Canımmmm çok ama çok sevindim o kadar yoğunum ki bir türlü yazamadım biliyordum hamile olduğunu ilk günden beri hissetmiştim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmmm çok ama çok sevindim o kadar yoğunum ki bir türlü yazamadım biliyordum hamile olduğunu ilk günden beri hissetmiştim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Tebrik ederim canım Allahım sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah isteyen herkese versinKızlar hamileyimmmm ::)☺bebişim yada bebişlerim benimle
Merhaba öncelikle olan bayanları tebrik ederim.darısı başımıza olsun inşallah. Hamile kalan bayanlara Birsey sormak istiyorum.transferden sonra 3 gün yatıyoruz ya , siz sabit mi yattıniz. Sağ veya sola yan yattıniz mi. Ayaklarınızın altına yastık koydunuz. :) biraz değişik soru oldu ama kusuruma bakmayın lütfen .bir de test sonucuna kadar adımlarınız yürüyüşleriniz nasıl dışarı çıktığınızda . Ocak ayındaki transferim kimyasal oldu. Tekrar 4.denememi oldum Martta transfer yapıldı. Bugün test günümdu.dün kan verdim tutmadı. Oysaki o kadar inanmıştim ki , @ hummey ile ayni belirtileri yaşadım. Beslenmede çok dikkat ettim.sanki hamileymisim gibi hareket ettim. Hiç is yapmadım fln.olmayınca olmuyor.sen ne yaparsan yap. Allah ne zaman isterse o zaman olucak buna inandım. Nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz
Acaba bu ilaçlar bu transferler bizim vücudumuzumu alistiriyor. Düşünsenize 39 yıldan beri rahim hiç döllememis yumurtayı , damarlar bile yok olmuştur bebeğin tutunacagi yer belki de boş yani :)) çünkü öyle bir ağrılarım oldu ki kasiklarimda damarlarımin rahmin buyudugunu hissedebiliyordum gerçekten , ayaklarım , kemiklerim içi sizliyordu.çekiliyordu resmen . Mide bulantısı bile vardı diyeceğim de o psikolojik zaten :))) demem o ki çok inandım benimle olduklarına , kısmet tabi Rabbim isteyen herkesin kucağına bebeklerle doldursun inşallah . Ne yapalım tekrar devam edeceğiz hayırlısıylaMerhaba bende ilkinde çok dikkat ettim ama embriyo kalitesi düşükse naparsan yap tutunmuyor zaten. Bunda hastanede falan hiç kalkmadım idrarımı sürgüye yaptım 2 saat öyle yattım sonra kalkıp üstümü gibiydim eve geldim o yatış ara kalktım dolandım kayınvalidem geldi baktı biraz oturdum biraz yattım biraz uzandım bol boş meyve sebze tükettim çok belirtilerim vardı ağrılarım vardı ama o kadar umutsuz gittimki kan vermeye eşim hiçbir şey hissetmiyo musun niye böyle duruyosun falan demişti umut hiç yoktu kanımı kaçta verdim onun saatine bakayım diye nede girdim ki sonuç çıkmış ben anlayamadım sonra şok oldum eşime sarıldım ama bundan ilkinden çok belirti vardı siz dikkat edin herşeye ragmen Rabbim hayırlısını versin inşallah
Acaba bu ilaçlar bu transferler bizim vücudumuzumu alistiriyor. Düşünsenize 39 yıldan beri rahim hiç döllememis yumurtayı , damarlar bile yok olmuştur bebeğin tutunacagi yer belki de boş yani :)) çünkü öyle bir ağrılarım oldu ki kasiklarimda damarlarımin rahmin buyudugunu hissedebiliyordum gerçekten , ayaklarım , kemiklerim içi sizliyordu.çekiliyordu resmen . Mide bulantısı bile vardı diyeceğim de o psikolojik zaten :))) demem o ki çok inandım benimle olduklarına , kısmet tabi Rabbim isteyen herkesin kucağına bebeklerle doldursun inşallah . Ne yapalım tekrar devam edeceğiz hayırlısıyla
İnşallah güzel haberleri alırsınız 2 side döllenmiş olur ilk denemeniz mi?Dün 2 tane yumurtam toplandı bgne haber bekliorz döllenip döllenmedi diye hbr edecekler inşallah iyi sonuçlar duyarım bnde bgn
Çok sevindim hayirli uğurlu olsun bende estroferme basladim ayın25i gibi transfer olurmuş InsAllah bekliyoruzBu sefer benimde öyle oldu inanmadım o yüzden olmadı diye belirti sanırım Hepsinde oluyor . Benim bunda farklı gögüsler adet sancısı agızda tat bozuklugu bide ayaklarım hiç ıkınma inşallah normalde ben çok yanarım ama ısınamadım bunda
Allah razı olsun darısı tüm anne olmak isteyene nasip olsun kese gorduk kalp duymadık 5 haftalık inşallah duyarım korkuyrmCanımmmm çoook sevindimmm hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah gittiniz mi bugün doktora kalp atışı kese nasıldı
Kalp atışı için erken zaten hayırlısıyla onu da duyarsınız inşallahAllah razı olsun darısı tüm anne olmak isteyene nasip olsun kese gorduk kalp duymadık 5 haftalık inşallah duyarım korkuyrm
2. Deneme 2 si de döllenmiş yrn transferim var Rabbim hayırlı sonuç duymayı bana da nasip etsin inşİnşallah güzel haberleri alırsınız 2 side döllenmiş olur ilk denemeniz mi?
Hiç kokma daha erken içini ferah tut rabbim kolaylık versin inşallah sağlıklı gebelik geçirirsinAllah razı olsun darısı tüm anne olmak isteyene nasip olsun kese gorduk kalp duymadık 5 haftalık inşallah duyarım korkuyrm
Sweetelfie amin inşallah 2 sinden ikizlere gebe kalırsın:) tabi hayırlısı olsun 1 de olur2. Deneme 2 si de döllenmiş yrn transferim var Rabbim hayırlı sonuç duymayı bana da nasip etsin inş
İnşalllah cnmm 2 si de transfer oldu baklm biri 10 hücreli biri 8 hücreli inşallah bana tutunur ikisi de izledim işlemi o an bile ağlamak gldi içimden çokdeğilşk bi duygu inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz alırız inşallahSweetelfie amin inşallah 2 sinden ikizlere gebe kalırsın:) tabi hayırlısı olsun 1 de olur
İnşalllah cnmm 2 si de transfer oldu baklm biri 10 hücreli biri 8 hücreli inşallah bana tutunur ikisi de izledim işlemi o an bile ağlamak gldi içimden çokdeğilşk bi duygu inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz alırız inşallah
Maşallah ne güzel bölünmüş darısı bizimkilerin başına tutunmasi da böyle güzel olur inşallahİnşalllah cnmm 2 si de transfer oldu baklm biri 10 hücreli biri 8 hücreli inşallah bana tutunur ikisi de izledim işlemi o an bile ağlamak gldi içimden çokdeğilşk bi duygu inş hayırlı sonuçlar alırız hepimiz alırız inşallah
Aminnn inşallah Rabbim hayırlı sonuç duyurmayı nasip etsin inşallah hepimize ümitle bekliyrm ayın 21 ini test günümMaşallah ne güzel bölünmüş darısı bizimkilerin başına tutunmasi da böyle güzel olur inşallah