mi?

estrofemi sen sormustun di mi canim? Bende de hafif mide bulantisi yapiyordu. Dr.jn soylediklerine hak veriyorum. Benim bir onceki denemem dusukle sonuclanmisti ama hamilelik olusmustu ve yine betahcg cok yukseldigi zamanlarda hafif mide bulantim oluyordu. Yani ilk zamanlar estrofem ne etki yapiyorsa hamileligimde de oyle seyler yasamistim
Evet ben sormustum canim.Bakalim bana ne etki yapacak :) hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz insallah

yok sagolsun esim yaptirmiyor zaten.bide ev batsin umrumda degil. Dua ediyorum kitap okuyorum yap-boz aldim onu yapiyorum arada vakit gecirmeye bakiyorum. Seninde bebisin hayirli olsun. Allah uzun omur versin. Ikiz mi tek mi?
Sağol canım bilmiyorum değerler yüksek muyanede belli olacak 2 embriyo transferi olmuştu

Kızlar merhaba bugün transferimin 10.günü kan testi yaptırdım sonuç 500 çıktı biraz fazla geldi bana sıkıntı yoktur umarımm
Ben 9.gun yapmıştım 337 çıkmıştı bugün tekrar yaptık 880 perde çıktı iki embriyo transferi mi yapıldı ondandır belki

Back