How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Bugün embriyoya biyopsi yapılıp genetik ayrıştırılıcaktı ama o kalitede görünmedi. 3. Gün orta kalite embriyo transferi oldu ne düşünceğimi bilemedim

Bugün embriyoya biyopsi yapılıp genetik ayrıştırılıcaktı ama o kalitede görünmedi. 3. Gün orta kalite embriyo transferi oldu ne düşünceğimi bilemedim
Ben de sabahtan ber telefon bekliyorum en sonunda ben aradım aramışlar ulaşamamışlar. 2 embriyo genetk için uygunmuş kalanlar için yarını da bekleyecekmişiz. Kadamda soeu işaretler oluyor telefonda da kilitleniyorum kapattıktan sonra bin şey geliyor aklıma

Ben de sabahtan ber telefon bekliyorum en sonunda ben aradım aramışlar ulaşamamışlar. 2 embriyo genetk için uygunmuş kalanlar için yarını da bekleyecekmişiz. Kadamda soeu işaretler oluyor telefonda da kilitleniyorum kapattıktan sonra bin şey geliyor aklıma
Sen genetik test mi yaptırdın kaçıncı gün embriyosuydu

Sen genetik test mi yaptırdın kaçıncı gün embriyosuydu
Daha genetik yapmadılar henüz genetik için uygun kriteleri sağlayan embriyoları ayrıştırıyorlar bugün 5. Gün embriyolarından 2 tanesi uygun görülmüş kalanlar için yarını bekliyoruz

zaten 5. Gün embriyon var maşallah bize nasip olmuyor

Canım, transferin hayırlı olsun, tabi ki iyi düşünmelisin...
Pozitif düşünmeye çalış, en çok ihtiyacın olan şey tam olarakta bu...
Herşey de bir hayır vardır, bu gün transfer edilen embriyo sana hayırlı evlat olsun inşallah... ;)

Kizlar kocaeli üniversitesi de tedavi görenler derinceye gidip genetik test falan var mi sonuclariniz ne zaman cikti bana 3 ay dediler daha erken cikamaz mi

Kızlar benim dün yumurtalarim toplandı toplam 12 tane bunlardan 8i döllenmis bugün aradilar ve dollenen tüm yumurtalarimin yumurta ve dışındaki zar arasinda küçük yuvarlak lekeler mevcutmus çok canımız sıkıldı ya böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba nolur bi yardım edin bana hiç bi yerde konuyla alakali bişey bulamadım elim ayağım dolandı bunun tıbbi adı perivitellin debris mis duydunuz mu hiç nolur bişey yazın bana yalvariyorum

Kızlar benim dün yumurtalarim toplandı toplam 12 tane bunlardan 8i döllenmis bugün aradilar ve dollenen tüm yumurtalarimin yumurta ve dışındaki zar arasinda küçük yuvarlak lekeler mevcutmus çok canımız sıkıldı ya böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba nolur bi yardım edin bana hiç bi yerde konuyla alakali bişey bulamadım elim ayağım dolandı bunun tıbbi adı perivitellin debris mis duydunuz mu hiç nolur bişey yazın bana yalvariyorum
ben hiç duymadım ama böle kendi kendini yeme doktorunu ara neymiş açıklasınlar

ben hiç duymadım ama böle kendi kendini yeme doktorunu ara neymiş açıklasınlar
Doktorumla da konuştum cnm embriyolag da aradı onla da konuştum ama hiçbiri beni tatmin etmedi sadece bekleyip göreceğiz diyorlar ama doktorum döllenme se o daha büyük sorun sonuçta dollendi canını sıkma diyo ama içim içimi yiyor hiç biyerde bununla alakali bu yazı bulamadım goreniniz duyaniniz varsa allah rızası için bana yardım etsin nolur

Doktorumla da konuştum cnm embriyolag da aradı onla da konuştum ama hiçbiri beni tatmin etmedi sadece bekleyip göreceğiz diyorlar ama doktorum döllenme se o daha büyük sorun sonuçta dollendi canını sıkma diyo ama içim içimi yiyor hiç biyerde bununla alakali bu yazı bulamadım goreniniz duyaniniz varsa allah rızası için bana yardım etsin nolur
tamam sakin ol bak doktorun bişi yok demiş kendini yıpratma hemen
internete yazınca sadece http://www.yoldemir.com/yumurtanin-degerlendirilmesi.aspx?pageID=177&nID=429 bu çıktı ama bilemedim dogru seymi ?

Bende hic duymadim malesef cnmm

Iyi düşün iyi olsun canim bu işler kısmet benim ilk tedavide 5.gün cok kaliteli embriyo oldugu halde ilerlemedi gebeligim.ama3.gün embriyosuyla sonuca ulasan bi cok insan var.insalh seninde sonucun pozitif olur canim

Kizlar bise sorcam pozitifi görenler estrofem yada climara forte bant kullanmaya devam ediyomusunuz.bana verilen kagitta gebelik testine kadar diyor ama bilemedim yinede.yarin kan testim var ona göre arayim doktoru diyorum

Selamun aleykum arkadaslar benim bugun transferimin 3. Gunu ve bu 2. Denemem dr cok iyi ve dalinda basarili bi dr tabiki once Allah onlar sadece vesile dilerim bu defa tutunmustur. Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini nasib etsin

Back