• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar...

2018 tüp bebek tedavisine başlayanlar deneyimler?

• Tüp bebek

OY: 49 87,5%
  • Tüp bebek

OY: 16 28,6%

• Ankete Katılan
    56
benimde perşembe gün doğumum var normal doğum için bekledi doktorum ama bebeğin doğmaya niyeti yok perşembe sezeryan doğum olacak kızlar dua edin sağlıkla gelsin bebeğim

merhaba arkadaşlar 45 yaşındayım yumurta vs sorunum yok yaşdan kaynaklı sanırım 3 buçuk senelik evliyim ama bebiş gelmedi. daha fazla gecikmek istemiyoruz. 2-3 aya tüp bebek çalışması yapıcaz. bir kaç merkez hakkında kararsız kaldım. tecrübesi olanlar istanbul bakırköy - küçük çekmece civarında bulunan merkez ve fiyatları paylaşabilirmi. medikal park florya ve medicana bahçeşehir arasında kararsızım. fikire ihtiyacım var teşekkürler
Canım hangi merkez de başladın açaba inş sonucun olumlu olur simdiden

Kizlar nerdesiniz ya

Ben burdayım canım benim arada bakıyorum yazan yok kapatıyotum
Şükür sona dopru geldik allahım hayırlısıyla bir avazda doğurmayıda nasip etsin yeni tedaviye başlayanlar allahım tez zamanda sizede bebek müjdesini nasip etsin geoinizin sonuçları pozitif olur inşallah bu sayfada olan olmayan bütün isteyenlere allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Şükür sona dopru geldik allahım hayırlısıyla bir avazda doğurmayıda nasip etsin yeni tedaviye başlayanlar allahım tez zamanda sizede bebek müjdesini nasip etsin geoinizin sonuçları pozitif olur inşallah bu sayfada olan olmayan bütün isteyenlere allahım nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Amin canim Allahim herkese nasip etsin

Slm cnm Çoktandır göremiyorum seni merak ettim. Buraya pek kimse girmiyor artık sanırım bebisler gelince fırsatları olmuyor :KK48: ayin 7 sinde kızıma kavuşucam inşallah teyzesi. Hepinize hayırlı doğumlar. Bekleyen isteyen herkesede Rabbim sağlıkla hayırlı gebelikler nasip etsin.

InsAllah amin amin Ay benimkide ha geldi ha gelicek 1subat muayenem var doktor gun verir artik en son 10subat son gun ozamana kadar bekler aliriz demisti bakalim artik
Hayirlisiyla sağlıkla kavuş kuzuna cnm. Bnde çok heyecanliyim :anne:dün akşamdan beri kasik ağrılarım arttı biraz normal heralde . Ayy bu hafta gelmesin dr um yok :KK53: haftaya istediği zaman gelebilir. Rabbim sağlıkla kavusmamizi nasip etsin ins :oops:

Tedavimden kalan gonal f ve cetrotide var arkadaslar ilgilenirseniz yazın lütfen

Tedavimden kalan gonal f ve cetrotide var arkadaslar ilgilenirseniz yazın lütfen
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Kızlar bende bahcecide tedavi oldum kesinlikle tavsiye ederim lab. Çok önemli zaten bu süreçte ve bahçeci embriyologlarida lab. Çok başarılı

Allah razı Olsun kizlar gebelik zehirlenmesi baslamisti 28subat gecesi sancilarim basladi 29subat 07.20de dogum yaptim sezeryan oldu zordu bikacgun sonra enfeksiyon kaptim serum ilac falan simdi Iyiyim Elhamdulillah daridarisi basiniza

Back