How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

kiz ayni gun opjmuz olmustu ya 3.gun seninde oyle. 2 tane transfer ettiler. Senin embriyo kalitasi hakkinda kagitta ne yaziyor. Benim 8c 8c yaziyor
kiz ne bilem unutuyorum sanirim stresten :) benim de iki transfer oldu uc taneydi embriyom ama ucuncu hakkinda hicbisey soylemedi dr iyi dusun dedi. insallah supriz yapmistir embriyo kalitesinde 8/1+7 yaxiyo canim harf falan yok anlamadim

Hayirli olsun cnm insaAllah tutunurlar Allah dualarini kabul etsin
Amin canim insallah insallah.
kiz ne bilem unutuyorum sanirim stresten :) benim de iki transfer oldu uc taneydi embriyom ama ucuncu hakkinda hicbisey soylemedi dr iyi dusun dedi. insallah supriz yapmistir embriyo kalitesinde 8/1+7 yaxiyo canim harf falan yok anlamadim
bende anlamadim gercekten. Ya onemli olan a b c degil onemli olan bebegimizin saglikla buyuyup gelismesi ve hayirlisiyla dogmasi insallah artik stres yok panik yok bugunlerimize sukur

Dün 13 tane yumurtam toplamıştı.Bugün aradılar 5ine işlem yapabilmişler 3ü döllenmiş.Çok moralim bozuldu:/ 5. güne bekleticek doktor.Kalan olursa biyopsi alıp aCGH yapılacak.Çok umutsuzum.

Dün 13 tane yumurtam toplamıştı.Bugün aradılar 5ine işlem yapabilmişler 3ü döllenmiş.Çok moralim bozuldu:/ 5. güne bekleticek doktor.Kalan olursa biyopsi alıp aCGH yapılacak.Çok umutsuzum.
Ben de cok umutsuzdum 3 yumurtam dollenmisti ama 3 u de 5.gune gitti canim.insallah senin de oyle olur

canim hicbisey hissediyor musun? Ben bir sey hissetmiyorum hatta suphe ediyorum acaba koymadilar mi diye? Demek istedigim gebelik belirtisi degilde ne bileyim bir his bir isaret
:))) bende eve gelince eşime hiçbirşey hissetmiyorum acaba bisey yapmadilarmi diye sormuş gece boyu vucudumu dinlemiştim :)) biz çok büyük beklentiyle giriyoruz transfere herhalde o kaynaklı yani normal herşey

Bide agir bi sandalye vardi onu kaldirdim ama normal sandalyeler gibi degil agir gercekten insallah sorun olmaz :KK57:

Kuzenimin de dün akşam çatlatma iğnesi vuruldu yarın yumurtaları toplanıcak bakalım transferi falan da yazarım yine buraya inşallah :)

ben gecen sefer .gunde yapmistim testi pozitifi gormustum ama bebegim gelismedi ve kalbi atmadigi icin kurtaj oldjm. O nedenle 12.gunde test yapicam (diyorum ama insallah dayanirim :KK70: )
Gecmis olsun cnmmm
canim hicbisey hissediyor musun? Ben bir sey hissetmiyorum hatta suphe ediyorum acaba koymadilar mi diye? Demek istedigim gebelik belirtisi degilde ne bileyim bir his bir isaret
yok canim ya bisi hissetmiyorumm. gelince birazcik uyudumm o kadar. biraz gazim var

Back