• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

:))) bende eve gelince eşime hiçbirşey hissetmiyorum acaba bisey yapmadilarmi diye sormuş gece boyu vucudumu dinlemiştim :)) biz çok büyük beklentiyle giriyoruz transfere herhalde o kaynaklı yani normal herşey
Valla bende hic birsey hissetmiyorum transfer gunu gormesem kucuk fasulsemi inanmayacagim .oncekinde ikitane koyuldu gormemistim.ama bubu gordum fasulye gibiydi.

canim hicbisey hissediyor musun? Ben bir sey hissetmiyorum hatta suphe ediyorum acaba koymadilar mi diye? Demek istedigim gebelik belirtisi degilde ne bileyim bir his bir isaret
Hangi dr a gidiyosun cnm sen ve nerde yasiyosun koymamis olmalari mumkun degil hic bisey hissetmemen tuhaf cunku kullandigin ilaclar hormonlari etkiledigi icin ayni hamileymis gibi bi his veriyo sende de olmasi gerek aslinda transferin kacinci gunu benim 4. Gune girdim sanki adrt sancisi var ve goguslerim sisti cok hassaslasti ama bu lar ilaclardan diyo dr.

Transferimin ilk günü,hiçbirşey hissetmiyorum sadece orta kaliteli embriyolarım bugin bölünüp büyüdüler mi yokss koyuldukları gibi kaldılar mı düşünmeden edemiyorum

Transfer sonrası choriomon iğne vurulanlar var mı drm verdi 3 tane tam olarak ne için veriliyor bilen var mı

Back