• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

merhaba yanlış hatırlamıyorsam umuttepeye gidiyorsunuz değil mi? bende orada emek beyle bu ay tedaviye başladım. ben daha önce başka yerde 2 kere aşılama yaptırmıştım bu yüzden direk tüp bebeğe geçtik.aşılama tüp bebek öncesi formalite gibi ama inşallah bu sefer tutar. oran düşük olsa da tutanlar var sonuçta.[/QUO
Aaa sende mi emek hocaya gidiyorsun peki ne zaman yaptirdin tupbebegi

:KK54:Daha yaptırmadım iğne kullanıyorum.pazartesi yada salı yumurta toplanacak. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek ilk defa tüp bebek tedavisi görüyorum.dünkü kontrolümde 2 kişi kalp atımı dinlemeye gelmişti. Bir umut oldu

Hadi ya maşallah ne güzel canım hiç korkmamak iğneden :KK43: seni zorlayan ne peki tedavide psikolojik olarak da zor tabi

Bende çok korkuyordum
Erteledim yıllarca boşuna
Olsun bitsin istiyorum artık
Korkunun faydası yok bize
Bebeğine odaklan
Doktoruna güven
Rabbime güven

:KK54:
Daha yaptırmadım iğne kullanıyorum.pazartesi yada salı yumurta toplanacak. Bakalım süreç nasıl ilerleyecek ilk defa tüp bebek tedavisi görüyorum.dünkü kontrolümde 2 kişi kalp atımı dinlemeye gelmişti. Bir umut oldu

Hayırlı olsun canım
Hemen hemen Aynı aşamadayız
Transfer gününü bekliyorum bende

Sen yeni mi başladın cnm?
Kaç yaşındasın ?
İlk deneme mi ?
Nerde yaptırıyorsun ?
Cnm ben 28 yasindayim daha once ilaclar 1 asilama vs negatif sonuc verdi 4 yıl bebek sahibi olamadim umuttepe de dr onerdiler ona gittim oda 2.asilamani yaptir tutmazsa sonraki ay tupbebege baslariz dedi

Back