- 15 Şubat 2018
- 194
- 81
- 18
- 30
Hayır transfere 10gun kaldiTransfer oldu mu canım ona mı 10 gün kaldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır transfere 10gun kaldiTransfer oldu mu canım ona mı 10 gün kaldı?
Sen nerde tedavi oldunTransfer oldu mu canım ona mı 10 gün kaldı?
Ankara nova art da. ilk tüp bebek denemem biraz acemiyim. Senin nerde? İğne aşamasından o zaman dimiSen nerde tedavi oldun
İnşallah çok güzel olur tutunur bebisler, ben de Ankara ya gidiş geliş yapıyorum, rahim dinlendirme olmadı.Sen iğne kullaniyormusun
İnşallah çok güzel olur tutunur bebisler, ben de Ankara ya gidiş geliş yapıyorum, rahim dinlendirme olmadı.
Urfa dan geldim canımAmin amin hepimizin InsAllah Allah razi olsun
Evet yakınmışızYakinmisiz bende batmandayim
Ben polikistikliyim esimde sorun yok asilama yapmadan tup bebeğe geçtik agustota besinci yilima giricem sen kac yıllık evlisinEşimin sperm sayisi düşük tu sadece o da çok değildi aslında aşılama yapalım dedi doktor 1 defa yaptırdık sonra zaman kaybetmeyelim dedik tüp bebeğe başladık. Sizin neydi?
Merhabalar özel sağlık sigortası hakkında pek bilgim yok açıkçası ben devlet memuruyum ve tüp bebek tedavisi için devlet desteği alabilmek adına rapor çıkarttım rapor ilaç raporu olarak düzenleniyor.Raporun üzerinde de tüp bebek tedavisine uygundur gibi bir ibare yer alıyor.Böylelikle de tedavi için de sgk anlaşmalı özel kurumlardan da indirim alabiliyorsunuz.Örnek verecek olursam gittiğim kurumda tüp bebek tedavisi için 7bin tl ödeniyor ama ben raporlu olduğum için 3050tl ödedim.İlaçlarım da 2bin tl tuttu ama ben 880 tl ödedim.Ama raporda izin verilen miktar dozajı aşamıyorsunuz ve o ilaçları da tek bir eczaneden almak zorunda kalıyorsunuz.Merhaba kızlar , pazartesi itibariyle tüp bebek tedavisine başladık. Kafama takılan birkaç birşey var inşallah burada cevabımı bulurum.
1) özel sağlık sigortam var bu yüzden devlet raporu çıkarıp kurumuma sunmam gerekiyor bugün hoca rapor çıkardığını belirtti ama ilaç raporu yazıyor . İlaç raporu ile tedavi raporu aynı şey mi ?
2) bugün adetimin 4. Günü e2 testi yaptırdım 257 çıktı sonuç bu nasıl bir değer sizce ?
Ben de 14ünde regl oldum demek ki transferlerimiz arasında 10gün fln olacak canımEvet doktor 25i gibi transfer olur dedi 4.de regl oldum adetin 21.günü falan transfer olur demi öyle okudum bide öyle soylendi
Hakkınızda hayırlısı olsun canım kaç hücreliydi embriyonuz?Sen çok yorma yine de kendini çok emek veriyoruz dikkat etmekte fayda var tabi ki hastaymışsın gibi de olmamak lazım.inşallah güzel haberlerini verirsin bize bekliyoruz haberin olsunMerhaba arkadaşlar benim dün oldu transfer orta kalite 3. Gün tutma ihtimali var mı bilmiyorum ama nolur nolmaz diye istirahat modundayim yalnız uzanmak çok sıkıcı kaç gün böyle yatış durumu olması gerekiyor acaba? Bir de İznim pazar bitiyor haftaya için izin alsam mı işe mi başlasam? İşim çok yorucu değil ama otur kalk çok oluyor.
Kaç hücreli olduğunu bilmiyorum canım başka hiçbişey soylemediler bana, inşallah hepimiz güzel sonuçlarla güzel haberlerle geliriz buraya hakkımızda en hayırlısı olsun..Hakkınızda hayırlısı olsun canım kaç hücreliydi embriyonuz?Sen çok yorma yine de kendini çok emek veriyoruz dikkat etmekte fayda var tabi ki hastaymışsın gibi de olmamak lazım.inşallah güzel haberlerini verirsin bize bekliyoruz haberin olsun