- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.561
Transferin ilk gecesini bitiriyoruz hayırlısı olur inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide agir bi sandalye vardi onu kaldirdim ama normal sandalyeler gibi degil agir gercekten insallah sorun olmaz
yok haftayaYarın mı cnm
yok haftaya
Evet gittimOff 2 gün hızlı geçse artık
Canım sen kontrole mi gittin ?
Endemetrium kaç ?
Evet gittim
7.2 canım
pazartesi bidaha gidicem
Bugün donmuş bebeklirimi götürdüm yeni hastaneye
İlacı yükseltti ya canım ozamana kadarİnce değil mi daha canım
Benim 12 olunca 6 gün sonraya dedi
Senin erkenden demiş transfer gününü
İlacı yükseltti ya canım ozamana kadar
Kalinlaşirmis
Valla bende hic birsey hissetmiyorum transfer gunu gormesem kucuk fasulsemi inanmayacagim .oncekinde ikitane koyuldu gormemistim.ama bubu gordum fasulye gibiydi.:))) bende eve gelince eşime hiçbirşey hissetmiyorum acaba bisey yapmadilarmi diye sormuş gece boyu vucudumu dinlemiştim :)) biz çok büyük beklentiyle giriyoruz transfere herhalde o kaynaklı yani normal herşey
hadi tatlim hayırlısı olsunDün de gittim
bugün de gittim canım
Şubat 3 cumartesi transferim olucak inşallah
Çok heyecanlıyım
ŞükretDün 13 tane yumurtam toplamıştı.Bugün aradılar 5ine işlem yapabilmişler 3ü döllenmiş.Çok moralim bozuldu:/ 5. güne bekleticek doktor.Kalan olursa biyopsi alıp aCGH yapılacak.Çok umutsuzum.
Hangi dr a gidiyosun cnm sen ve nerde yasiyosun koymamis olmalari mumkun degil hic bisey hissetmemen tuhaf cunku kullandigin ilaclar hormonlari etkiledigi icin ayni hamileymis gibi bi his veriyo sende de olmasi gerek aslinda transferin kacinci gunu benim 4. Gune girdim sanki adrt sancisi var ve goguslerim sisti cok hassaslasti ama bu lar ilaclardan diyo dr.canim hicbisey hissediyor musun? Ben bir sey hissetmiyorum hatta suphe ediyorum acaba koymadilar mi diye? Demek istedigim gebelik belirtisi degilde ne bileyim bir his bir isaret
hayirli olsunn insallah guzel snuc gelirr. belirtin falan varmi hissettigin bisiKızlar bugün test günüm
Kan verdim
Sonuç çıkınca arıycaklar
Hayırlısı ne ise olsun hakımda...
Ve hakkımızda
Rabbim aratmasın...
Hadi hayırlı haberler le insallahKızlar bugün test günüm
Kan verdim
Sonuç çıkınca arıycaklar
Hayırlısı ne ise olsun hakımda...
Ve hakkımızda
Rabbim aratmasın...