- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
- Konu Sahibi Bal10cukkk
- #4.321
Bal10cukkk canım, peki bu iğnenin amacı nedir?Gebelik aşısı isteğe bağlı yapılıyor canım
Önceden konuşmadiysaniz transfer günü yapmaz
Biliyor musun ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal10cukkk canım, peki bu iğnenin amacı nedir?Gebelik aşısı isteğe bağlı yapılıyor canım
Bende katilmak isterim ama kurandan degilde turkce mealinden olurmu cnmKızlar aramızda hamile adayları ve hanileler için Meryem suresi okuyor ve okutturuyoruz katılmak isteyenler var mıdır
Ayyy benim de transferimden onceki son olcumde 12 cikmisti :)12 cnm noldu
Sorduğunda, bizimle de paylaşır mısın?
Bende merak ettim gerçekten :)
Hem biraz sakin olmaya çalış, zor biliyorum.
İnsanın aklına olur olmaz şeyler takılıyor ama bu şu aşamada bizim için iyi birşey değil.
Rahatlat kendini, elinden geleni yaptığına inan, doktoruna da güveniyorsun ki seçimini yapmışsın..
Gerisi Allah'ın ol demesi, biraz sabır...
Sonrası da Mutluluk olsun inşallah
Teşekkür ederim inşallah ağrısız geçer. Büyük ihtimal pazartesi veya salı toplama olacak. O zaman yazarım nasıl geçtiğini.size de geçmiş olsun.S Suzi1704 Herkesin ağrı eşiği farklı, bazı arkadaşlar hafif ağrı yaşıyorlar, bazıları daha fazla.
Örneğin ben ağrılı bir şekilde uyandım, ağrı kesici iğne istedim
İğne sonrası rahatladım.
Ertesi gün ağrım olmadı, başka arkadaşlarım sorun yaşamadı, ya da yaşayanlar oldu.
Her vücudun tepkisi farklı, inşallah senin ki ağrısız olur ve sorunsuz bir tecrübe yaşarsın.
Şimdiden geçmiş olsun.
Ayyy benim de transferimden onceki son olcumde 12 cikmisti :)
Gebelik aşısı isteğe bağlı yapılıyor canım
Cok guzel demisti doktorum:) seninki de cok iyi yaniİnşallah canım ya
Gebelik aşısı isteğe bağlı yapılıyor canım
Cok guzel demisti doktorum:) seninki de cok iyi yani
Yok yapılmicak canımSana yapılacak mı ?
Ya da yapıldı mı ?
Yok yapılmicak canım
Hiç yaptırmadan
Yok yapılmicak canım
Hiç yaptırmadan
Doktoruna sor istersen canımAcaba faydalı mı ?
Çarşamba günü aceleye geldi
Hiçbirşey soramadım
Merhaba arkadaşım. Bu gebelik aşısını bende biraz araştırmıştım. Ama çok bir faydası olduğunu göremedim. Bir çok merkezinde uygulamadığını gördüm. Görümcem ankarada etlik zübeyde hanım hastanesinde 2 kez tüp bebek yaptırdı transfer günü o aşıdan yapıp 1 gece yatırıyorlardı o hastanede herkese. Tabi nasip işi tutanda oluyor tutmayanda tüm merkezler gibi. Ben bu konuda çok makale vs araştırdım okudum ama bir çok adı duyulmuş alanında çok iyi doktorlar bu aşı hakkında herhangi artı bir yorum yapmamışlar. Ama tabi bizler her şeyi geniş çaplı düşünüyoruz çünkü bizi ancak biz anlarız. Benimde aklıma takılıyor acaba yaptırsam mı diye. Çünkü tüm yolları denemek istiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah evlatlarımıza kavuştursun.İnternette transfer günü yada öncesinde yapılır diyor ondan sordum size
Merhaba arkadaşım. Bu gebelik aşısını bende biraz araştırmıştım. Ama çok bir faydası olduğunu göremedim. Bir çok merkezinde uygulamadığını gördüm. Görümcem ankarada etlik zübeyde hanım hastanesinde 2 kez tüp bebek yaptırdı transfer günü o aşıdan yapıp 1 gece yatırıyorlardı o hastanede herkese. Tabi nasip işi tutanda oluyor tutmayanda tüm merkezler gibi. Ben bu konuda çok makale vs araştırdım okudum ama bir çok adı duyulmuş alanında çok iyi doktorlar bu aşı hakkında herhangi artı bir yorum yapmamışlar. Ama tabi bizler her şeyi geniş çaplı düşünüyoruz çünkü bizi ancak biz anlarız. Benimde aklıma takılıyor acaba yaptırsam mı diye. Çünkü tüm yolları denemek istiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah evlatlarımıza kavuştursun.
Doktoruna sor istersen canım
saat daha erken bana da yazarsan sevinirim ne dediğini
Ben tam olarak bilmiyorum ne işe yaradığını
Ozelde mi oldun sen2 aşılama mecbur değılki banada doktor 2 dedi ama 1 i tutmayınca tüp bebeğe geçtim
Kızlar bir şey soracağım progesteron ilacını transfeden sonra mi veriyorlar bir de illa ki iğnesi şart mi fitil var galiba fitil verse olmuyor mu doktor zor mu iğnesi bunun