2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Benim ilac listesinde testten sonra da devam etmem gerektigini soylediker oyle yaziyo tahlil den sonra arar sorarsin ona gore devam edip etmiyceni soylerler degerlere gore karar veriliyo

Iyi düşün iyi olsun canim bu işler kısmet benim ilk tedavide 5.gün cok kaliteli embriyo oldugu halde ilerlemedi gebeligim.ama3.gün embriyosuyla sonuca ulasan bi cok insan var.insalh seninde sonucun pozitif olur canim
İyi düşüncelerin için çok saol sonuçta haklısın öbür transferim 4. Gün 1. Kalitedeydi olmadı

Selamun aleykum arkadaslar benim bugun transferimin 3. Gunu ve bu 2. Denemem dr cok iyi ve dalinda basarili bi dr tabiki once Allah onlar sadece vesile dilerim bu defa tutunmustur. Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini nasib etsin
Aleyküm selam canım, hayırlı sonuçlar alırsın inşallah sende... Doktorun kim acaba?

tamam sakin ol bak doktorun bişi yok demiş kendini yıpratma hemen
internete yazınca sadece http://www.yoldemir.com/yumurtanin-degerlendirilmesi.aspx?pageID=177&nID=429 bu çıktı ama bilemedim dogru seymi ?
Evet bunu okudum ama pek bişey anlayamadım cnm ya nasıl bişey bu hep yabancı yazılar çıkıyor bi tek bu doktor yazmış türkçe ama pek açıklayıcı gelmedi bana doktorum zaten bnde 1 2 defa karşılaştım çok nadir bişey dedi

Aleyküm selam canım, hayırlı sonuçlar alırsın inşallah sende... Doktorun kim acaba?
Amin cnm insaAllah benim dr um halil ibrahim tekin kuzenim 3 defa denedi hit te ve 3 tane cocugu var ilkinde 1 erkek 2. Deneme de negatif 3. Denemede 3 uz oldu biri gelismedi 2 si dogdu sukur

Amin cnm insaAllah benim dr um halil ibrahim tekin kuzenim 3 defa denedi hit te ve 3 tane cocugu var ilkinde 1 erkek 2. Deneme de negatif 3. Denemede 3 uz oldu biri gelismedi 2 si dogdu sukur
Bu doktoru pek bilmiyorum, sanırım Kıbrıs'ta tedavi görüyorsunuz.
İnşallah size de vesile olur doktorunuz, tedaviniz hayırlı olsun tekrar.

İyi düşüncelerin için çok saol sonuçta haklısın öbür transferim 4. Gün 1. Kalitedeydi olmadı
J jjssm bence düşünme bunları, benim ilk iki transferim 5AA kalite 5.gün embriyosuydu.
Ama negatif oldu sonucum, nasipse şimdi Genetikten dönen son embriyomu transfer edecekler, üstelik kalitesi diğerleri kadar iyi değil.
Ama bir tane 5AA olan embriyom genetiğe bile gidemeden gelişimi durdu.
Yani bence embriyonun kalitesi herşey değil.
Rabbim nasip ederse, ruh verirse Evlat olur...

Saol canım herkes burada birbirine çok moral verio herkese çok teşekkür ederim sanada çok teşekkür ederim diyorum ki keşke bari 3. Gün iyi kaliteli olsaydı. Ama nasip. Çok üzülüyorum rüyalarımda özlemle uyanıyorum ama nasibim belki sonra gelecek yada geldiler . Ne hissettiğimi bile bilmiyorum.

Canım, hepimiz aynı duyguyu yaşıyoruz ve o güzel duygunun özlemiyle mücadele veriyoruz o nedenle birbirimizi anlıyoruz.
Dilerim her birimizin rüyaları gerçek olur...
Sen de üzülme artık, inşallah sonucu pozitif olur ve sağlıkla ilerler.

Allah razı olsun saol..

Kizlar sonunda mercimeklerimi alip geldim hastahaneden yani transferim oldu cok sukur.
Insallah mercimeklerim guzelce gelisir buyur anne babasini uzmezler
Hayirli olsun cnm bende bu gun transfer oldum insallah guzel haberler aliriz test gunu ne zaman dediler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…